Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gumiszoba

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Asterix
Globális Moderátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 286
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 51765Hozzászólás Asterix
2017.06.10. 09:22

---Qgli--- írta:Én meg megköszönöm szépen, hogy rám gondoltak és megmondom nekik, hogy én nem az ő zenészük vagyok!
És még mindig nem értik sokan, hogy nem ezzel a számmal van bajom, hanem azokkal az emberekkel, akik ezt kérik és szeretik....
Ez tudod miért nem jó? Mert lehet, hogy csak egy ember van a társaságban, aki ezt kéri, és te miatta bünteted a többieket is. Természetesen bele lehet szaladni érdekes dolgokba akár számok nélkül is.
A múltkori bulimban nem kértek ilyen zenét, talán egyedül az ünnepelt kezdte el hajnalban a Nézését énekelni, de ahova a túlzott italfogyasztás le tudja alacsonyítani az embert, főleg a nőket. Na ettől van az embernek hányingere, és ezt még azzal sem lehet megoldani, hogy betolsz egy mp3-at. És ezt a kocsma előtt parkoló p-s Audik sem tudják csökkenteni... :dash2: :dash2:

HunHyper
VIP
Hozzászólások a témában: 296
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 51769Hozzászólás HunHyper
2017.06.10. 14:13

Na látjátok? Ezért zenélek csak otthon...
Mindig egyforma színvonal, mindig az szól amit én akarok..
:lol:

Igaz, nem is ebből élek meg... :777

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 578
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 983 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal

Hozzászólás: # 51779Hozzászólás ---Qgli---
2017.06.11. 09:09

Eme szűrésem miatt nekem is mindig az szól, amit én akarok, mert az ilyeneknek megmondom "frankót" és ha nem tetszik, akkor el lehet vitorlázni félmagasan a levegőben. Mondjuk én sem ebből élek.

forissandor
VIP
Hozzászólások a témában: 225
Hangszer: ?
Adott köszönetek: : 268 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal

Hozzászólás: # 51782Hozzászólás forissandor
2017.06.11. 09:40

MAximálisan egyetértek Qglival. Én a megkereséskor elmondom, hogy ilyen zenéket nem játszok. Amúgy milyen súlyhatárig....nem egy alkalommal előfordult már, hogy buli közben megköszöntem a lehetőséget, összepakoltam és eljöttem. Elmondom, ki sem kell fizetni. El is terjedt a hír, hogy milyen köcsög vagyok.... de hál' Istennek pár év alatt ezek a bulik elkoptak és azok hívnak, akik nem szeretik Csolit. Amúgy meg fiatal koromban úgy voltam vele, hogy ha a hangszer már a tokban van, történhet bármi, egy kis esti torna sosem árt :-) háháháháhá :D

forissandor
VIP

Hozzászólás: # 51784Hozzászólás forissandor
2017.06.11. 09:46

Ja, és hát igen, volt már olyan szituáció, hogy kések is kerültek elő, sajnos olyan is történt, hogy bennem volt. Igaz ez nem buliban, hanem egy másik, edelényi jellegzetességű történet volt.....
Hallottam rémtörténeteket...hogy zenészt boxerrel vertek meg, meg lefújták gázspray-vel, megszurkáltak, stb.... de könyörgöm, ennek ugyan megvan az esélye az Ambrozia étteremben is, de azért a bivalyröcsögei kúltúrban gyakrabban előfordul. Szerződésben le kell fektetni, ki vállalja a cuccért a felelősséget. Névvel, személyivel, tanúkkal. Aki meg nem nőtt nagyra, annak szar helyzetben fel kell állni és autóba ülni, a motyót meg hátrahagyni. Szar helyzet, mert a zenésznek legkedvesebb tárgya a hangszere, de ha valaki nem biztos a dolgába, hangszert lehet másikat is venni... És nem kell mindent elvállalni, még jó pénzért sem.

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 578
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 983 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal

Hozzászólás: # 51786Hozzászólás ---Qgli---
2017.06.11. 15:55

forissandor írta:MAximálisan egyetértek Qglival. Én a megkereséskor elmondom, hogy ilyen zenéket nem játszok. Amúgy milyen súlyhatárig....nem egy alkalommal előfordult már, hogy buli közben megköszöntem a lehetőséget, összepakoltam és eljöttem. Elmondom, ki sem kell fizetni. El is terjedt a hír, hogy milyen köcsög vagyok.... de hál' Istennek pár év alatt ezek a bulik elkoptak és azok hívnak, akik nem szeretik Csolit. Amúgy meg fiatal koromban úgy voltam vele, hogy ha a hangszer már a tokban van, történhet bármi, egy kis esti torna sosem árt :-) háháháháhá :D
Igen, akik ilyen zenéket szeretnek azok között terjedjen is el, hogy köcsög vagyok! Legalább nem kell leszerelni őket, de nekem az utóbbi 6-7 évben ilyen bulim már nem volt.
Fiatalabb koromban én is így gondolkodtam, de ma már - tanárként - a verekedés szintjére már nem süllyedhetek le. ( gondolom ezzel már te is így vagy Sanyi )

forissandor
VIP

Hozzászólás: # 51787Hozzászólás forissandor
2017.06.11. 17:02

Gabi, ma már az erkölcsi bizonyítványomból élek.

tacso
VIP
Hozzászólások a témában: 214
Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 51788Hozzászólás tacso
2017.06.11. 17:57

Hát a helyzet nem egyszerű... Soproni Ultra puccos Lions bált játszottunk szombaton. Az egyeztetés során nagyon kérték az igényes hagyományos báli zenét a sok frakkos-tüllös táncolni tudó idős embernek, tavaly a Hot Jazz Band volt a zenekar... A lényeg hogy itt Sopronban már a Lions is felhigult, fiatalabb társaság is jelen volt, és hiába volt egy határozott vezérlő elv az igényesség irányába, csak rajtunk múlt, hogy nem lett búcsui hangulat, mert a fiatal "hölgyek" nem túl finom modorban követelték a grófót és a képtelen hangerőt. Valahogy a finom koncepció, a hagyományok és tradíciók nem érezhetőek egyes embereknek.
Az is biztos, hogy a vezetőség részéről-észlelve a helyzetet, senki nem állította le a mulatozás vágyakat, tehát a konfrontációt senki nem vállalta fel annak érdekében, hogy a vezérlő elv érvényre juttasson.
Tanulságos...

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!

forissandor
VIP

Hozzászólás: # 51789Hozzászólás forissandor
2017.06.11. 18:16

Csabi, szombaton szintiztél? Háháháhá... :cry2:

tacso
VIP
Hozzászólások a témában: 214
Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 51790Hozzászólás tacso
2017.06.11. 19:42

Erősen szintiztem, Roland szintivel ami nemtájrosz... :D

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!

Új hozzászólás