|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Re: Gumiszoba
B.Ú.É.K.
Úgy énekeltem végig a bulit, hogy a szilveszter délelőtti hokimeccsen beszedtem a sok hideg levegőt, de semmi probléma nem volt. ( Sajnos hatalmasat buktam kettőt a meccsen, de a combfájdalmam nem befolyásolta az zenélést )
Kb. 3 éve tavasszal és ősszel olyan hörgőgyulladás kapott el, hogy volt hogy éjszaka arra ébredtem, hogy hörgök és 10-12 másodpercig nem kapok levegőt. A torkomon semmi sem látszott, tehát a körzeti orvos még csak antibiotikumot sem írt rá. Tavaly elmentem egy gégész szakorvoshoz, aki megállapította, hogy refluxom van ( ez egy gyomorszájbetegség ) és a gyomorsav alulról támadja meg a hörgőket. Tavaly óta kezelem és azóta az sem zavarja a torkomat, ha lehúzok egy pohár jéghideg vizet! ( Sajnos a szénsavas dolgokat kerülni kell )
Ez csak tapasztalatként írtam le, ha valaki ilyen problémával küzdene, akkor gondoljon erre is!
Úgy énekeltem végig a bulit, hogy a szilveszter délelőtti hokimeccsen beszedtem a sok hideg levegőt, de semmi probléma nem volt. ( Sajnos hatalmasat buktam kettőt a meccsen, de a combfájdalmam nem befolyásolta az zenélést )
Kb. 3 éve tavasszal és ősszel olyan hörgőgyulladás kapott el, hogy volt hogy éjszaka arra ébredtem, hogy hörgök és 10-12 másodpercig nem kapok levegőt. A torkomon semmi sem látszott, tehát a körzeti orvos még csak antibiotikumot sem írt rá. Tavaly elmentem egy gégész szakorvoshoz, aki megállapította, hogy refluxom van ( ez egy gyomorszájbetegség ) és a gyomorsav alulról támadja meg a hörgőket. Tavaly óta kezelem és azóta az sem zavarja a torkomat, ha lehúzok egy pohár jéghideg vizet! ( Sajnos a szénsavas dolgokat kerülni kell )
Ez csak tapasztalatként írtam le, ha valaki ilyen problémával küzdene, akkor gondoljon erre is!
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 68
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
VII. Pápai regionális zenésztalálkozó Január 6-án!
Sajnos én nem tudok elmenni, de a barátaim szervezik! Aki teheti és ráér, kérem menjen el!
Egy remek zenész fogja szórakoztatni a zenészeket, és mindig fel szokott bukkanni egy sztárvendég is a zenésztalin!
Telefonszám nagyon hamarosan!!! - SzerkesztvE.
Jelentkezés:
Papp Attila: 0670-984-2856
Kovács Arnold: 0630-448-0934
Sajnos én nem tudok elmenni, de a barátaim szervezik! Aki teheti és ráér, kérem menjen el!
Egy remek zenész fogja szórakoztatni a zenészeket, és mindig fel szokott bukkanni egy sztárvendég is a zenésztalin!
Telefonszám nagyon hamarosan!!! - SzerkesztvE.
Jelentkezés:
Papp Attila: 0670-984-2856
Kovács Arnold: 0630-448-0934
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sztifler0301 2017.01.01. 12:42-kor.
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
BUÉK!
Ezek a gégészek..én is voltam nála nem rég,mikor sokáig nem volt hangom..nekem is refluxot állapított meg.Valóban szedek gyomorégésre gyógyszert,de azt már régen szedem,szerintem semmi koze nem volt a rekedtségemhez..
Én egy 40 fős csapatnak voltam,főleg nyugdíjasok..örökzöld,csárdás,keringő,retro,mindenre vevők voltak.Renitens alak itt sem volt,de "bulibáró" sem.Igaza van Kálmánnak,talán van remény..
2-ig nyomták,aztán 10 perc alatt eltünt mindenki..jó buli volt!
Ezek a gégészek..én is voltam nála nem rég,mikor sokáig nem volt hangom..nekem is refluxot állapított meg.Valóban szedek gyomorégésre gyógyszert,de azt már régen szedem,szerintem semmi koze nem volt a rekedtségemhez..
Én egy 40 fős csapatnak voltam,főleg nyugdíjasok..örökzöld,csárdás,keringő,retro,mindenre vevők voltak.Renitens alak itt sem volt,de "bulibáró" sem.Igaza van Kálmánnak,talán van remény..
2-ig nyomták,aztán 10 perc alatt eltünt mindenki..jó buli volt!
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Búék Kollégák!
Én 18:45-től 4:45-ig nyomtam, 150 fő 40+-os korosztálynak. Hatalmas buli volt, kérték a Grofót......mp3ról megkaptak 20 percet aztán ment tovább a buli. A hangom kibírta, 11 teát ittam meg

Én 18:45-től 4:45-ig nyomtam, 150 fő 40+-os korosztálynak. Hatalmas buli volt, kérték a Grofót......mp3ról megkaptak 20 percet aztán ment tovább a buli. A hangom kibírta, 11 teát ittam meg
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Celldömölk Jufa hotelben voltunk, immár a harmadik alkalommal játszva a Szilveszteri bált. 60-40 % magyar külföldi arány, 30-50 ig mindenevő korosztály, de a rock zenék nagyon mentek... Hiába! Vas megye! Zenész kollégám csak vasembereknek hívja ezt a Sitkei Rockfesztiválon edzett társaságot.
Nagy buli,
jó lóvé, fél háromkor már pakoltunk! Ma még levezetés Bükfürdőn, ezzel 10 nap alatt 9 bulit nyomtunk! Szeretek zenélni, de most holnaptól pár napig nem akarok hangszert látni...
jó lóvé, fél háromkor már pakoltunk! Ma még levezetés Bükfürdőn, ezzel 10 nap alatt 9 bulit nyomtunk! Szeretek zenélni, de most holnaptól pár napig nem akarok hangszert látni...
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
BUÉK
Én Szoboszlón a városi uszoda aulájában zenéltem szilveszterkor 250 főnek. Harmadjára, de most sikerült a legjobban és úgy érzem ehhez nagyban hozzájárult az aktív cucc. Oda tökéletes volt, rengeteg az üvegfelület.Tökéletesen kiszolgált a 15-ös hangfalpár, nagyon meg voltam elégedve velük. Itt jött elő mennyire megérte váltanom.
Én Szoboszlón a városi uszoda aulájában zenéltem szilveszterkor 250 főnek. Harmadjára, de most sikerült a legjobban és úgy érzem ehhez nagyban hozzájárult az aktív cucc. Oda tökéletes volt, rengeteg az üvegfelület.Tökéletesen kiszolgált a 15-ös hangfalpár, nagyon meg voltam elégedve velük. Itt jött elő mennyire megérte váltanom.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Ezt Te sem és senki ne higgye!!! Ez nem igaz!vigo01 írta:Harmadjára, de most sikerült a legjobban és úgy érzem ehhez nagyban hozzájárult az aktív cucc.
A sikerhez kb 2 százalékban járult hozzá az aktív cucc. A másik 98 százalékban a te felkészültséged, tapasztalatod és rutinod járult hozzá. Lehet, hogy neked jobban tetszett a hangzás, de ez nem befolyásolta a bulizók hangulatát!
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 248 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
Sziasztok!
Nekünk is meg volt...
4. éve voltunk ugyan ott, némi komunikációs málőr miatt voltunk idén is. Nem kellett volna. Sajnos egy jó hely, éppen pont átalakuló venégkörrel. Sajnos ez jellemzi a környéket. (Idősebbek elmaradtak a fiatalok miatt. Katasztrófa...) Ahogy Buba írta: "...műmájer műcigány lekvár zenék...", na itt a társaság egyre nagyobb részét lehet ilyen jellemzőkkel illetni. 8-tól reggel 4-ig voltunk, a nép bulizik egész este. 4 után sz@rházi tizenéves picsák háborognak, hogy miért nem 6-ig zenél a zenekar. Hjaa, egyébként meg szar volt a zene egész este (akkor meg miért akar még + 2 órát?...). Később kiderül, hogy az első busz 1/2 6-kor indul... No comment. Direkt beülnek macska részegen az ajtóba, csak azért, hogy nehezebb legyen kipakolni a kocsiba... Na mindegy 250 vedégből 10-15 szuperegyéniség elmegy, főleg, hogy többet nem megyünk.
Sebaj, ettől függetlenül a szezon tele van,a szilveszter is foglat, bizakodó vagyok.
Szép napot!
Nekünk is meg volt...
4. éve voltunk ugyan ott, némi komunikációs málőr miatt voltunk idén is. Nem kellett volna. Sajnos egy jó hely, éppen pont átalakuló venégkörrel. Sajnos ez jellemzi a környéket. (Idősebbek elmaradtak a fiatalok miatt. Katasztrófa...) Ahogy Buba írta: "...műmájer műcigány lekvár zenék...", na itt a társaság egyre nagyobb részét lehet ilyen jellemzőkkel illetni. 8-tól reggel 4-ig voltunk, a nép bulizik egész este. 4 után sz@rházi tizenéves picsák háborognak, hogy miért nem 6-ig zenél a zenekar. Hjaa, egyébként meg szar volt a zene egész este (akkor meg miért akar még + 2 órát?...). Később kiderül, hogy az első busz 1/2 6-kor indul... No comment. Direkt beülnek macska részegen az ajtóba, csak azért, hogy nehezebb legyen kipakolni a kocsiba... Na mindegy 250 vedégből 10-15 szuperegyéniség elmegy, főleg, hogy többet nem megyünk.
Sebaj, ettől függetlenül a szezon tele van,a szilveszter is foglat, bizakodó vagyok.
Szép napot!
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Én is úgy vettem észre, hogy mostanában a fiatal bepiált csajok akik a legdurvább viselkedésre képesek, és ez nagyon elszomorító, mert eddig a nők voltak némi kis visszatartó erő! Hát ennek vége! Éljen az emancipáció! 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Amúgy nagyon érdekes ez, mert én is mindenhol ezt tapasztalom, hogy a normális 40+-os társaság a fiatalok (és a fiatalok zenei igénye miatt) nem megy el bulizni, vagy ha elmegy, nem érzi jól magát. Szilveszterkor nálunk úgy 10% lehetett a 30 alattiak aránya és ők voltak azok, akik Grofót meg Dzsollit kértek.... volna, ha hagyom. Mert egész este háborogtak, hogy nem játszok cigány zenét, de a 90% bulija meg tönkrement volna. Ők elbuliztak a normális zenére is. De!!!! Ha sajnos az a 10% több lett volna kétszer, akkor engednem kellett volna.... valamennyit.... arányosan annyit, amennyivel többen vannak. Volt pár barátom a szilveszteri buliban, tisztességes zenén felnőtt emberek, kérdeztem egyiküket, hogy mikor hal már ki ez a moslék zene..... ő reálisan látja a dolgokat és azt mondta, soha. Uraim, elbutult a világ. Ingyen net kell, okos telefon, okos óra, okos emberek, olcsó szesz meg ingyen narkó, nagy béemvé meg mulatási. Ez az értékrend. Hányok.