|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Pumika
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Re: Gumiszoba
Szerintetek ez a mondat mit jelent?
"Sounds can be installed in any unit – with or without the ... package!"
Én úgy értelmezem, hogy... Bármely egységen (SD7) telepíthetö a ... csomaggal vagy anélkül...
"Sounds can be installed in any unit – with or without the ... package!"
Én úgy értelmezem, hogy... Bármely egységen (SD7) telepíthetö a ... csomaggal vagy anélkül...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- herflis
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Rolang G800 Korg PA1000
- Adott köszönetek: : 55 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 29 alkalommal
Igen azt jelenti. Feltelepíthető függetlenül attól, hogy az AJA...... upgrade rajta van a hangszeren vagy sem.
Nincs rossz hang, az a lényeg, hogy mit játszunk utána. /Miles Davis/
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Emberek, beindult a kínai karrierem! Milliárdos rajongótáborra tettem szert!
Én egy száz éves múlttal rendelkező kanadai alapítású, de a világ minden táján jelenlévő multi cégnél dolgozom, amit két éve eladtak egy kínai konszernnek. Azóta a cég híre és morálja a béka segge felé közelít. Nem akarok szabályellenes lenni, ezért nem részletezem, hogy miért, csak annyit, hogy azóta minden más nemzetet föléjük helyezek. Egyre elképesztőbb döntéseket, dolgokat vezetnek be erőszakkal. Mivel legutóbbi zseniális ötletük a muzikalitás kategóriájába tartozik, így gondoltam megírom.
Hétfőn délután jött a kör e-mail, hogy keddre (másnapra, vagyis tegnapra) a gyár minden önálló részlegének készülni kell egy dallal, vagy tánccal, amit egy profi tv-s stáb fog felvenni, hogy a január végi kínai évforduló alkalmából a kínai anyacég nagy banzáján ezt levetíthessék. És ez kötelező a konszern minden országbeli gyárára. Az agyunkat eldobtuk!
Felnőtt embereket úgy kezelve mint egy dedós csürhét, kiknek 99 %-ának semmi muzikalitása, műszak végén értesíteni, hogy másnap délelőttre készüljenek egy összehangolt zenés produkcióval, mihez még egy zenei orientáltságú embereknek is több óra, nap összehangolt gyakorlásra lenne szüksége, hát nem normális egy banda! Először azt hittük, csak vicc. Aztán mikor a magyar bólogatós kutya vezetőink is még nyálasan rákontráztak, akkor esett le, hogy ez alól nincs kibúvó.
Hát a produkciók tegnap elkészültek. A mi irodánk a Tankcsapda: Egyszerű dalát adta elő. Hogy miért azt? Nem tudom, mert én, meg a legtöbb kollégám nagy ívből lesz@rtuk az egészet. Ezt a szöveget tolta elénk az irodai asszisztens csajszink. Gondolom ő választotta. A 40 főből ha 5-en ismerték, akkor sokat mondok. Agitáltak, hogy hozzam be a hangszeremet kísérni, de kiröhögtem őket. Aztán egy fiatal mérnők srácot vettek rá, hogy dobozgitárral kísérjen.
A végeredményt elképzelhetitek milyenre sikerült. A felvételt még nem láttam, de a kollégáim hangja mai napig itt cseng a fülembe. Hát még a Muzsika TV-ből is kizavarnának bennünket.
Viszont nagyon várom már, hogy lássam a felvételt, mert a HR osztályunk például egy tábortűz táncot adott elő. Végig fogom röhögni, ahogy a tanult, vezető beosztású, agyon kvalifikált emberek az iroda közepén körtáncot járnak.
Normálisak? Hova fajul a világ? Engedjük szabadjára a számunkra felfoghatatlan, elfogadhatatlan és idiótának tartott kultúrák beszivárgását?
Ááá …inkább befejezem.

Én egy száz éves múlttal rendelkező kanadai alapítású, de a világ minden táján jelenlévő multi cégnél dolgozom, amit két éve eladtak egy kínai konszernnek. Azóta a cég híre és morálja a béka segge felé közelít. Nem akarok szabályellenes lenni, ezért nem részletezem, hogy miért, csak annyit, hogy azóta minden más nemzetet föléjük helyezek. Egyre elképesztőbb döntéseket, dolgokat vezetnek be erőszakkal. Mivel legutóbbi zseniális ötletük a muzikalitás kategóriájába tartozik, így gondoltam megírom.
Hétfőn délután jött a kör e-mail, hogy keddre (másnapra, vagyis tegnapra) a gyár minden önálló részlegének készülni kell egy dallal, vagy tánccal, amit egy profi tv-s stáb fog felvenni, hogy a január végi kínai évforduló alkalmából a kínai anyacég nagy banzáján ezt levetíthessék. És ez kötelező a konszern minden országbeli gyárára. Az agyunkat eldobtuk!
Felnőtt embereket úgy kezelve mint egy dedós csürhét, kiknek 99 %-ának semmi muzikalitása, műszak végén értesíteni, hogy másnap délelőttre készüljenek egy összehangolt zenés produkcióval, mihez még egy zenei orientáltságú embereknek is több óra, nap összehangolt gyakorlásra lenne szüksége, hát nem normális egy banda! Először azt hittük, csak vicc. Aztán mikor a magyar bólogatós kutya vezetőink is még nyálasan rákontráztak, akkor esett le, hogy ez alól nincs kibúvó.
Hát a produkciók tegnap elkészültek. A mi irodánk a Tankcsapda: Egyszerű dalát adta elő. Hogy miért azt? Nem tudom, mert én, meg a legtöbb kollégám nagy ívből lesz@rtuk az egészet. Ezt a szöveget tolta elénk az irodai asszisztens csajszink. Gondolom ő választotta. A 40 főből ha 5-en ismerték, akkor sokat mondok. Agitáltak, hogy hozzam be a hangszeremet kísérni, de kiröhögtem őket. Aztán egy fiatal mérnők srácot vettek rá, hogy dobozgitárral kísérjen.
A végeredményt elképzelhetitek milyenre sikerült. A felvételt még nem láttam, de a kollégáim hangja mai napig itt cseng a fülembe. Hát még a Muzsika TV-ből is kizavarnának bennünket.
Viszont nagyon várom már, hogy lássam a felvételt, mert a HR osztályunk például egy tábortűz táncot adott elő. Végig fogom röhögni, ahogy a tanult, vezető beosztású, agyon kvalifikált emberek az iroda közepén körtáncot járnak.
Normálisak? Hova fajul a világ? Engedjük szabadjára a számunkra felfoghatatlan, elfogadhatatlan és idiótának tartott kultúrák beszivárgását?
Ááá …inkább befejezem.
Üdv.: Apelláta
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Ilyen estben versenyezni kell egymással, hogy ki tud rosszabbul énekelni a felvételen...
- Apelláta
- Adminisztrátor
Nem kellett versenyezni, a hamis hangok a kollégáimnak zsigerből jöttek. Én meg a hátsó sorban tátogtam.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Agyrém! Ilyen egy munkahelyi állás...azzal haladni nem lehet! 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Apelláta
- Adminisztrátor
Ááá, túlértékeled őket. Maradjunk abba, hogy nem jönnek rá akkor sem. Annyi minden megdöbbentő történetet tudnék mesélni amire azt mondanátok, hogy ilyen nincs, és biztos csak kitaláltam. De nem teszem, mert átmegy megint rasszistának tartottba az oldal.---Qgli--- írta:De hogyha rájátszotok, akkor rájönnek a vezetők, hogy mi a helyzet.
- Apelláta
- Adminisztrátor
Dehogy nem lehet haladni. A zenei karrieremet most tudtam volna kiterjeszteni Kínára. Csak az a fránya kisebbség tudatom nem engedte.tacso írta:Agyrém! Ilyen egy munkahelyi állás...azzal haladni nem lehet!