Megosztanám veletek a Soundcraft Ui12 digitális keverő első benyomását, ill. amit eddig tapasztaltam.
- 12 csatorna, 2 AUX, kicsit súly
- csatornánként egy 5 bandos dbx EQ( amit lehet EASY módban is használni, ennél a lehetőségnél három band van magas+közép+mély, itt nem lehet a frekvenciákat állítgatni)+RTA+dbx compresszor gate+Lexicon FX reverb+delay+chorus egyben ezek mindegyike külön-külön is menthető, de egyben is természetesen
- master csatornán 32 bandos dbx EQ+dbx kompresszor+AFS2 gerjedés gátló(brutálisan dolgozik, írja, hogy melyik frekvenciákat szedi ki)+RTA
- Pendrive lehetőség direkt zenelejátszó is kapott helyet.
Wifivel és enternettel is tud működni. Én enternettel és egy Macbookkal fogom hajtani a színpadon, és a beállítást pedig akár a telefonnal, akár a táblagéppel is lehet eszközölni szemből.
Hajtom folyamatosan, hogy lássam miként működik. Eddig semmi gond nem volt, szépen megy. A kezelhetőségét gyorsan el lehet sajátítani. Azt is megpróbáltam, hogyha mondjuk a keverő, vagy a táblagép elveszitené a vonalat, akkor sincs semmi baj, mert minden megy tovább még nem csatlakozunk újból. Minden platformon tud működni, mert nem tőlti le a programot, hanem csatlakozik egy megadott ip címre. Aki azért nem vesz ilyen mert azt gondolja, hogy nincs ideje tapogatni, akkor annak az analog is nehézkes megoldást jelenthet, mert azt meg egész éjjel tekergeti.
Ez egy jó termék a jövő irányába. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ennyi pénzt meg teljesen megér.
Majd még folytatom.
Zotti