Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gumiszoba

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

jamy1
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 50
Hangszer: Mac Mini
Adott köszönetek: : 457 alkalommal
Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
Kapcsolat:

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 45086Hozzászólás jamy1
2016.10.24. 16:04

:dash2:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jamy1 2016.12.02. 00:11-kor.

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 254
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal

Hozzászólás: # 45087Hozzászólás B.Bazsi
2016.10.24. 16:30

Nem hiszem hogy komolytalan hozzáállás volt, hogy ne nekem adják ide a pénzt amit kértem volna, hanem annak adják akinek-aminek jótékonykodnak. Senki nem várta el tőlem, magam döntöttem így. Akkor a helyi festőművész díszpolgár is komolytalan évről évre mert fest egy képet amit a rendezvényen elárvereznek és a befolyó pénzt ő is odaadja? Meg a polgárőrök...ingyen őrizni egy rendezvényt elejétől végéig...ennyi komolytalan embert... :lol: Én azt vallom hogy a pénz nem minden, van azon kívül még barátság, emberség, meg segítség, meg kölcsönös segítség -hiszed vagy sem de mindezt már megtapasztaltam, még a mai világban is...

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 578
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 983 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal

Hozzászólás: # 45091Hozzászólás ---Qgli---
2016.10.24. 19:58

jamy1 írta:Senki sem lehet próféta a saját hazájában...

Amúgy ingyen sehova. A legkomolytalanabb hozzáállás. Még barátoknak sem megyek ingyen.
Nekem olyan barátokra nincs szükségem akik elvárnák,hogy ingyen dolgozzak.

Még szivességet sem szeretek kérni senkitől a mai világban. Inkább kifizetek mindenkinek mindent.
Tiszta üzlet, jó barátság!
A mondandód első felét cáfolom. A környékbeli bálokat gyakorlatilag mindet mi játsszuk.

A második felével olyan szinten egyetértek, hogy szóról szóra így írtam volna le!
Szívességet???
Soha.
Erről eszembe jut, hogy a múltkor majdnem beleszaladtam egy ilyenbe. Kályhát kerestem megvételre és az egyik ismerősöm felajánlotta, hogy ideadja ingyen. Ingyen nem volt kedvem hozzá, mert számomra az ingyen a legdrágább, de addig-addig , hogy rámtukmálta. Amikor hoztam volna el, azt mondta majd lezenéled a lányom lagzijában, ami június 17-én lesz!!! Húúúú Mekkora szerencsém volt, hogy mondta a dátumot, mert rögtön visszaválaszoltam, hogy az a szombat már nekem foglalt, úgyhogy inkább nem kell a kályha sem!
( Lóf@szt! Egy szar 10.000Ft-os használt kályháért játsszak le egy lagzit??? Majdnem mondtam neki, hogy egy lagzi árából 13 ilyen kályhát veszek. )

B.Bazsi
VIP

Hozzászólás: # 45093Hozzászólás B.Bazsi
2016.10.24. 20:29

Arra nem gondoltatok még hogy az itteni fórumos segítségekért kérjetek némi honoráriumot? Komolyan kérdezem! Megadtok egy számlaszámot, ha megy a pénz írjátok a segítséget! Még talán többet is kereshetnétek mint a zenéléssel ha megfelelő tarifával dolgoztok... Fontoljátok meg, egy próbát szerintem megér, mit veszíthettek? Becsszó hogy az ötletért semmit nem kérek, ingyen adom, én már csak ilyen vagyok... :777 :twisted:

Sztifler0301
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 68
Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
Adott köszönetek: : 494 alkalommal
Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 45094Hozzászólás Sztifler0301
2016.10.24. 20:30

Csak úgy ma este, munkába menet előtt!

tacso
VIP
Hozzászólások a témában: 214
Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 45096Hozzászólás tacso
2016.10.24. 21:04

Jó a cuccod! :thx:

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!

B.Bazsi
VIP

Hozzászólás: # 45098Hozzászólás B.Bazsi
2016.10.24. 22:04

Bubából kiindulva a múltkor tettem nála látogatást, megmutatta az sd1000-et, és úgy jöttem el tőle hogy hozzam el, próbáljam, tesztelgessem, ízlelgessem... Olyan ember ajánlotta fel akivel életemben gyakorlatilag kétszer találkoztam személyesen... Mikor a G70 beszart, Zongorista Józsikától kaptam felajánlást a DGX-ére kölcsönbe ha az kisegít, Pikó Zolitól -Isten nyugtassa- kapásból segítség jött egy E-50-el, Gyuley cimbora kapásból felajánlotta a Yamiját, hirtelen ők jutottak eszembe... Mikor Asterix megvette az E-80-at, szemrebbenés nélkül odaadtam neki a meghangszerelt dolgaimat meg beállításaimat, és tudjátok mit mondok? Holnap ugyanígy szemrebbenés nélkül odaadnék neki egy teljes mentést a gépemről, ha azt mondaná hogy vett egy G70-t, tudnék-e neki segíteni 1-2 dologban!!! Azóta Ő is segített már nekem viszont, ezer köszönet érte! Igen, pusztán BARÁTILAG segítettek nekem, én is pusztán BARÁTILAG segítettem viszont! Tudjátok hogy ezek a szavak mit jelentenek? A baráti, meg a segítség? Nem vagyok benne biztos.... Tudjátok még hogy mit mondok? Nem esett le a gyűrű az ujjamról, meg nem lettem szegényebb, sőt, még szarabb embernek se érzem magam. Komolyan mondom hogy kétszer meggondolom ezután hogy segítséget kérek-e nyilvánosan itt, vagy írok privátban azoknak akikre lehet számítani...csak úgy, barátilag. Hú bakker többet nem írok mert le leszek tiltva úgy lehet.....

Sztifler0301
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 68
Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
Adott köszönetek: : 494 alkalommal
Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 45099Hozzászólás Sztifler0301
2016.10.24. 23:03

tacso írta:Jó a cuccod! :thx:
Azon agyalok, hogy midit szerkesszek az ájpadon, majd a midiből kíséretet csináljak, esetleg a sequencerrel lejátszani a midiket, mint sos tartalék lejátszó. Ez a program eléggé sokat tud, csak nekem nincs időm.

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 45104Hozzászólás ---Qgli---
2016.10.25. 05:52

powersparc írta:Ne haragudjatok, de emellett nem tudok szemet hunyni!
Ezek szerint vannak itt akik annyira anyagiasak hogy barátilag sem segítenének egymáson???
Álljunk már meg a kicsit! Egy szóval sem mondtam, hogy nem segítek szívesen, vagy pénzt kérnék a segítségért, amit nyújtok!
Én ilyet soha nem mondtam! Ha valaki valamelyik szóösszefüggést nem érti a mondandómból, akkor ne szóljon hozzá, vagy használja az értelmező kéziszótárt!
Én szívesen segítek, de arra rájöttem, hogy mindig megnézem kitől fogadok el segítséget, mert az ingyen dolog sok esetben drágább, mint amiért fizetek.

Ingyen soha nem vállalok semmit. Nekem nem adták ingyen a cuccot és nem vagyok jótékonysági intézmény. Pláne nem fogok fizetni az énekesnőnek saját zsebből azért, mert én ingyen játszok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ---Qgli--- 2016.10.25. 08:36-kor.

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 45105Hozzászólás ---Qgli---
2016.10.25. 06:06

Egyébként a szívességnek is vannak határai!
Ha valaki felhív egy lagziból, hogy adjam kölcsön a hangfalamat, mert a lagziban az övé tönkrement, akkor azt megteszem, sőt még el is viszem, ha kell, mert 3-4000 Ft-os kiadás nem fog földhöz vágni, de ha valaki azt kérné, hogy szívességből adjam neki kölcsön a hangfalamat 10 évre, akkor valószínűleg az irigy kategóriába tartoznék, mert ezt nem tenném meg!

Új hozzászólás