Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Hol játszottam. Rendezvényhelyszínek, tapasztalatok, érdekes

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

B.Bazsi
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 7
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1047 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1473 alkalommal

Re: Hol játszottam. Rendezvényhelyszínek, tapasztalatok, érd

Hozzászólás: # 43480Hozzászólás B.Bazsi
2016.08.17. 18:39

Szeptember 24-én a Hajógyári szigetre megyünk zenélni a Rendezvényterembe, van valakinek véleménye tapasztalata a helyszínről?

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

forissandor
VIP
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: ?
Adott köszönetek: : 268 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal

Hozzászólás: # 43493Hozzászólás forissandor
2016.08.18. 14:30

Én egy pár tiltólistás helyszínt írnék le, ahol felár nélkül soha többé nem fogok játszani.

1. M3-Archeopark - nagyon színvonalas hely, cukor aranyos pincérek, gyönyörű környezet. Olyan kupolás rendezvényterem mindenhol csempével, hogy este 8kor kőmíves szakkifejezést használva (verjem a faxxxom az egészbe) kimentem cigizni és átállítani az agyam arra, hogy mit bánom én hogy szól.....
2. Miskolc Avasi bormúzeum.... ha esik az eső és nincs 4 kerék meghajtású autód(mondjuk nekem már van) akkor 117 lépcső lefelé az Avasi kilátótól, hogy lepakolj az étterembe, mivel földút vezet oda egy temetőn!!!! keresztül. Ráadásul 6 fok volt és köd, októberben, természetesen az udvaron zenéltünk(eleinte), aztán bepofátlankodtubnk az étterem részbe zrnélni 0 négyzetméterni tánctérrel...

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 7
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1047 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1473 alkalommal

Hozzászólás: # 43500Hozzászólás B.Bazsi
2016.08.18. 20:24

Köszi Tomi az infót! :777

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

tacso
VIP
Hozzászólások a témában: 8
Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 44399Hozzászólás tacso
2016.09.30. 13:04

Az idei szezonunk helyszínei:

Göpfritz Gasthof Wildrast (A): Hiper-modern rendezvényterem, méter magas, nagyzenekar számára is tágas színpaddal, jó akusztika.

Sopron Erzsébet utcai Egyetemi csarnok: Hatalmas magas aula, közepes akusztikával, plusz hangosítást béreltünk hozzá, mélyekkel óvatosan! :D

Tata Kiss Hotel: Lépcsős bepakolás (1 emelet) zenekar külön helyiségben, de rálátással a vendégekre, kicsi tánctér, jó akusztika.

Fertőendréd Tercia étterem: Könnyű pakolás, profi helyszín, fa oszlopok zavarják az akusztikát és a rálátást

Pilisszentiván Gyémánt Étterem: Autós megközelítés a pakoláshoz nehézkes, rusztikus környezet, kicsi oszlopos lépcsős színpad (max 2 fő) jó akusztika

Münchendorf Dreimederhaus (A) A borozóban lehetetlen egy zenekart elhelyezni a fix padok-asztalok miatt! Kis cucc minimál koncepció!

Pápa Kossuth utcai iskola aula: Hodály, nagyon magas, mélyek nem kellenek, oldalról full üvegfal 50C fok jó időben

Szeleste Fürdő Rendezvény terem: Elegáns emeleti nagy terem, jó akusztika, pakolás sok lépcsőn! Parkoló kevés!

Csolnok Pollushof Panzió: A színpad a násznéptől külön, fedett terasz részen van felállítva, oldalsó fedés nincs, a szél átfúj rajta. Mérhetetlen kosz és pókháló mindenhol. Akusztika átlagos, pakolni könnyen lehet.

Ávgfalva Hotel Vadvirág: Kis lagzik helye, minden stimmel, kis hangerő kell, viszont mellette nyílt meg az Event Garden szuper profi esküvő helyszín ami lehet hogy kiüti ezt a helyet.

Hotel Orchidea Lipót: Igényes hely, de a zenekarnak nincs normális hely kitalálva. Hídon át kell pakolni, ami nem könnyű.
Plafon üveg megoldás van, iszonyat szauna az egész, a légkondit nem menetik. Nagyon furcsa több galériás kialakítás van, érdemes buli előtt tájékozódni.

Musztáng étterem Budaörs: Egylégteres igényes hely, légkondi nélkül, könnyű közeli pakolási lehetőség, jó akusztika, kis hangerő igénnyel.

Somló hegy Tornai Pincészet: Nagyon igényes helyszín, de pakolási rémálom! Szűk kanyarodó lépcsőn kell felpakolni. Az étterem rész nagyon kicsi, a zenekar a terasz fedett részére kerül, jó időben is metsző szél jellemzi a Somlót. Akusztika=szabadtér...

Sopron Lővér Hotel rendezvényterem: Néhány lépcsős pakolás, tágas hely a zenekarnak, légkondi, remek akusztika

Sopron Hubertus étterem: Minden szempontból profi hely, de a pakolás a konyhán keresztül lehetséges, ami elég kényelmetlen.

Bükfürdő Fürdő étterem: Két profi teremben is lehet a lagzi, az emeleti terem liftes és légkondis, jó akusztika, profi vendéglátó csapat. Nagyobb hangerő igény a nagy termek miatt, Úgy hírlik 2017 ben kevesebb rendezvényt szeretnének.

Győr Hattyú étterem: Jó pakolási és akusztikai körülmények, a zenekar nem túl jól záró ponyvás terasz részre kerül, szeles csapadékos időben bejöhet a víz!

Balatonföldvár Fesztivál Hotel: Nagy felújított étterem egy nagyon lelakott szállodában. Zenekar nem stabil színpadra kerűl, sok lépcsős bepakolás után! Nagy hangerő kell a közepes akusztikájú teremhez, az autóval bejutás nagyon macerás. Totál retró!

Balatonkenese Telekom hotel konferencia terem: Best! Erre van kitalálva, minden ok!

Fertőszéplak kastély: Felújított pajtaépület, cső alakú hideg terem, a zenekarnak nagyon kevés hely jut, faoszlopok zavarják az amúgy is rossz akusztikát, a pakolás könnyű!

Balatonszemes Rider Beach: Western disco jellgű hely, rúdtáncos alacsony színpaddal, lehetelen pozícionálni a zenekart, ide el kell menni buli előtt mert nehéz dönteni a sok rossz közül...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tacso 2016.09.30. 21:04-kor.

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!

Trebor
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 6
Hangszer: Tyros4
Adott köszönetek: : 247 alkalommal
Kapott köszönetek: : 223 alkalommal

Hozzászólás: # 44402Hozzászólás Trebor
2016.09.30. 14:28

Sziasztok!
Fehérvár, Kertész csárdában zenél már valaki?
Tapasztalatok?
Köszi

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 5
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 44412Hozzászólás Apelláta
2016.10.02. 11:41

tacso írta: Tata Kiss Hotel: Lépcsős bepakolás (1 emelet) zenekar külön helyiségben, de rálátással a vendégekre, kicsi tánctér, jó akusztika.
Tacsó!

Kicsit tudnál pontosabbat is írni a zenekar helyének- és a behangosítandó helység méretéről? Igazából csak a külön helyiséget kell behangosítani, ahol a zenekar van? Mivel elmondásod alapján emeletre kell felcipekedni, nem szeretnék feleslegesen sok cuccost vinni, ha már ezeket megtudhatom Tőled. :D
Az utcánkbeli nőgyógyász főorvos ismerősömnek lesz ott a szülinapi bulija csupa orvosokkal, vadásztársakkal, és felkért csörömpölőnek. Annak ellenére, hogy Tatán is rendszeresen zenélgetek különböző helyszíneken, de itt még nem volt szerencsém.

Köszi!

Üdv.: Apelláta

tacso
VIP
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 44414Hozzászólás tacso
2016.10.02. 13:56

Szia Api!

Mi nem tettünk fel a "vendég terembe külön cuccot, mert a "rés" elég nagy és az irány is stimmel. Ha esetleg lesznek szülinapos köszöntések asztalnál, az már érdekesebbé teheti a kérdést...
Én informálódnék... :D

Ez a helyzet:
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 5
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 44416Hozzászólás Apelláta
2016.10.02. 14:32

Köszi Csabi!

Már csak annyit, hogy ezt a képet a terem végéből fényképezted?

Üdv.: Apelláta

tacso
VIP
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 44417Hozzászólás tacso
2016.10.02. 14:41

Nem! Nagyobb a vendégterem, ez kb.a fele, a táncos zenekaros rész viszont kicsi!

Rolandbk5
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Yamaha Genos
Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 44424Hozzászólás Rolandbk5
2016.10.03. 06:04

Trebor írta:Sziasztok!
Fehérvár, Kertész csárdában zenél már valaki?
Tapasztalatok?
Köszi
Szia Trebor,

Vigyél pénzt magaddal, mert amig nincsenek ott a vendégek addig fizetős a kávé, üdítő. Nem vicc.
Egyébként meg rendben van a hely, sok függöny van jó az akusztika.

Zotti

Új hozzászólás