|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 575
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 974 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2461 alkalommal
Re: Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalato
[/quote]
Azt, hogy számomra nekem ebben a kategóriában nincs megfelelő hangfal az legyen az én bajom na meg a tied is ugye, mert keresed, keresed de nem találod. [/quote]
Erről beszélek! Neked ebben a kategóriába nincs megfelelő hangfal, tehát ezek szerint neked Almatomi megszólalása sem tetszene, mert Ő is 200 ezres kategóriájú hangfalat használ.
Kíváncsi lennék azért, hogy a te megszólalásod jobb vagy Almatomié...
Azt, hogy számomra nekem ebben a kategóriában nincs megfelelő hangfal az legyen az én bajom na meg a tied is ugye, mert keresed, keresed de nem találod. [/quote]
Erről beszélek! Neked ebben a kategóriába nincs megfelelő hangfal, tehát ezek szerint neked Almatomi megszólalása sem tetszene, mert Ő is 200 ezres kategóriájú hangfalat használ.
Kíváncsi lennék azért, hogy a te megszólalásod jobb vagy Almatomié...
- Asterix
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 493
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2918 alkalommal
Hát Almatomit még nem hallottam, de Malkoval volt szerencsém egyszer egy helyen muzsikálni Egerben. Én nem vagyok egy Tyros rajongó, szerintem ezt mindenki tudja rólam, de Malkó ahogy megszólalt ott a T4-el és azzal a cuccal, az egri szinten párját ritkítja. Nem tudom hány milka volt arra a pár négyzetméterre pakolva, de a minőségre nem lehetett panasz, az biztos... 
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Szegény Tomit is bele kevered. Zeneileg, énekileg 1000% hogy jobban szólnak mit mi.---Qgli--- írta:Kíváncsi lennék azért, hogy a te megszólalásod jobb vagy Almatomié...
De ezt nem a hangfalnak köszönheti. De ha neked annyira bejön a jbl G akkor miért nem veszed meg.
Téma mondom részemről lezárva.
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- ---Qgli---
- VIP
Én még Malkótól nem hallottam egy imprót sem!
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
---Qgli--- írta:Én még Malkótól nem hallottam egy imprót sem!
Ja akkor most már átmegyünk személyeskedésbe, hogy ki hogy tud improvizálni meg ki fogja jobban a 10bét?
Tőled nem is vártam mást tanár úr!! Osztán esztárgálni tud-e kend? Mert én tudok. Csak ennek mi köze van a hangfal témához?
Ja egyébbként még tőled sem hallotunk egyetlen egy produkciót sem. Más fa*****val ékeskedni azért nem szép dolog.
De most már nyugodjál le szépen és az energiádat a hangfalak meghallgatására összpontosítsd, mert a végén megint nem jót veszel.
Tisztelettel és Üdvözlettel: Malkó
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- ---Qgli---
- VIP
Ugye mondtam, hogy megpörgetem a fórumot!!!
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4584 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 127
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Qgli,
Elárulod, hogy te milyen hangfalakat használsz? Ja és imprót is ha kérhetnék. Milyen tanár vagy te? Ezt nem is tudtam. Tanár vagy most komolyan? De mégis milyen?
A 200e darabár vagy összesen? Mert nem mindegy.
Simán lehet venni 200e darabárom olyan hangfalakat, amik azért nem is olyan rosszak. Én Yamaha DXR8" használok ennek nincs 200e darabja. És oda lehet tenni egy QSC mellé ( oda raktuk). Nincs akkora különbség a kettő között mint amit az ár cédula mutat. De Kend ha esetleg látna is és nem csak nézne, meg nem csak Ókhos lenne, akkor ezt észre (vagy fejre) venné. TANÁR ÚR!
Na és milyen az Korg bizera? Le vagy mi a pöcs? Szól rendesen? Vagy csak szó'dogál. He? tanár úr kérem! Na ezért tart itt az oktatás ahol. Csodá'kozunk? Nem kő! Ilyen tanárok kellenek és levagyunk okosítva imporovizációbó'.
tanár úr milyen dolog ez? Feldobjuk a fórumot? Érdemben meg sehol nem vagyunk? Szerintem a sz@rt legyen kedves feldobni, majd tágra nyílt tekintettel aláállni, és befogadni ami fentről jön. tanár úr!
Malkotól csak tanulni lehet. Nem egy improvizációzós gyerek, de itt kevesen hangszerelnek és kevernek úgy mint Ő. De egyébként is Ki a tökömnek kell az improvizáció egy bálban? Nem tudjuk mekkora vagy (de az írásaidból ítélve nem lehetsz 1,50-nél nagyobb) de a sok improvizáció életveszélyes is lehet. Ha sokat csinálod könnyen egy pofon végére keveredhetsz, aztán utána lehet alterálni, ha még belefér.
Jesszusom...

Elárulod, hogy te milyen hangfalakat használsz? Ja és imprót is ha kérhetnék. Milyen tanár vagy te? Ezt nem is tudtam. Tanár vagy most komolyan? De mégis milyen?
A 200e darabár vagy összesen? Mert nem mindegy.
Simán lehet venni 200e darabárom olyan hangfalakat, amik azért nem is olyan rosszak. Én Yamaha DXR8" használok ennek nincs 200e darabja. És oda lehet tenni egy QSC mellé ( oda raktuk). Nincs akkora különbség a kettő között mint amit az ár cédula mutat. De Kend ha esetleg látna is és nem csak nézne, meg nem csak Ókhos lenne, akkor ezt észre (vagy fejre) venné. TANÁR ÚR!
Na és milyen az Korg bizera? Le vagy mi a pöcs? Szól rendesen? Vagy csak szó'dogál. He? tanár úr kérem! Na ezért tart itt az oktatás ahol. Csodá'kozunk? Nem kő! Ilyen tanárok kellenek és levagyunk okosítva imporovizációbó'.
tanár úr milyen dolog ez? Feldobjuk a fórumot? Érdemben meg sehol nem vagyunk? Szerintem a sz@rt legyen kedves feldobni, majd tágra nyílt tekintettel aláállni, és befogadni ami fentről jön. tanár úr!
Malkotól csak tanulni lehet. Nem egy improvizációzós gyerek, de itt kevesen hangszerelnek és kevernek úgy mint Ő. De egyébként is Ki a tökömnek kell az improvizáció egy bálban? Nem tudjuk mekkora vagy (de az írásaidból ítélve nem lehetsz 1,50-nél nagyobb) de a sok improvizáció életveszélyes is lehet. Ha sokat csinálod könnyen egy pofon végére keveredhetsz, aztán utána lehet alterálni, ha még belefér.
Jesszusom...
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 141
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Srácok! Nyugi! Mindenkit kimoderálok a Vip igazolványommal!
Nem tisztem senkit dorgálni, de őrizzük meg a fórum méltóságát és szakmaiságát! Kérem szépen!
Nem tisztem senkit dorgálni, de őrizzük meg a fórum méltóságát és szakmaiságát! Kérem szépen!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- jamy1
- VIP
- Hozzászólások a témában: 103
- Hangszer: Mac Mini
- Adott köszönetek: : 457 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
- Kapcsolat:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jamy1 2016.10.06. 09:38-kor.