Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Ketron - Technikai kérdések/válaszok

Ketron szintisek fóruma

Moderátor: Moderátorok

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 122
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 973 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal

Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok

Hozzászólás: # 37510Hozzászólás ---Qgli---
2015.11.18. 14:33

Valószinűleg igen, de nagyon kevés különbség lesz közte.

Rolandbk5
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 334
Hangszer: Yamaha Genos
Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 37514Hozzászólás Rolandbk5
2015.11.18. 16:29

De mekkora különbség van egy jó midi a Logiccal, és az SD7-el szemben.

marton1974
VIP
Hozzászólások a témában: 433
Adott köszönetek: : 380 alkalommal
Kapott köszönetek: : 870 alkalommal

Hozzászólás: # 37534Hozzászólás marton1974
2015.11.18. 20:55

Kiss Gyula
Újonc
Hozzászólások a témában: 3
Hangszer: Ketron Audya 76

Hozzászólás: # 37632Hozzászólás Kiss Gyula
2015.11.22. 16:23

Üdvözlök mindenkit a fórumon, hálás vagyok az irántam mutatott figyelemért.
Van egy Ketron Audya 76 szintetizátorom, néhány napja, azt csinálja, hogy bizonyos audio drums-os stylusoknál le fagy, újra kell inditani de a későbbiekben ugyan így viselkedik, más minden jól működik rajta, ha esetleg valaki már találkozott hasonló problémával, sikerült-e orvosolnia , vagy mit lehet tenni ebben az esetben, 5.3D legújabb frisités van rajta, előre is köszönöm a segítséget, :help: üdvözlettel, Gyuszika.

forissandor
VIP
Hozzászólások a témában: 110
Hangszer: ?
Adott köszönetek: : 268 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal

Hozzászólás: # 37636Hozzászólás forissandor
2015.11.22. 17:35

Szia Gyula!
Mindig ugyan azoknál a stílusoknál fagy le?
Ilyen jelenséggel még nem találkoztam. Almatomi biztosan sokkal okosabb dolgokat tudna mondani, mint én, de az Audyának a legnagyobb előnye egyben a legnagyobb hátránya: teljesen nyitott az "operációs" rendszere(ha szabad így fogalmaznom),és a vinyóról tölt be minden rendszerfilet. Ha az előző gazdija vagy esetleg te belenyúltál a System könyvtárba és egy-két file-t töröltél onnan mondjuk egy TC-vel, akkor fordulhat elő ilyesmi, sajnos találkoztam olyan Audyával, amelynek a tulaja egy két dolgot véletlenül kitörölt a hangszeréből és utána fagyott a hangszer audio loopos stílusoknál.Vagy egy winchester hibánál eltűnt egy két rendszerfile. Próbáld meg még egyszer újra feltenni a 5.3-at, ha nem segít, akkor egy környékbeli Audya tulaj segítségével csináltass egy másik hangszer vinyójáról egy tükör másolást és nézd meg, nem hiányzik-e valami a tiédről (tizenjópár GB). Ha ez sem segít, akkor nem softos hiba van, hanem sajna hardveres. Ott Anda Zoli tud segítséget nyújtani.

Kiss Gyula
Újonc

Hozzászólás: # 37643Hozzászólás Kiss Gyula
2015.11.22. 20:33

Köszönöm a segítséget, jó tanácsokat, Sándor.
Töröm itt a fejem már néhány napja, ugyan is meg van még a jó régi Roland G 70-esem, már jó néhányszor darabokra szedtem de soha ilyen dolgokat nem csinált, mint az Audya, Valóban észre vettem én is hogy, a rendszer kezd szét esni, tüntek el factory stylek is főleg az SD stylek, március óta meg van, de még semmi gondom nem volt vele, 5.0 A frisités volt rajta mikor meg vettem, aztán én magam raktam rá az 5.3D-t. most azzal próbálkoztam hogy újra vissza tettem az 5.0A-t, a vinyó bioszát frisiti át tulajdon képpen, mert azt írta ki mikor aktiváltam, indúlt de csak fagyott, viszont vissza jöttek a vinyóra az eltünt dolgok, nem láttam azelőtt még a SISTEM kövtárat sem, most látom a vinyón, aztám vissza telepítettem újra az 5.3D-t, megint csak fagyott. tudom hogy a SISTEM mappába nem lehet bele piszkálni, de mégis furdalt a kiváncsiság, és be mentem, és az ott levő Factory fileket az Enter gombal újra frisítettem , azóta úgy néz ki hogy minden működik ahogy az előtt, most aztán kiváncsi vagyok fog e még jelentkezni a fagyás, minden esetre nem merek elmenni vele zenélni ezek után, amúgy tetszik ahogy szól, de lehet maradok a jó öreg G70-nél.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget, üdvözlettel Gyuszika (a barátaim szólítanak így)!

marton1974
VIP

Hozzászólás: # 37644Hozzászólás marton1974
2015.11.22. 20:37

Üdv.
Felteheted mégegyszer a legújabb os.frissítést,ártani nem árt de nem fogja megoldani a problémát.
Ezen csak a szervíz menü segít,amit ha vissza olvasol,te is meg tudod csinálni,persze ha a SYSTEM mappa eredeti és nincs beletörölve.Az előzőekben leírtam s folyamatot...
Az Audya ilyen téren elég komplikált egy hangszer,minden a HD-n található.Nem szabad össze-vissza,hozzá nem értő módon törölgetni,másolgatni dolgokat rajta!Főleg a SYSTEM mappából.
A SYSTEM mappában lévő fájlokból vissza lehet állítani az Audya eredeti gyári állapotát.
Olvass vissza...
http://www.synthzone.com/forum/ubbthrea ... TRICKS_FAQ
Ezen a linken nagyon sok dolgot megtudhatsz az Audya-ról,mert sajnos a gépkönyve elég hiányos ilyen téren... :cry:

claasy
Kiemelt tag
Hangszer: YAMAHA PSR S670
Adott köszönetek: : 427 alkalommal
Kapott köszönetek: : 197 alkalommal

Hozzászólás: # 37718Hozzászólás claasy
2015.11.24. 16:10

Szép napot!

Ketron SD1-es szintiről szeretnék kérni tőletek felhasználási tapasztalatokat. Milyen hangszer, érdemes-e egy ilyen típusú szinti vásárláson gondolkodni? Vokál proci van-e benne, stb? Szóval ha itt volt van valakinek ilyen gépe legyen szíves osszon meg néhány tapasztalatot velem. Akár privátban is ,hogy ne terheljük a fórumot. Köszönöm.

Kiss Gyula
Újonc

Hozzászólás: # 37741Hozzászólás Kiss Gyula
2015.11.25. 08:14

Koszonom marton1974 a linket es a tanacsot, utana nezek melyebben a dolognak,
minden OK azota hogy, ujra frisitettem, de van egy masik gond, zeneles kozben egy ido utan le all a fel oldal, a bal oldal , ennek is szoft lehet az oka, vagy hard gond van a dologban, nem tudom egy SSD megoldana e a problemat, mar ezen is gondolkodtam, kerlek ha tudtok segitsetek, elore is koszi, elnezest az irasert, de hirtelen nem allitottam mar at magyar billentyuzetre, mert a munkabol irok, addig is koszi a figyelmet mindenkinek udv. Gyuszika.

marton1974
VIP

Hozzászólás: # 37760Hozzászólás marton1974
2015.11.25. 17:34

Az SSD-nek semmi köze ehhez a problémához!Az egy háttér tároló amin az adatokat /midi,style,mp3,txt stb...tárolja a gép.A te problémád hardver jellegű.Vagy a bal oldali hang kimenetnél vagy ami rosszabb alaplapi probléma...az utóbbi zsebbe nyúlós dolog sajnos...

Új hozzászólás