Én is voltam a kiállításon. Jó volt találkozni olyan remek fickókkal, akikkel szívesen bandáztam. Köszi Malko ...
Kicsit vegyes érzelmekkel jöttünk haza. Volt ami érdekes volt, volt ami annyira nem. De ez mindig ilyen.
Ami érdekes volt, az inkább a hangtechnika, digitális világ. Ezekért mentem főként.
Ami annyira nem volt érdekes, az Korg, a Nord, a Yamaha, a Roland standok voltak. A korg egy remek kiállítást hozott össze, ami sokaknak érdekes lehetett egy PA900, egy PA3Xle, és egy PA4x pro. Vicces volt. Tőle nem messze a Nord piroslott. Jesszusom mekkora átverés. Aztán vannak userek aki ezt a piros maszlagot bekajálják. Szép a színe, mint a Ferrárinak, de kb. ennyi. Na ezért biztosan egy fillért sem adnék.
Roland kamion szintén vicc. Egy E-A7 volt ami itt érdekes lehet, a többi szinti, meg ezek a mini játékok. Vicc. Yamaha TYROS5 ...

Montage. Ott elidőztem egy kicsit, az úgy nem lenne rossz, ha műkőképes is tudna lenni, de még nem az. Olyan mint a Ketron.
Szóval ugyanolyan volt, mint az előzőek, csak most kicsit szellősebbre sikeredett, a nagyobb tér miatt. Amit sajnálok, hogy a Ketronnal most sem sikerült összefutni. Még nem érett meg a bemutatásra. De legalább nem égetik le magukat. Helyes döntés.