|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- manyus
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 226
- Hangszer: ketron sd1 plusz
- Adott köszönetek: : 362 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 301 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Valaki telepítette már az sd1-re a plusszos szoftvert Urak, mert nekem a telepítő automatikusan törli a stilusok egy részét, és hiába állítom vissza a reload könyvtárból, az csak ideiglenesen marad meg.
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 111
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Lehet, hogy a vicc fórumra kellene tenni,de felhívtam az urat és tényleg ennyi az ára.....
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemp ... tm?first=1
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemp ... tm?first=1
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 91
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Csak annyira vicces az ára, mint az "új" megnevezés egy húszéves hangszernél.

Üdv.: Apelláta
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
De lehet, hogy csak 11- 99-2004 között voltak forgalomban.
Ez itt viccesnek tűnik, hogy egy nem, vagy alig használt nem mai hangszernek ára van, de nézzetek meg angol, német vagy amcsi oldalakat. Nem ritka, hogy a mai hangszerekkel megegyező, vagy magasabb áron megy el egy-egy makulátlan cucc. Csak egy példa, láttam elmenni KORG 01/w pro-t 1200 GBP áron, ami félmilla.
Persze Itthon szinte reménytelen eladni ilyen áron, nem is értem miért rakták fel, de akár a németeknél simán elmenne 1000 euróért.
Hiszen nem volt használatban, hanem állt 10 évet a cucc az eladó szerint. az meg nem ugyan az, mint ha nyüstölik 10 évig.
Nekem is van egy i30HD-m, UK-ból rendeltem magamnak csupán rapliból, de az is teljesen új állapotú, amikor megjött el sem akartam hinni a látványt.
Itthon ritka, de kint gyakran előforduló jelenség. Ott nem feltétlenül napi használatra vesznek hangszert az emberek, inkább, hogy legyen az is, mert jól néz ki a lapostévé mellett.
No meg vannak visszaszállításból raktárban elfekvő cuccok is. Láttam olyan elfekvő Tyros2-t, ami akkor elvileg 8-9 éves volt, hogy a gyári doboza csak fel volt bontva, benne makulátlanul és nem használt állapotban a hangszer a gyári védőfóliában, és természetesen a gyári védelmek sértetlenül rajta (kijelzővédőfólia stb..) a hangszórója pedig ki sem volt bontva, original yamaha ragasztócsíkkal zárt dobozában pihent. Mondjuk ehhez kell némi kapcsolat, hogy hozzáférj.
Ez itt viccesnek tűnik, hogy egy nem, vagy alig használt nem mai hangszernek ára van, de nézzetek meg angol, német vagy amcsi oldalakat. Nem ritka, hogy a mai hangszerekkel megegyező, vagy magasabb áron megy el egy-egy makulátlan cucc. Csak egy példa, láttam elmenni KORG 01/w pro-t 1200 GBP áron, ami félmilla.
Persze Itthon szinte reménytelen eladni ilyen áron, nem is értem miért rakták fel, de akár a németeknél simán elmenne 1000 euróért.
Hiszen nem volt használatban, hanem állt 10 évet a cucc az eladó szerint. az meg nem ugyan az, mint ha nyüstölik 10 évig.
Nekem is van egy i30HD-m, UK-ból rendeltem magamnak csupán rapliból, de az is teljesen új állapotú, amikor megjött el sem akartam hinni a látványt.
Itthon ritka, de kint gyakran előforduló jelenség. Ott nem feltétlenül napi használatra vesznek hangszert az emberek, inkább, hogy legyen az is, mert jól néz ki a lapostévé mellett.
No meg vannak visszaszállításból raktárban elfekvő cuccok is. Láttam olyan elfekvő Tyros2-t, ami akkor elvileg 8-9 éves volt, hogy a gyári doboza csak fel volt bontva, benne makulátlanul és nem használt állapotban a hangszer a gyári védőfóliában, és természetesen a gyári védelmek sértetlenül rajta (kijelzővédőfólia stb..) a hangszórója pedig ki sem volt bontva, original yamaha ragasztócsíkkal zárt dobozában pihent. Mondjuk ehhez kell némi kapcsolat, hogy hozzáférj.
Buba
- forissandor
- VIP
Amúgy ha patika, akkor adnék érte 150-et, de 340-et semmiképp.
Én a 4 éves T4-emet úgy adtam el, mintha új lenne, pedig volt benne pár ezer üzemóra. Ha 10 évig nálam marad, akkor is új állapotú lett volna, ugyan ez a helyzet az Audyával, full le van fóliázva, és kínosan ügyelek ara, hogy ne legyen poros a billentyűzet játék előtt pl.
Egy Hammondnak van értéke 30 évesen is. De ez egy Arranger, szépeket kínálnak 120 körül, és ha igazán jót is akarsz, akkor is minden kopó alkatrész cserével együtt megvan 160-180ból. Az pedig fél ár.
Minden esetre az úrnak jó eladást kívántam, legyen vele és adja el ennyiért.
Én a 4 éves T4-emet úgy adtam el, mintha új lenne, pedig volt benne pár ezer üzemóra. Ha 10 évig nálam marad, akkor is új állapotú lett volna, ugyan ez a helyzet az Audyával, full le van fóliázva, és kínosan ügyelek ara, hogy ne legyen poros a billentyűzet játék előtt pl.
Egy Hammondnak van értéke 30 évesen is. De ez egy Arranger, szépeket kínálnak 120 körül, és ha igazán jót is akarsz, akkor is minden kopó alkatrész cserével együtt megvan 160-180ból. Az pedig fél ár.
Minden esetre az úrnak jó eladást kívántam, legyen vele és adja el ennyiért.
- forissandor
- VIP
Húúúú srácok, tegnap micsoda buliban voltam.....
Majdnem elfogyott a tudás.
Hétfőn felhívott egy hölgy, hogy születésnapi bulit szervez csütörtökre, egy zongoristát hívott, de valami közbejött a zenésznek, így nem akarnak csendben ülni.... Hááát, mondom, ha zongoristát akartak hívni, akkor nem én leszek a megfelelő választás, de erősködtek, hogy hallottak már zenélni, és én jó lennék...
Mondom magamnak, van az a pénz.... belöktem az árat, majd lesz valami....
Odaérkezek meló után a helyszínre, bepakolok, elkezdek szép melódiákat játszani, odajön a megrendelő, nagyon kedvesen mondja, hogy csúcs szuper lesz, minden jó, mehetnek ezek a dalok, de kapcsoljam ki a dobot!!! (!!!)
Kérdezem: Ez most komoly?
Válasz: Igen, nagyon jó lesz minden, csak dob nélkül.
Hm, egész este, pontosabban 5-től reggel 4-ig dob nélkül megcsináltam a műsorom, odajött az étterem vezetője, azt mondta ilyet még nem hallott, de kurva jó volt. Hát mondom én sem csináltam ilyet, de lehet, nem is fogok....
Majdnem elfogyott a tudás.
Hétfőn felhívott egy hölgy, hogy születésnapi bulit szervez csütörtökre, egy zongoristát hívott, de valami közbejött a zenésznek, így nem akarnak csendben ülni.... Hááát, mondom, ha zongoristát akartak hívni, akkor nem én leszek a megfelelő választás, de erősködtek, hogy hallottak már zenélni, és én jó lennék...
Mondom magamnak, van az a pénz.... belöktem az árat, majd lesz valami....
Odaérkezek meló után a helyszínre, bepakolok, elkezdek szép melódiákat játszani, odajön a megrendelő, nagyon kedvesen mondja, hogy csúcs szuper lesz, minden jó, mehetnek ezek a dalok, de kapcsoljam ki a dobot!!! (!!!)
Kérdezem: Ez most komoly?
Válasz: Igen, nagyon jó lesz minden, csak dob nélkül.
Hm, egész este, pontosabban 5-től reggel 4-ig dob nélkül megcsináltam a műsorom, odajött az étterem vezetője, azt mondta ilyet még nem hallott, de kurva jó volt. Hát mondom én sem csináltam ilyet, de lehet, nem is fogok....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára forissandor 2015.05.01. 21:49-kor.
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Nekem nem jön be a file, azt írja: file not found...
Kedd felé elvileg megérkezik az audya végülis az 5-ös mellett döntöttem.
Kedd felé elvileg megérkezik az audya végülis az 5-ös mellett döntöttem.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 91
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Sanyi, ne légy nagyképű!forissandor írta: Figyelem! Sem zenélni, sem énekelni, sem angolul nem tudok! Úgyhogy bocsánat előre a megbotránkoztatásért!
Üdv.: Apelláta
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Use tud rajtunk senki kifogni!
Vagy mégis? 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 42
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
A t4 Monti csárdás stílusában nincs dob,én azzal toltam volna végig 155-ös csapásszámon az estét. 
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A