Miért ne használhatnék Kronost midizésre? Te foglalkozol midizéssel az M3 -al?
A Kronosról a dolgokat egy Korgos szaki mondta de ezt le is írtam. Nem én találtam ki. Ha jól értem azt mondod, hogy más területekre készűltek ezek a Studioworkstationok. Ha nem stúdiózok akkor ne vegyek?

Ha eskűvőkre járok akkor Pa? Miért? Gyártottam én midit már Motiffal és X7 Fantommal. Hibát követtem el? Csak mert nem értem. Ezek a sztereotípiák, hogy aki esküvőzik annak kísérőautómatikás. Miért ?
Mert aki esküvőzik az kókler, mert olyan mint Kocsis Janika? Hát ezt kikérem magamnak!!!!

A Gyöngéden öleli át c. dalt én midit en játszom, és merem állítani, hogy mikor Szicíliai olaszul el énekli az énekesnőnk, akkor jöhet a pontatlan, kamu akkordos autómatika. Azt meg, hogy jobb a DNC hangszín mint a Kronosé, hát te vagy a második aki ezt állítja, így elhiszem. Lehet benne valami, mert olcsóbb is mint a Pa3x pro.
Ezen kell túl léni, és eldönteni mi a fontos. Nekem a hangszín és nem az autómatika. Egészen biztos, hogy nem a hangszer seq.- ját használnám, hanem számítógépen csinálnám. Abban is biztos vagyok, hogy meglehetne csinálni, és hangra jobb is lenne. De nyilván sokan - még én is - a könnyebb utat választjuk. Viszont nem tudjuk elfogadni, hogy ez az út nem jó, és sok a kompromisszum. Aztán rinyálunk, hogy ilyen meg olyan szar ez meg az a "hangszer" de a nehezebb munkásabb utat meg sem próbáljuk. Pedig minden munkának van eredménye. Nem szégyen, hogy vásárolok egy több mint egy millás hangszert, és agyon kell samplerezni, hogy valami legyen? Miért nem workstation-t veszel, ott biztos jobbak a hangszínek, erre találták ki. Ja mert az meló.