|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
kukuka
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: nincs
- Adott köszönetek: : 14 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 18 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
köszönöm a segítségedet de sokkal előrébb nem jutottam mert angolul van a leírás. megprópálom a gyári visszaállítást
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 29
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni.Hogy lehet multi pad-ot csinálni yamaha hangszerbe,hogy az kövesse egy adott stílus tempóját...
A csatolmányba feltöltött fájlokból...vagy ha valaki megcsinálná nekem multi padba azt megköszönném.
Segítséget szeretnék kérni.Hogy lehet multi pad-ot csinálni yamaha hangszerbe,hogy az kövesse egy adott stílus tempóját...
A csatolmányba feltöltött fájlokból...vagy ha valaki megcsinálná nekem multi padba azt megköszönném.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
A mintákból csinálsz egy drum vagy fx uvd-t.Majd ezzel a szettel belépsz a multi pad creatorba,kijelölöd 1-4ig variációk valamelyikét/ahova venni akarod/,meg azt ,hogy one shot vagy folyamatos lejátszású legyen a multipad,elég jól lelassítod a tempót,majd szépen lassan beütögeted a mintákat a helyükre.Ha kész vagy az editorban pontosítod,ha szükséges.Lelassítani azért érdemes,mert így pontosabban be tudod ütögetni,akár a felütésre jövő hopp-okat is.Ha kész ,mented!De elég érthető a szerkesztő is!Nincs sok kavarc.
Gratulálok a T3-hoz!

Gratulálok a T3-hoz!
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A
- marton1974
- VIP
Köszönöm. 
Esetleg neked nincsennek ilyen kész roma gajdolós padjaid?Küldhetnél egy párat,megköszönném.
Vagy ha ezekből a hangmintákból kreálnál egy párat...
Esetleg neked nincsennek ilyen kész roma gajdolós padjaid?Küldhetnél egy párat,megköszönném.
Vagy ha ezekből a hangmintákból kreálnál egy párat...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
Most ígértek egy bk9-et,ahhozkészült gyári roma kántálás ,azt fogom samplelni,majd összerakni.De ne feledd,hogy a szükséges uvd.fájlnak is meg kell lenni a custom drum ugyanazon helyén,ahova készítéskor raktam.Tehát ha nálam a gajdolások a custom drum12.helyén vannak,akkor neked is oda kell raknod,mert a multipad onnan veszi a mintát,amit használ a szekvencia.Ez érthető nem?Ha elkészülök a paddal,jelentkezem.Üdv :777http://www.youtube.com/watch?v=Xhmmqz1TAvU
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A
- marton1974
- VIP
-
kukuka
- Újonc
Köszönöm a segítséget c billentyűt nyomvatartva visszaált a gyári értékre viszont ezek a rémes stílusok még mindíg benne maradtak ezektől hogy tudnák megszabadulni hogy asztán elduggyak indulni azon az úton hogy stílusokkal tölcsem fel
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 37
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
slyer írta:Ha elkészülök a paddal,jelentkezem.
Ne kínlódj vele én már ezt egyszer összeraktam. Ha haza megyek megkeresem de az biztos, hogy dobszettbe kellett megcsinálnom mert ha hangszínként raktam bele nem lehet transzponálni.
Üdv Malkó
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
-
kukuka
- Újonc
Help légyszi valaki a hangszerm előző gázdája tett vagy próbált beletenni stílusokat hát rémesek és nem tudom hogy kell törölni őket.Help Köszi
- claasy
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 53
- Hangszer: YAMAHA PSR S670
- Adott köszönetek: : 427 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 197 alkalommal
Angol kezelési szerint a gugli fordítóval ezt írja:"Törölje a dal adatok vagy stílus fájlt ami átkerült a belső memóriára.kukuka írta:Help légyszi valaki a hangszerm előző gázdája tett vagy próbált beletenni stílusokat hát rémesek és nem tudom hogy kell törölni őket.Help Köszi
Egyszerre tartsa lenyomva a legmagasabb fehér gombot(billentyű)és a három fekete gombot (billentyű)majd kapcsolja be a készüléket.(STANDBY)"
Amúgy gugli a jó barátod.Sokat segít.