1. Vladimirnak a letöltésekkel kapcsolatban nagyon is igaza van. Ez nem torrent oldal, hanem szakmai fórum. Aki csak a letöltések miatt regisztrált, annak nem fogom megkönnyezni a hiányát és vagyunk még így ezzel néhányan.
2. Azonban, ha már így alakult, hogy tele van öntve moslékkal a fórum, akkor legalább az ebben érintett és érdekelt le és feltöltögető urak figyeljek oda a fórumra, hogy ne legyen duplikáció és szemét szemét hátán. Ha valahol ilyet tapasztaltok szóljatok. Engem olyan szinten nem érdekel a fel és letöltögetésetek, hogy azt sem tudom miket raktok fel. Bele nem nézek, és nem is fogok, érdektelen, de ha szóltok kitörlöm. 1-2 szervizkönyvtől és persze a kollégák demóitól eltekintve nem töltöttem le innen semmit, és fel is csak kellő óvatossággal, megfontoltan töltöttem néhány nehezen, vagy egyáltalán nem elérhető bővítést valamit gépkönyvet, szervizkönyvet.
Most őszintén, mi értelme van ugyan azt a hulladékot ötvennegyedszer is felrakni ide.
Tanítsátok meg egymást halászni, ne romlott hallal etessétek az éhezőt.
Remélem senkit nem bánt a hozzászólásom, nem volt célom. Ha meg de, hát majd elmúlik.