|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Zene- és hangszerkesztés, szoftverek
Moderátor: Moderátorok
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
- goozl
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Korg Pa1X Pro,Roland GT6,GT10, Fender Strat kópia.
- Adott köszönetek: : 271 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 325 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Zene- és hangszerkesztés, szoftverek
Üdv Mindenkinek!
Ugyanezzel az N364-es midi mentéssel szív egy kedves barátom. Ha van rá megoldás kérlek osszátok meg velem is. Sajnos a floppy meghajtó elromlott a hangszerében.
Köszönöm!
Laci
Ugyanezzel az N364-es midi mentéssel szív egy kedves barátom. Ha van rá megoldás kérlek osszátok meg velem is. Sajnos a floppy meghajtó elromlott a hangszerében.
Köszönöm!
Laci
Hangtechnikus, rendszer Dynacord Forum Line 2*15KW, Yamaha 02R digit, Soundtracks Megas Monitor, Studiomaster Horizon powermixer, Studiomaster Gold 16/8/16: Hangszer: Korg PA 1XPRO.
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
goozl írta:Üdv Mindenkinek!
Köszönöm!
Laci
Szia Laci,
Az enyémben is elnyúlt a meghajtószíj, így próbálok megoldást találni a kombik feltöltésére. Pico átküldte nekem a progit, azonban valami sz..ság van a gépeimmel, mert ez a program is ugyan azt a hibaüzenetet írja ki és nem történik semmi. A progi el sem indul. HA egy harmadik gépen sikerül valamire jutnom, mindenképpen megosztom itt Veled a tapasztalatokat. Addig is a youtube-ról a segédlet a progi használathoz X3 és N3 szériára.
A floppymegajtóhoz rendeltem 3 db meghajtó szíjat, így ha az enyémmel megleszek, anyagban és szakmai segítségben is tudom támogatni a barátodat a jó öreg N meggyógyításában. Az ahangszer megérdemli, hogy rendben legyen.
üdv
Buba
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Jó napot Urak!
Valaki ismeri a következő progikat, illetve használta már valaki?
A videók alapján nagyon felhasználóbarát és könnyen kezelhető... Valakinek megvan esetleg?
StyleMagic és MidiWorks
http://www.midisoft.pl/en/
Üdv: Roland
Valaki ismeri a következő progikat, illetve használta már valaki?
A videók alapján nagyon felhasználóbarát és könnyen kezelhető... Valakinek megvan esetleg?
StyleMagic és MidiWorks
http://www.midisoft.pl/en/
Üdv: Roland
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 23
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Roland!
Én most kezdek elmélyedni a midi szerkesztés rejtelmeiben, én a MidiworksYA-t használom, egész jól kihasználja a hangszer adottságait, de azért utána kell dolgozni még a hangszeren picit, de itt csak finomításokról van szó, alapból egész jól, és viszonylag gyorsan be lehet hangszerelni vele a midiket, de ezt meg kell venni sajna, bár nem nagy összeg, ennyit tényleg rá lehet szánni a dologra!
Mondjuk a T2-n már tényleg meg lehet csinálni a midiket úgy, hogy olyan, vagy jobb hangzása legyen mint stílussal előadva, az s900-on meg sem próbáltam anno, bár kicsit több munkával ott is el lehet érni hasonló hangzást szerintem!
Én most kezdek elmélyedni a midi szerkesztés rejtelmeiben, én a MidiworksYA-t használom, egész jól kihasználja a hangszer adottságait, de azért utána kell dolgozni még a hangszeren picit, de itt csak finomításokról van szó, alapból egész jól, és viszonylag gyorsan be lehet hangszerelni vele a midiket, de ezt meg kell venni sajna, bár nem nagy összeg, ennyit tényleg rá lehet szánni a dologra!
Mondjuk a T2-n már tényleg meg lehet csinálni a midiket úgy, hogy olyan, vagy jobb hangzása legyen mint stílussal előadva, az s900-on meg sem próbáltam anno, bár kicsit több munkával ott is el lehet érni hasonló hangzást szerintem!
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
-
HunHyper
- VIP
A Demo verzió időkorlátos? Vagy miként van lekorlátozva?
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 23
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Roland!
Úgy emlékszem funkciók vannak elég erősen korlátozva, és a mentés lehetősége is, időkorlát nincs azt hiszem!
Úgy emlékszem funkciók vannak elég erősen korlátozva, és a mentés lehetősége is, időkorlát nincs azt hiszem!
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
- najanek
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Korg PA 50 Sd
- Adott köszönetek: : 249 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 117 alkalommal
Kedves Gyuley!
És mennyire könnyen kezelhető és megbízható ez a programocska? És többet tud mint bármelyik midi szerkesztő (Cakewalk stb)?
Én is gondolkodtam már rajta csak eddig nem nagyon mertem nagyobb összeget rászánni.
További kellemes napot!
najanek
És mennyire könnyen kezelhető és megbízható ez a programocska? És többet tud mint bármelyik midi szerkesztő (Cakewalk stb)?
Én is gondolkodtam már rajta csak eddig nem nagyon mertem nagyobb összeget rászánni.
További kellemes napot!
najanek
-
HunHyper
- VIP
Ez nem tud többet, mint a Cakewalk... Ez úgymond "Hangszerspecifikus", elvileg sokkal egyszerűbben kezelhető, mint a hagyományos midiszerkesztők.
Állítólag maximálisan kihasználja a hangszer lehetőségeit...
Állítólag maximálisan kihasználja a hangszer lehetőségeit...