|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Attila
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 266
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Hangtechnika - keverők, erősítők, végfokok, hangfalak, m
Errol mi a velemenyetek ?
Crest Audio cpx-2600
CREST AUDIO CPX 2600, Class AB amplifier for liveapllications and istallations, 2 x 750 Watt on 4 Ohm, 2 x 500 Watt on 8 Ohm, 1550 Watt on 8 Ohm Mono bridged, two internal 150 Hz / 18 dB Subwoofer crossovers with 6,35 mm TRS jack outputs, switchable 80 Hz Low Cut Filter per channel, adjustable fan, safety functions: overload, RF, Low Cut Filter, Turn On/Off Mute, Limiter - GCL (Gain Comparator Limiting), balanced XLR - 6,35 mm Klinken-Combi inputs, Speakon and binding post outputs, Line out, dimensions: 19", 2 U (WxHxD: 483 mm x 89 mm x 356 mm), weight: 22,3 Kg
Crest Audio cpx-2600
CREST AUDIO CPX 2600, Class AB amplifier for liveapllications and istallations, 2 x 750 Watt on 4 Ohm, 2 x 500 Watt on 8 Ohm, 1550 Watt on 8 Ohm Mono bridged, two internal 150 Hz / 18 dB Subwoofer crossovers with 6,35 mm TRS jack outputs, switchable 80 Hz Low Cut Filter per channel, adjustable fan, safety functions: overload, RF, Low Cut Filter, Turn On/Off Mute, Limiter - GCL (Gain Comparator Limiting), balanced XLR - 6,35 mm Klinken-Combi inputs, Speakon and binding post outputs, Line out, dimensions: 19", 2 U (WxHxD: 483 mm x 89 mm x 356 mm), weight: 22,3 Kg
Atti
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Mentősatti!
Lehet, hogy vicces amit írok, de én a Behringer EP-2500 végfokot sem vetném el. Már többször leírtam, hogy szerintem az egyik legjobb Behringer termék. Én évekig használtam, és hogy jelenleg digi végfokot használok, tartaléknak továbbra is meghagyom.
2 ohmig terhelhető, 2 ohn: 2x1200 W, 4 ohm: 2x750 W, 8 ohm: 2x 500 W, hídba köthető, jó védelemmel ellátott, limiter ki/be kapcsolható, Lo-cut, és nagyon megbízható. Több ismerősömnek is van, és ők is meg vannak elégedve vele. Ja, és csak 115 eFt az ára.
És egy kis érdekesség:
Lehet, hogy vicces amit írok, de én a Behringer EP-2500 végfokot sem vetném el. Már többször leírtam, hogy szerintem az egyik legjobb Behringer termék. Én évekig használtam, és hogy jelenleg digi végfokot használok, tartaléknak továbbra is meghagyom.
2 ohmig terhelhető, 2 ohn: 2x1200 W, 4 ohm: 2x750 W, 8 ohm: 2x 500 W, hídba köthető, jó védelemmel ellátott, limiter ki/be kapcsolható, Lo-cut, és nagyon megbízható. Több ismerősömnek is van, és ők is meg vannak elégedve vele. Ja, és csak 115 eFt az ára.
És egy kis érdekesség:
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Üdv.: Apelláta
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 114
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Atti!
Már korábban írtam hogy én mit ajánlok ebben az árkategóriában!
QSC GX5, VAGY GX7, attól függően hogy mekkora teljesítményre van szükséged, de szerintem a GX5 bőven elég, hiszen 4 Ohm-on 700W/oldal, 8OHM-ON 500W/oldal!
Én sokáig használtam, és amellett hogy viszonylag könnyű, nagyon jó teljesítményű, és jó hangú végfok, ja és nem drága, teljesen az RMX alapjaira épül!
Én a Crest audio végfokját annyira nem ismerem, de ez sem rossz a leírás alapján, kérdés, mennyire megbízható
Egy kis infó róluk: http://www.interton.hu/retail/gx
Már korábban írtam hogy én mit ajánlok ebben az árkategóriában!
QSC GX5, VAGY GX7, attól függően hogy mekkora teljesítményre van szükséged, de szerintem a GX5 bőven elég, hiszen 4 Ohm-on 700W/oldal, 8OHM-ON 500W/oldal!
Én sokáig használtam, és amellett hogy viszonylag könnyű, nagyon jó teljesítményű, és jó hangú végfok, ja és nem drága, teljesen az RMX alapjaira épül!
Én a Crest audio végfokját annyira nem ismerem, de ez sem rossz a leírás alapján, kérdés, mennyire megbízható
Egy kis infó róluk: http://www.interton.hu/retail/gx
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- Zeneboy
- Moderátor
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
2-3 hangosító ismerősöm használja a Crest végfokjait! Több éve! Analógban akár jó választás is lehet!
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Botyros3
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Ketron Audya5
- Adott köszönetek: : 187 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 94 alkalommal
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni, még pedig: van egy Power Mate 600 keverőerősítőm és két passzív Dynacord D12-3 hangfalam és szeretnék venni egy mélynyomót kb 300.000 FT IG. Milyent ajánlatok???
üdv
Botyros3
Véleményt szeretnék kérni, még pedig: van egy Power Mate 600 keverőerősítőm és két passzív Dynacord D12-3 hangfalam és szeretnék venni egy mélynyomót kb 300.000 FT IG. Milyent ajánlatok???
üdv
Botyros3
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 312
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
A Power Mate 600-hoz mindenképp aktívat ugyebár. Sok mindenki fog sok mindent mondani, de ezt Neked kell eldönteni, hogy először is milyen teljesítményben gondolkodsz, hogy mekkora legyen a hangszórója, a láda mérete, súlya, valamint a hangzásbeli elképzelésed! Diszkós, hifis, vagy inkább szárazabb, nyersebb?
- Attila
- VIP
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Az ember esze el kell menjen itthonról !
358 találat csak végfokra
http://www.esound.ro/produse/67_74,Echi ... toare.html
- a többiről nem is beszélve
Na most légy okos Attilácska
358 találat csak végfokra
http://www.esound.ro/produse/67_74,Echi ... toare.html
- a többiről nem is beszélve
Na most légy okos Attilácska
Atti
- beejaybudai
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 134
- Hangszer: Casio MZ-X 500
- Adott köszönetek: : 393 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 458 alkalommal
- Kapcsolat:
Választék van bőven.Botyros3 írta:Sziasztok!
üdv
Botyros3
Pl.:
KV 2 Audio - KX 1.5
JBL EON 518S
dB Technologies - SUB 15 D
Még ez is éppen belefér az árba:
dB Technologies - DVA S08
Mivel Dynacord-ot használsz, talán még ez is szóba jöhet (bár kicsit nehéz):
Dynacord D-Lite PowerSub 212
Én ezek közül a KX 1.5-öt választanám, ha fontos a méret és a súly, akkor pedig a DVA S08-at.
Cuccaim: Casio MZ-X 500, Behringer XR12, Sennheiser E865, Electro-Voice RE510, Audio Technika ATM510, Behringer TM1, Turbosound NuQ122-AN, Turbosound IQ15B, JBL LSR305P, Behringer UMC204HD, LED-es fények.
- Botyros3
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Ketron Audya5
- Adott köszönetek: : 187 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 94 alkalommal
Helló mindenkinek!!!
Mi a véleményetek erről a cuccról? http://budapest.olx.hu/dynacord-enekber ... -455593623
üdv
Botyros3
Mi a véleményetek erről a cuccról? http://budapest.olx.hu/dynacord-enekber ... -455593623
üdv
Botyros3
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 491
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Szerintem ennyi pénzért már kapható olyan cucc is, amit egy személyautóba belerakhatsz, nem kapsz sérvet a második buli után, és a minősége, hangereje sem lesz ennél kisebb...