Hozzászólás: # 64695Hozzászólás
---Qgli---
2020.03.02. 08:16
Sajnálom az ilyen embereket, sajnálom azokat, akik ilyen helyen zenélnek és Asterix kollégát is, hogy ilyen helyen videózik. Én az ilyen dolgokból kiszálltam és nemhogy zenélni nem megyek, de még tudni sem akarok az ilyen rendezvényekről, helyekről és emberekről sem. Nem az én világom. Ezt az utolsó videót is a reklám után pár másodpercig hallgattam, mert az első mondatból kiderül számomra ( "Köszönjük a meghívást, köszönjük a hangosítást, köszönjük a meghívást" ), hogy nincs szükségem az ilyen alacsony intelligenciájú emberekre, pláne a zenéikre.
( Erről jut eszembe a szombati incidens, amikor kint voltam pecázni. Ültem a Tisza parton és odajött hozzám a szomszéd horgász és elég beképzelt, kioktató módon elkezdte nekem osztani az észt, hogy mit hogyan csináljak, hová dobáljak, milyen csalival stb...
Hallgattam pár másodpercig, mire közöltem vele, hogy: Ne haragudjon, de én nem azért jöttem ide, hogy ilyen alacsony intelligenciájú emberek kioktatását hallgassam. Én nem kerestem az ön társaságát kérem, hogy ön se tegye ezt! Remélem érti, hogy mire gondolok?
Nos, nem értette és tovább nyomta nekem a hülye szövegét, pár másodpercig megint hallgattam, mire odaszóltam neki, hogy: Látom nem értette, hogy mit akartam mondani! Most elmondom a maga nyelvén azt, amire az előbb céloztam! Menjen a picsába és ne szóljon hozzám!
Ezt már megértette...
Lehet kicsit bunkó voltam, de az intelligens beszédből nem értett...)