Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat
Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt
Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról
[BBvideo 420,345][/BBvideo]
Sok sikert a Csapatnak, fórumozóknak, ismerőseimnek, barátaimnak...
@ Admin
"Természetesen az a terv, hogy csak is zenészek lehetnek a kormányosok." Végre!
Üdv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petersen 2011.09.03. 11:39-kor.
Ok:Link javítása
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
Jo a trio is, de Rhoda Scott megismetelhetetlen ostehetseg Talan Jimmy Smith is felkerulhetne ide, ha van valakinek tole egy ket jo videoja, erdemes lenne mindenkinek belehallgatni......
Így nyitodtad a Topic-ot...talán a legjobb lenne cserélni a címet: személyes (zene/zenész) kedvencem.
Üdv.
Vladimir
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
Nem-nem... A társalgó topicot nem én nyitottam, annak volt ez a megjegyzése, én csak azon belül tudtam nyitni
egy alfórumot, annak lett a neve Négy akkord... Közben adminunk már át is nevezte!
Minden jót!
Üdv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Admin 2013.03.09. 08:48-kor.
Ok:Idézet törlése
petersen Micsoda művész pusztult el bennem! /Nero/
[hr]
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)