|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Asterix
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1931 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Re: Gumiszoba
Mondjuk az orvos, az alap. Bár nálunk mindenkinek azt mondta, hogy vírus, így c vitamín bombák neki, forró tea, üvegszám a méz... Majd, ha a vírus lemegy, és felülfertőződik baktériummal, akkor jöhet esetleg antibiotikum, de ez vagy lesz, vagy nem...
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Én a múltkor 6 hétig alig tudtam beszélni,egyszerüen nem volt hangom,odáig fajult,hogy már gégészetre is elmentem,de semmi értelmes dolgot nem mondott-hangszálgyulladás...na,de mitől,mikor zenélni sem voltam.Állítólag valami vírus volt a ludas.Bandi tanácsára calcimusc injekciót ittam,meg mézes teát,vettem homeovoxot azt szopogattam,meg a gyógyszerész ajánlott valami "kojak" nyalókát..nevét nem tudom,de jó íze volt,és ahogy Laci mondja,valami bevonatot képez a torkodon,hangszáladon..na,vettem 2-t,kíváncsiságból..mit ne monjak,kellemes meglepetés volt,használt.Másnap vissza mentem,volt még 2 db belőle,megvettem azt is.Tényleg érezhetően jó volt tőle a hangom.Sanyi,tényleg vigyázz,mert nálam is így kezdődött,és gyakorlatilag ráment a hangszálamra,és hetekig semmi hangom nem volt...Jobbulást kívánok!
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
Karesz én tavaly szeptember-október időszakba voltam pont igy, nekem is azt mondta a doki, hogy hangszál gyulladás, nekem viszont full szezon volt akkor, aztán a szaxis kolléga besegített az énekelésbe. Nekem is használt a Homeovox.
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
Karesz >>
szerintem Laci a voiceangin-ra gondolt. Ettől függetlenül a másik is bevonatot képezhet a torkodon. Tényleg, leírnád annak a 'kojak nyalókának' a pontos nevét, ami neked használt?
Sanyi >>
az a baj, ha vírus, azt nagyon kezelni nem tudod, max kifeküdni, illetve az immunrendszeredet tudod erősíteni gyümölcsökkel, vitaminokkal és azon praktikákkal, amiket írtál és írtak a srácok, a minél hamarabbi gyógyulásod érdekében. Meg persze lázcsillapítóval. Nekem itt a rubophen vált be.
Jobbulást!
A 2db kalmopyrin + forrótea is nagyon jó, de kizárólag akkor, ha nincs lázad. Vagyis, ha a megfázásos tüneteket produkálod láz nélkül. Akkor igen hasznos tud lenni. Este forróvízben való fürdés, majd 2db kalmopyrin, forrótea, melegítőben be az ágyba nyakig betakarózva, és lehet, hogy éjszaka melegítőt/pizsamát kell cserélni, mert annyira leizzadsz, de másnapra szinte semmi bajod. Saját tapasztalat.
Én speciel mézes teát ilyenkor nem szoktam inni, mert a torkomnak a forró tea használ, és ha abba beleteszed a mézet, akkor csak ízesíted a teát, de a méznek gyógyító hatása nem lesz. Ugyanis a forróságban eltűnnek azok az enzimek, ami jótékony hatással van a szervezetre. Így nem a teába szoktam tenni a mézet, hanem külön szoktam enni.
Valamint, az Aspirin pluszC pezsgőtabletta is jót tesz, legalábbis nekem.
szerintem Laci a voiceangin-ra gondolt. Ettől függetlenül a másik is bevonatot képezhet a torkodon. Tényleg, leírnád annak a 'kojak nyalókának' a pontos nevét, ami neked használt?
Sanyi >>
az a baj, ha vírus, azt nagyon kezelni nem tudod, max kifeküdni, illetve az immunrendszeredet tudod erősíteni gyümölcsökkel, vitaminokkal és azon praktikákkal, amiket írtál és írtak a srácok, a minél hamarabbi gyógyulásod érdekében. Meg persze lázcsillapítóval. Nekem itt a rubophen vált be.
Jobbulást!
A 2db kalmopyrin + forrótea is nagyon jó, de kizárólag akkor, ha nincs lázad. Vagyis, ha a megfázásos tüneteket produkálod láz nélkül. Akkor igen hasznos tud lenni. Este forróvízben való fürdés, majd 2db kalmopyrin, forrótea, melegítőben be az ágyba nyakig betakarózva, és lehet, hogy éjszaka melegítőt/pizsamát kell cserélni, mert annyira leizzadsz, de másnapra szinte semmi bajod. Saját tapasztalat.
Én speciel mézes teát ilyenkor nem szoktam inni, mert a torkomnak a forró tea használ, és ha abba beleteszed a mézet, akkor csak ízesíted a teát, de a méznek gyógyító hatása nem lesz. Ugyanis a forróságban eltűnnek azok az enzimek, ami jótékony hatással van a szervezetre. Így nem a teába szoktam tenni a mézet, hanem külön szoktam enni.
Valamint, az Aspirin pluszC pezsgőtabletta is jót tesz, legalábbis nekem.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Kinyomoztam a nyalókát,sajnos nálunk elfogyott a gyógyszertárban,nekem bevált,próbáljátok ki!
http://celerus-medical.com/termekek/tho ... aloka-8db/
http://celerus-medical.com/termekek/tho ... aloka-8db/
- Asterix
- Globális Moderátor
Homeogene 9 jött Pestről. Állítólag az Operaházban ezt használják. A lányom igen a voice angint adta. Ma sikerült a 3 misét is megúszni. Igaz, az asszonyok sokat segítettek. És még mindig tudok beszélni... 
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Srácok, mielőbbi gyógyulást mindenkinek aki betegeskedik, az én kedves szervezetem előhúzta újra egy nagy buli előtt a jolly-joker kártyáját, a lumbágót. Megfázásnak nyoma sincs rajtam, de mozdulni alig tudok, emelni maga a besz@rás, leülés előtt toporgok mint a galamb, állni nem jó de ha ülök rossz, viszont ha fekszek nagyon fáj. Megy az izomlazító, voltaren, padlón alvás, egy kis fájdalomcsillapító... Öröm és bódottá, viszont min.300-an leszünk holnap, csinálunk olyan bulit hogy nyolc napon túl...

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 120
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1114 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Látom mindenki kapott egy kis ezt-azt, én se maradtam i belőle, szerencsére kifele mászok már, karácsonykor tetőzött a nyavajó, azóta hat a puncillin
Kitartás mindenkinek fiúk, és lányok!
BUÉK!!!!
Látom mindenki kapott egy kis ezt-azt, én se maradtam i belőle, szerencsére kifele mászok már, karácsonykor tetőzött a nyavajó, azóta hat a puncillin
Kitartás mindenkinek fiúk, és lányok!
BUÉK!!!!
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
A legjobb kúra...galambjozsef írta: azóta hat a puncillin
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.