Mit szeretnél ezzel mondani Bandi?
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 297
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Gumiszoba
Valami, valamiért, valahogyan nem kerek....... nálam.....
Többször is (másik gépen is) megnyitva az oldalt nekem ez a videó tölt be!!!::
Így nem nagyon vagyok képben, hogy mi is lenne a téma????
Többször is (másik gépen is) megnyitva az oldalt nekem ez a videó tölt be!!!::
Így nem nagyon vagyok képben, hogy mi is lenne a téma????
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- Karesz
- VIP
- Karesz
- VIP
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Nekem még mindig a Richard Sanderson féle videót hozza be.....
De, lelassítottam az internetemet mert észrevettem, hogy egy képugrás után lesz más a videó, így arra jutottam, hogy nagy valószínüséggel vagy a youtube reklámblokkolója, vagy a böngészőbe beépúlő valamelyik másik reklámblokkoló az okozója ami a videó előtti reklám kitiltásakor nem a tényleges videó linkjére hanem másikra dob át.......
Ez a tippem.....
De érdekes, hogy Pityu megosztott linkjét viszont jól hozza be nekem is......

De, lelassítottam az internetemet mert észrevettem, hogy egy képugrás után lesz más a videó, így arra jutottam, hogy nagy valószínüséggel vagy a youtube reklámblokkolója, vagy a böngészőbe beépúlő valamelyik másik reklámblokkoló az okozója ami a videó előtti reklám kitiltásakor nem a tényleges videó linkjére hanem másikra dob át.......
Ez a tippem.....
De érdekes, hogy Pityu megosztott linkjét viszont jól hozza be nekem is......
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- zajcsinalo
- VIP
- Hozzászólások a témában: 121
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 230 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 782 alkalommal
A hiba a Ti készüléketekben van
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Allen & Heath Qu-16, DBX DriveRack PA2, KV2 Audio KX1.5, Trevis Audio TA12P
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Én azt hittem a Tisza-tóról osztottatok videót! Már örültem, hogy a következő fórumbuli a Tisza parton lesz...
- zajcsinalo
- VIP
- Hozzászólások a témában: 121
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 230 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 782 alkalommal
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 120
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1113 alkalommal
- Kapcsolat:
Én bízom benne, hogy lesz FÓRUMTALÁLKOZÓ!!!!!!!!!---Qgli--- írta: ↑2021.02.02. 11:18Én azt hittem a Tisza-tóról osztottatok videót! Már örültem, hogy a következő fórumbuli a Tisza parton lesz...
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
A minap beszélgettem az egyik ismerősömmel, aki jazz gitáros és vendéglátózik. Na nem úgy, mint ahogy elképzelik sokan. Következőképpen dolgozik:
Van egy looper pedál, amire audio dobsávokat tölt le a netről, valamint ehhez hozzájátszik egy basszust. Ez megy a pedálról, ő pedig élőben gitározik és énekel hozzá.
Ebből indult ki a beszélgetésünk, mert azt mondta - amit én is érzek már egy ideje - hogy az olyan alapok, ahol minden eredetiben tökéletesen szól, vonósokkal, fúvósokkal együtt, az már a ciki kategóriába tartozik, mert hát ki az a hülye, aki elhiszi, hogy ott mindent az adott zenész játszik. És innentől már nevetséges a dolog a vendégek számára. Ezért van az a jelenség, hogy, amikor meglátnak egy keyboardos zenészt, már nem is kíváncsiak rá, mert tudják, hogy kamu az egész. És ezért van az is, hogy a lagzikat szervezők már nem egy "kamu-keyboardost" hívnak, hanem haínak egy dj-t, aki ugyanúgy nem csinál semmit, mint a keyboardos, csak sokkal nagyobb repertoárral bír, és sokkal eredetibben szól, mint a "kamu-keyboardos"-nak.
Ezért mondtam én, hogy ennek a "ONE MAN BAND" formációnak meg vannak számlálva a napjai.
Van egy looper pedál, amire audio dobsávokat tölt le a netről, valamint ehhez hozzájátszik egy basszust. Ez megy a pedálról, ő pedig élőben gitározik és énekel hozzá.
Ebből indult ki a beszélgetésünk, mert azt mondta - amit én is érzek már egy ideje - hogy az olyan alapok, ahol minden eredetiben tökéletesen szól, vonósokkal, fúvósokkal együtt, az már a ciki kategóriába tartozik, mert hát ki az a hülye, aki elhiszi, hogy ott mindent az adott zenész játszik. És innentől már nevetséges a dolog a vendégek számára. Ezért van az a jelenség, hogy, amikor meglátnak egy keyboardos zenészt, már nem is kíváncsiak rá, mert tudják, hogy kamu az egész. És ezért van az is, hogy a lagzikat szervezők már nem egy "kamu-keyboardost" hívnak, hanem haínak egy dj-t, aki ugyanúgy nem csinál semmit, mint a keyboardos, csak sokkal nagyobb repertoárral bír, és sokkal eredetibben szól, mint a "kamu-keyboardos"-nak.
Ezért mondtam én, hogy ennek a "ONE MAN BAND" formációnak meg vannak számlálva a napjai.