|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- BodziLalikirály
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Gumiszoba
Szerencsés vagy Tomi!
Én most járok bíróságra - nem a témával kapcsolatosan szerencsére - és tapasztalatból mondom, hogy az ilyen vagy hasonlóan félremagyarázható, másképpen is értelmezhető mondatokat a másik fél ügyvédei miként tudják úgy kicsavarni, hogy azzal már ki is mosták magukat, ne adj Isten visszájára fordítják és még nehézséget is okozzanak vele ..........
Én most járok bíróságra - nem a témával kapcsolatosan szerencsére - és tapasztalatból mondom, hogy az ilyen vagy hasonlóan félremagyarázható, másképpen is értelmezhető mondatokat a másik fél ügyvédei miként tudják úgy kicsavarni, hogy azzal már ki is mosták magukat, ne adj Isten visszájára fordítják és még nehézséget is okozzanak vele ..........
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Lehet, hogy én vagyok egy mázlista, de én szerződést sem írok sosem és még soha nem esett meg, hogy nem akartak kifizetni. Sőt! Inkább többet adtak általában.
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
A szerződés nem csak téged véd!
Az ugyanúgy egy biztosíték és megnyugvás a megrendelő felé.
Én például szerződés nélkül nem tudnám eladni a zenekart, mert senki nem menne bele egy "kézfogós" megállapodásba.
Az ugyanúgy egy biztosíték és megnyugvás a megrendelő felé.
Én például szerződés nélkül nem tudnám eladni a zenekart, mert senki nem menne bele egy "kézfogós" megállapodásba.
- ---Qgli---
- VIP
- beejaybudai
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 21
- Hangszer: Casio MZ-X 500
- Adott köszönetek: : 393 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 458 alkalommal
- Kapcsolat:
Cuccaim: Casio MZ-X 500, Behringer XR12, Sennheiser E865, Electro-Voice RE510, Audio Technika ATM510, Behringer TM1, Turbosound NuQ122-AN, Turbosound IQ15B, JBL LSR305P, Behringer UMC204HD, LED-es fények.
- ---Qgli---
- VIP
Itt meg lehet nézni a kiskunhalasi járványkórház építését. Engem egy dolog érdekelne csak. A videó elején és végén tökéletesen látszódik, hogy egy dupla szögesdrót kerítés veszi körbe az egész kórházat. Miért???? Nekem ez egy kicsit az Auschwitz-i táborra hasonlít. Nem akarok semmi rosszat előre jósolni, de ezt a magyar kormány megbízásából építették, tehát a magyar kormány is készül valamire, amit nekünk nem mond el és nem hiszem számunkra előnyös...
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Ki a fene rakta tele a fejed ennyi félelemmel, Gábor?
Egész egyszerűen azért van dupla kerítés, mert majd a büntetés végrehajtás kapja meg az épületet, mint börtönkórház.
https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozel ... l-2690331/
Egész egyszerűen azért van dupla kerítés, mert majd a büntetés végrehajtás kapja meg az épületet, mint börtönkórház.
https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozel ... l-2690331/
- ---Qgli---
- VIP
Ha tudnád, hogy milyen dolgok mennek a hátunk mögött, akkor te sem lennél ennyire nyugodt.
Ha az emberek tudnák, hogy milyen terveik vannak a szupergazdag pénzoligarcháknak velünk, akkor sokkot kapnának.
Én talán a tizedét sem tudom, de nekem már ez is sok.
Rosszul fogalmazol, mert nem félek. Talán egy kicsit idegesít, de abban bízok, hogy már rengeteg törekvés arra, hogy ezt a csoportot lebuktassák. Már nagyon sok milliomos, jogász, orvos és különböző elit csoportokból származó ember ellenük van és nem csak magyarok, hanem az egész világról mindnehonnan.
Ha az emberek tudnák, hogy milyen terveik vannak a szupergazdag pénzoligarcháknak velünk, akkor sokkot kapnának.
Én talán a tizedét sem tudom, de nekem már ez is sok.
Rosszul fogalmazol, mert nem félek. Talán egy kicsit idegesít, de abban bízok, hogy már rengeteg törekvés arra, hogy ezt a csoportot lebuktassák. Már nagyon sok milliomos, jogász, orvos és különböző elit csoportokból származó ember ellenük van és nem csak magyarok, hanem az egész világról mindnehonnan.
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Tehát koporsók raklapszámra, jön Hillary, jön a vírus, jön az 5G, és az emberek összeesnek, betegek, minden bajuk van...
Ehelyett nem jött Hillary, jött a vírus, jött az 5G, az emberek összeesnek, betegek...
Kórházba kerülnek, majd meghalnak, és elhamvasztják őket!
Akkor ez a nagy háttérhatalom egy elég szerencsétlen bagázs! Nem?
Én viszont abban hiszek, hogy a kis 150 lakosú falumban nem látom az összefüggéseket, hogy a viharba vert hétszenséges ménkübe látnám át a világ történéseit?
Nem 10%ban, de még 0,0000001%ban sem, mert azt sem tudom mi jár a szomszédom fejében, nem ám az öreg háttérhatalmi elit fejében!
Én már csak ilyen földhöz ragadt ember vagyok!
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 248
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1045 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1464 alkalommal
Srácok, én azt hiszem hogy valamiről nagyon lemaradtam...... 

(ezek az öröm könnyei...)
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.