|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Asterix
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 279
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Re: Gumiszoba
Kolléga tegnap kötötte le a szilveszteri buliját. 16-23 óráig kötötték. A többi majd menet közben kiderül.
Nekem az idén 7 bulim van. Jövőre 3 bál és talán 4 lakodalom. Talán 1 lakodalom, ami nem az idei évről átvitt lakodalom...
Nekem az idén 7 bulim van. Jövőre 3 bál és talán 4 lakodalom. Talán 1 lakodalom, ami nem az idei évről átvitt lakodalom...
- jamy1
- VIP
- Hozzászólások a témában: 50
- Hangszer: Mac Mini
- Adott köszönetek: : 457 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
- Kapcsolat:
Decemberben már amúgy is korán sötét lesz 
Elkezdik délután a bált és befejezik 22-23-órára. Mindenki hazamegy és otthon koccint! Vagy az utcán a sok baráti társaság.
Egy ilyenbe én is elmennék.
Elkezdik délután a bált és befejezik 22-23-órára. Mindenki hazamegy és otthon koccint! Vagy az utcán a sok baráti társaság.
Egy ilyenbe én is elmennék.
- Asterix
- Globális Moderátor
Tegnapi buli, ami 18-24-ig szokott tartani, most 17-23-ig tartott.
Ugyanolyan tuti volt a hangulat a nyugdíjasok között, mint szokott. Csak most a 100 ember helyett kb 60-an voltak.
Szívem szerint csak ilyen bulikat vállalnék. Ez a 6 óra bőven elég. Itt még jól érzi magát az ember, nem fárasztó.
Lehet komplett rock&roll blokkokat játszani, mert tudnak rá táncolni. KÉRNEK KERINGŐT!!! Meg sem tudom mondani, máshol mikor játszottam utoljára..
Tudnak mulatni foxokra 50'foxtrott stílusban előadva, nem csak a bittoduora...
Ugyanolyan tuti volt a hangulat a nyugdíjasok között, mint szokott. Csak most a 100 ember helyett kb 60-an voltak.
Szívem szerint csak ilyen bulikat vállalnék. Ez a 6 óra bőven elég. Itt még jól érzi magát az ember, nem fárasztó.
Lehet komplett rock&roll blokkokat játszani, mert tudnak rá táncolni. KÉRNEK KERINGŐT!!! Meg sem tudom mondani, máshol mikor játszottam utoljára..
Tudnak mulatni foxokra 50'foxtrott stílusban előadva, nem csak a bittoduora...
- jamy1
- VIP
- Hozzászólások a témában: 50
- Hangszer: Mac Mini
- Adott köszönetek: : 457 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
- Kapcsolat:
Átérzem amit írsz Asterix!
Az uccsó lagzinkon menyasszonytánc után DJ muzsikált tovább.
Megköszöntük mindenkinek a sok tapsot és a kultúrált szórakozást, felálltak és újra megtapsoltak minket.
Mindig így kellene! El sem fáradtunk.
Nem is vállalok jövőre más felállással esküvőt, csak így.
Az uccsó lagzinkon menyasszonytánc után DJ muzsikált tovább.
Megköszöntük mindenkinek a sok tapsot és a kultúrált szórakozást, felálltak és újra megtapsoltak minket.
Mindig így kellene! El sem fáradtunk.
Nem is vállalok jövőre más felállással esküvőt, csak így.
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
Újabb infó ezzel kapcsolatban - és egyben javítanám is magamat, pontosabban a korábban hallottakat.doxaa írta: ↑2020.10.07. 17:09Ami most volt hétvége, ahogy hallottam az egyik székesfehérvári étteremben fél 12kor még javában ment a mulatozás az esküvőn, egy duó zenekari felállással. Állítólag a zenészek 4 misi/kop, az étterem 16 misi büntetést kapott... A többi szolgáltató azért nem, mert már pakoltak vagy nem voltak ott.
A duó zenekar 50e/kop büntetést kapott, pontosabban bár rájuk mérték a büntit, de az étteremre, mint helyszínre terhelték rá, nekik kellett volna kifizetni. Kellett volna, mert az étterem szerződésbe foglalta az ifjú párral, minden ilyen bünti őket terheli...
Mondjuk ez már jóval hihetőbb, mint az előzetesen hallott 4 misi.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Szívatás ez az egész vírus hisztéria. Én nem mondom, hogy nincs vírus, de hogy az én ismeretségi körömben egy embert tudok, aki vírusos és annak sincs semmi különös baja, ez nekem több, mint furcsa.
Kicsit olyan érzésem van, mint pár évvel ezelőtt, amikor a magyar almát fillérekért vásárolták fel, mert azt mondták, hogy a Lengyelek nagyon olcsón adják. Viszont ugyanezt mondták a Lengyeleknek is!
Ugyanezt csinálják, csak most országon belül.
A t..köm ki van vele, hogy gyakorlatilag a tanításért kapott fizetésem csak annyira elég, hogy vegetáljak, zenélési lehetőség, meg alig van. Már azt is meg kell gondolnom, hogy lemenjek-e pecázni, pedig az csak útiköltség.
Kicsit olyan érzésem van, mint pár évvel ezelőtt, amikor a magyar almát fillérekért vásárolták fel, mert azt mondták, hogy a Lengyelek nagyon olcsón adják. Viszont ugyanezt mondták a Lengyeleknek is!
Ugyanezt csinálják, csak most országon belül.
A t..köm ki van vele, hogy gyakorlatilag a tanításért kapott fizetésem csak annyira elég, hogy vegetáljak, zenélési lehetőség, meg alig van. Már azt is meg kell gondolnom, hogy lemenjek-e pecázni, pedig az csak útiköltség.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 297
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
Én sem tudok senkiről,aki a környezetemben elkapta volna,pedig tavasz óta elég sok helyen megfordultam,,,ha nem lenne internet,meg tv,senki nem venné észre.Nem tagadom én sem,hogy létezik,de ez már rég nem erről szól.Túl van ez már nagyítva...
- Asterix
- Globális Moderátor
Feleségem is és a fiam is pozitív tesztet mutatott. Fiam 39.5- ös lázzal 4 napon keresztül. Ma reggel oldották fel a karanténjukat...
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Más tünet is volt?
Ez a láz nem kellemes, de elviselhető. Ilyen betegségek mindig is voltak, sőt még rosszabbak is!
Ez a láz nem kellemes, de elviselhető. Ilyen betegségek mindig is voltak, sőt még rosszabbak is!
- Asterix
- Globális Moderátor
Fiamnál szaglás , ízlelés vesztés és étvágytalanság. Illetve vizes ruházni kellett, mert a lázra hatástalan volt az összes lázcsillapító. Ezért is csináltatták a tesztet. Illetve azért, mert a tünetek megjelenése előtt 2 nappal volt a kövesdi esküvő, ahol mindannyian dolgoztunk.
De ott nem lett senki beteg.
Semmivel sem volt komolyabb a lefolyása, mint egy influenza vírusnak...
Túl van lihegve az egész... Ugyanakkor nagyon veszélyes. Mert onnantól, hogy fertőzött vagy, a többség a társadalomban (faluban) úgy kezel, mint egy leprást. Orvosi ellátást akkor kapsz, ha haldokolsz, mert senki sem jön oda hozzád.
Nekem szerencsém volt, nem kerültem karanténba. Így én tudtam a család dolgait intézni, és mentek a felvállalt bulik is. De rettenet, hogy az emberek milyen rettegésben és tudatlanságban élnek...
De ott nem lett senki beteg.
Semmivel sem volt komolyabb a lefolyása, mint egy influenza vírusnak...
Túl van lihegve az egész... Ugyanakkor nagyon veszélyes. Mert onnantól, hogy fertőzött vagy, a többség a társadalomban (faluban) úgy kezel, mint egy leprást. Orvosi ellátást akkor kapsz, ha haldokolsz, mert senki sem jön oda hozzád.
Nekem szerencsém volt, nem kerültem karanténba. Így én tudtam a család dolgait intézni, és mentek a felvállalt bulik is. De rettenet, hogy az emberek milyen rettegésben és tudatlanságban élnek...