Én azzal a sráccal beszéltem akitől vette. Leharcolt hangszer. Kulcs csomókat tároltak rajta.
Józsikám hidd el nekem jót akarok. Ki sem próbálnám ezek után. Üzletnek meg csak akkor vedd meg, ha Foris Sanyival kötsz egy szerződést, hogy ha nem lesz jó, akkor átveszi 570.000.- .
Meg se próbáld ...
Sanyi az meg, hogy felhívod a srácot, és megkérdezed "Miért adod el?" most őszintén milyen választ vársz? Engem felhívnál, hogy eladó a Tyros3-m miért adom el, van e hibája, milyen állapotban van? Én azt mondanám neked, hogy "Báttya ilyent még nem Láttál" vagy "Most jött a gyárból a raktárban maradt és most találták meg még fóliás". Az nem érdekes az eladó mit mond, mondhat bármit. Ha nem tudom ellenőrizni, hogy van e valami rejtett hibája, akkor csak a szerencsén múlhat, hogy belenyúlsz vagy sem. Ez zsákbamacska. Józsi esetében nem zsákba macska, mert van róla infó. Szerintem Józsi nem tudja ellenőrizni, hogy van e valami gubanc, és éppen ezért ne próbálja meg. Kecsegtető, de túl olcsó. Itt nem az az van, hogy nem ért hozzá. A "nem értek hozz", "nem tudom megszokni" miatt nem dobunk ki több százezer forintot az ablakon. Ekkora bukó nincs a csak megszokás miatt.
Szerintem ...