Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Hogyan lehetek tag

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

mamfi
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: fender stratocaster 60s classic player
Adott köszönetek: : 326 alkalommal
Kapott köszönetek: : 350 alkalommal

Re: Hogyan lehetek tag

Hozzászólás: # 16944Hozzászólás mamfi
2013.09.19. 04:25

Ezzen sorokat a legmélyebb tisztelettel irom. Az a baj sokan úgy alkotnak véleményt, hogy meg se próbálnak benézni a kérdés mögé. Már egy éve tagja vagyok ennek a fórumnak és ez látható a bejegyzés melletti adatlapon. Oké, tudom nem én vagyok a legaktívabb, de feleslegesnek tartom azon dolgokhoz a hozzászólást amihez lövésem sincs. Sajnos az első reakció a kérdésemre, ahhhaaa újonc!!! Mit akarsz még töltögetni, hiszen te csak újonc vagy. Nem az a baj, hogy várni kell, hanem az,hogy aki tényleg kompetens lenne a kérdésben az megköszöni a lehúzást, fikázást, de arra már nincs erő, hogy nekem írjon, figyú, nincs jelenleg hely,kapacitás, nem vagy megfelelő ide vagy mittudom én. Egy mondatot vártam. És mielőtt valaki megjegyzi, és feltételezi a szabályzatot nem olvastam, igen elolvastam és igen ,üzenetben igényeltem a tagságom felsőbb kasztba történő besorolását, minden adminisztrátornál,még a hangmesterfórumén is talán. Persze megértem én nagyon sok munka ennek az oldalnak az életben tartása, de ha jól tudom szavazásra kerül a kérdésem VIP szobába, ahol közel egy hónapja nem volt hozzászólás, kvázi kis kutyát sem érdekelte az én dolgom.És tényleg csak egy emberi választ vártam. üdvözlet mamfi

mamfi

[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]

Apelláta
Adminisztrátor
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal

Hozzászólás: # 16945Hozzászólás Apelláta
2013.09.19. 08:58

Kedves Mamfi!

Nem vitatom értetlenkedésedet a válaszom elmulasztása végett, de mielőtt bármit is reagálni szerettem volna, el akartam olvasni a hozzászólásaidat. Mint látod a „lájkolási” időpontból, elég későn léptem fel tegnap, és el is kezdtem olvasni a hozzászólásaidat, ami aztán félbe maradt egyéb teendőim végett. Most viszont megtettem és akkor ezennel válaszolok is.

Heti szinten teszik fel a kérdéseket nekünk, hogy: -mikor lehetek tag? Mi erre azt mondjuk, hogy már az vagy, még ha újonc is van a neved mellé írva. Hiszen regisztrációdat fogadtuk, tudsz beírni, kérdezni, válaszolni, feltölteni, csak letölteni nem. Korábban ezek a kérések még sűrűbbek voltak, és mi pedig sokkal engedékenyebbek, így rengeteg tagnak szavaztunk bizalmat. Aztán azt vettük észre, hogy rövid időn belül hatalmasra duzzadt a kiemelt státuszú taglétszám, akik amint megkapták a jogot, még egy hétig aktívak voltak (míg minden fontosat letöltöttek) aztán eltűntek a színről örökre. Na, nekünk ezekből a tagokból lett elegünk, és ezeket kezdtük el nagy mennyiségben visszaállítani újonccá. Ugyan is ez a fórum nem ezért lett létrehozva. Mi elsődlegesen nem egy fájl letöltő oldalt, hanem egy eszmecserét folytató közösségi oldalt szeretnénk fenntartani. Ezen lehet értetlenkedni, mint ahogy már jó páran megtették, megsértődtek, hogy miért zavar bennünket, hogy valaki csak letöltöget, de ennek megmagyarázásába most ne menjünk bele. Maradjunk annyiban, hogy ez a fórum atyjának és üzemeltetőinek szíve joga meghatározni. Ezeket csak azért írtam le, hogy egy kicsit érzékeltessem, hogy miért állunk a korábbiakhoz képest szkeptikusabban a kiemeléshez.

Igen, PÜ-ben jelezted felénk a kiemelt tagságod mérlegelését. Azt elismerem, hogy akkor jelezhette volna valamelyikünk feléd válaszban azt, amit most fogok írni. Ezért utólag elnézésedet kérjük. Tehát:
2012.09.22. után, közel egy évnyi távollétet követően 2013.08.26-a óta ismét üdvözölhetünk körünkbe. Ezt követően 09.07-én kérted a kiemelt tagságod mérlegelését. Visszaolvasva a hozzászólásaidat, az igénylésed előtti napokban volt egy pár eszmecseréd PA600-al kapcsolatos témában, de sem előtte, sem utána, igazából nem történt semmi. Illetve tanácsokat kértél, ami nem baj, hiszen ezért is van ez az oldal. Én ezért részemről egy kicsit elhamarkodottnak tartottam egy szavazás kiírását, mert nagy eséllyel valószínűsítettem ennek eredménytelenségét. Valószínűleg a társaim is így vélekedhettek, mert egyikőjük sem írt ki. Viszont abban igazad van, hogy egy válaszra méltathattunk volna. Talán mindenki a másikra várt.

Tehát, én amondó vagyok, hogy amit Najanek is írt (és én ezen részét lájkoltam), ha továbbra is hasznos tagja leszel ezen társaságnak, ez szemet fog szúrni többünknek is, és akár magunktól is meg fogjuk szavazni a tagságodat. Persze ez nem zárja ki annak lehetőségét, ha Te úgy érzed, akkor figyelmeztess rá bennünket PÜ-ben.

Tisztelettel:

Üdv.: Apelláta

mamfi
VIP

Hozzászólás: # 16957Hozzászólás mamfi
2013.09.19. 13:38

Kedves Appelátta, nagyon köszönöm a válaszod, korrekt,érthető. Tudomásul vettem, noha ezzel kapcsolatban maradt bennem pár szálka, ez kimondatlan marad. Azért kérlek engedj meg egy gondolatot, a szabályzatban feltüntetett feltételek ezen forma szerint félrevezető, min 10 hozzászólás, stb,stb. Majd jelzés a felfelé, hogy ezen feltételek teljesítve. Ez így ebben a formában nem áll meg, mert ezek szerint a szűrés szigorúbb lett, véleményem szerint ezen információra szükség van a félreértések elkerülése végett. És természetesen a döntések joga a tiétek.köszönöm és üdvözlet mamfi

mamfi

[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]

Apelláta
Adminisztrátor

Hozzászólás: # 16961Hozzászólás Apelláta
2013.09.19. 13:56

mamfi írta:...Azért kérlek engedj meg egy gondolatot, a szabályzatban feltüntetett feltételek ezen forma szerint félrevezető, min 10 hozzászólás, stb,stb. Majd jelzés a felfelé, hogy ezen feltételek teljesítve. Ez így ebben a formában nem áll meg, mert ezek szerint a szűrés szigorúbb lett, véleményem szerint ezen információra szükség van a félreértések elkerülése végett....
Szia Mamfi!

Ez valóban nem állja meg a helyét, de a szabályzat szövege nem ez, hanem ez:
"A Kiemelt tag rang NEM JÁR automatikusan. Minimum (!) 10 ÉRTELMES megnyilvánulás szükséges (Hozzászólás, feltöltés; a kérés, a kérdés nem számít hozzászólásnak, csak az építő jellegű)."

:777

mamfi
VIP

Hozzászólás: # 16964Hozzászólás mamfi
2013.09.19. 15:26

Oké, jól van nem hergellek tovább. :diablo:
Ez az eszmecsere hozzászólásnak minősül? :twisted:

mamfi

Gyuley
VIP
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
Adott köszönetek: : 752 alkalommal
Kapott köszönetek: : 811 alkalommal

Hozzászólás: # 16966Hozzászólás Gyuley
2013.09.19. 16:19

Mamfi!

Nem olyan nehéz dolog építő jellegű hozzászólást produkálni, itt mindenki a saját tapasztalatit fogalmazza meg az általa használt dolgokkal kapcsolatban pl: hangszerek, szoftverek, hangtechnikai cuccok stb.... és ezek már építő jellegű megnyilvánulások, akár negatív, akár pozitív az eszközzel kapcsolatos vélemény, tapasztalat, és így tovább!
Bátran le kell írni a véleményedet, mert szerintem mindenkinek van mindenről valamiféle véleménye, a csapat részévé kell válni, kicsit aktívabbnak lenni, és hidd el nekem felpörögnek az események ezután! ;)

"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"

Apelláta
Adminisztrátor

Hozzászólás: # 16973Hozzászólás Apelláta
2013.09.19. 20:51

Mamfi!

Messze vagy még az ingerküszöbömtől. ;)
(Amúgy nehezen haragszom meg valakire. Viszont, ha berágok, akkor nehezen is tudok megbocsájtani.)
:777

alexlee76
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: yamaha tyros3
Adott köszönetek: : 16 alkalommal
Kapott köszönetek: : 75 alkalommal

Re: Korg stílusok, hangszínek - Kérések

Hozzászólás: # 30521Hozzászólás alexlee76
2015.01.09. 10:03

Sziasztok! Egy adminisztrátort keresnék akitől kérdeznék valamit. Megkerestem a tagok listájánál hogy kik is ők próbáltam nekik írni de a rendszer kidobta hogy nincs ilyen felhasználó. Kinek írjak ha engedélyeztetni szeretném a rang feljebb lépést szeretnék néhány dolgot letölteni és kipróbálni.

Hangszerem Yamaha tyros3

Új hozzászólás