|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Sambácsi
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 76
- Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
- Adott köszönetek: : 641 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
- Regec
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
- Adott köszönetek: : 91 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 127 alkalommal
Re: Gumiszoba
Szia.
Igen, én már vásároltam. Több dolgot is, bár egyenlőre csak értéktelen vackok voltak, de megjött minden rendben. (Ha mégis gáz lenne, ne legyen nagy a bukta) Most akartam éppen tegnap egy nagyobb értékű cuccot, viszont nem fogadja el a kártyámat. Pedig ez használtam ezelőtt is. És egy másik ismerősöm is így járt. Ha mégis megpróbálod, akkor jelezd már légyszíves, hogy neked sikerült e.
Igen, én már vásároltam. Több dolgot is, bár egyenlőre csak értéktelen vackok voltak, de megjött minden rendben. (Ha mégis gáz lenne, ne legyen nagy a bukta) Most akartam éppen tegnap egy nagyobb értékű cuccot, viszont nem fogadja el a kártyámat. Pedig ez használtam ezelőtt is. És egy másik ismerősöm is így járt. Ha mégis megpróbálod, akkor jelezd már légyszíves, hogy neked sikerült e.
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Én is vásároltam apróságokat!
MInden megjön/jött rendben!
MInden megjön/jött rendben!
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Igen, megjött, de a ruhaméretek nem igazán vannak köszöviszonyban az Európai mérettáblázatokkal...

"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 297
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
Ez így is van.powersparc írta:Aztán meg olyan dolgot is hallottam már, hogy amit adott áron a webshopban kiválasztunk, azt kötelesek is annyiért odaadni utána, még akkor is ha amúgy drágább a cucc adott pillanatban.
Fogyasztóvédelmi törvény szerint, a vásárláskor a feltüntetett legalacsonyabb áron kell hogy odaadja az eladó. Ezért van az például, ha egy hiperben egy termék raklapos kihelyezésen is szerepel a fősoron meg bent saját helyén polcon is, és mondjuk a hiper munkatársai az akciós időszak lejárta után csak a polcnál cserélnek árat a raklapnál nem, hiába normál áron viszi a kassza, te a raklapnál kint felejtett - és így megjelenített - akciós (olcsóbb) áron kell hogy megkapd.
- herflis
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Rolang G800 Korg PA1000
- Adott köszönetek: : 55 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 29 alkalommal
Pityu írta:Regec írta:Szia.
A helyzet, hogy éppen ezért kérdeztem Én is,mert a jelenlegi Maestro kártyámat nem fogadja el fizető eszközként.
E-bay simán ment de ez a Wish nem "óhajtja" elfogadni.
Melyek az ajánlott oldalak egyébként?
Ali, E-bay, Bestgear, stb?
Én pl. az Ali-n már több éve vásárolok a Maestro kártyámmal. Ott a rendszer úgy működik, hogy Mastercard-ként kezeli.
Nincs rossz hang, az a lényeg, hogy mit játszunk utána. /Miles Davis/
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 279
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Általában soha nem szoktam zenészekre rosszat mondani, még akkor sem, ha jogos lenne a kirohanásom.
De most egy lakodalmat vágok, ami szeptember 2.-án volt Mezőfalván. A "zenészek" szégyene. Nem tudom, hogy ki lehet ez a gyerek.
Előnyére legyen mondva, hogy a 2. dal után bemondta, hogy az alsó hangszere valószínűleg egy pillanatnyi áramszünet után tönkrement, így valószínűleg arról a hangszerről nem tudott műsort prezentálni.
Na a hátránya: eddig kb 1 dalt hallottam, ami nem midi fájl volt, ebben össze-vissza lépkedett be az ütembe, a dallam köszönő viszonyban nem volt az eredetivel, (pedig a hegyek, völgyek között zakatol a vonat nem egy túl bonyolult dal.)
A midi fájlok alatt végig megy hangosan a segéddallam. A hamis dallamon kívül annyit hallok játszani a gyerektől, amikor vagy lefelé, vagy felfelé valamilyen lehetetlen hangszínen végighúzza a kezét a billentyűzet teljes hosszán. Ha sikerül ütemben, akkor úgy, ha nem sikerül akkor csak ahogy esik úgy puffan.
És a legaljasabb moslék, sz@rházi dolog, nyomatja folyamatosan a kisgrofo, jolly nótákat, az eredetieket, ami fölé énekel. Ha sikerül, akkor azt, amit az eredeti előadó, ha nem, akkor amikor észreveszi, hogy ő mást nyom, mint az eredeti, így kánon alakult ki, akkor egy idő után visszaáll.
Soha nem csapta ki még nálam a biztosítékot semmi, de ezt nem bírom. És még több, mint másfél óra zenei anyagot át kell vágnom...

De most egy lakodalmat vágok, ami szeptember 2.-án volt Mezőfalván. A "zenészek" szégyene. Nem tudom, hogy ki lehet ez a gyerek.
Előnyére legyen mondva, hogy a 2. dal után bemondta, hogy az alsó hangszere valószínűleg egy pillanatnyi áramszünet után tönkrement, így valószínűleg arról a hangszerről nem tudott műsort prezentálni.
Na a hátránya: eddig kb 1 dalt hallottam, ami nem midi fájl volt, ebben össze-vissza lépkedett be az ütembe, a dallam köszönő viszonyban nem volt az eredetivel, (pedig a hegyek, völgyek között zakatol a vonat nem egy túl bonyolult dal.)
A midi fájlok alatt végig megy hangosan a segéddallam. A hamis dallamon kívül annyit hallok játszani a gyerektől, amikor vagy lefelé, vagy felfelé valamilyen lehetetlen hangszínen végighúzza a kezét a billentyűzet teljes hosszán. Ha sikerül ütemben, akkor úgy, ha nem sikerül akkor csak ahogy esik úgy puffan.
És a legaljasabb moslék, sz@rházi dolog, nyomatja folyamatosan a kisgrofo, jolly nótákat, az eredetieket, ami fölé énekel. Ha sikerül, akkor azt, amit az eredeti előadó, ha nem, akkor amikor észreveszi, hogy ő mást nyom, mint az eredeti, így kánon alakult ki, akkor egy idő után visszaáll.
Soha nem csapta ki még nálam a biztosítékot semmi, de ezt nem bírom. És még több, mint másfél óra zenei anyagot át kell vágnom...
- Asterix
- Globális Moderátor
Akkor nem lesz meg a 4 óra felvétel, amennyit vállaltunk.
Bocs még van egy pozitívum. Tud fütyülni. Amikor az egy szál harangvirág dalban megy a szaxi szóló, meg az orgona betét, azt ő még ráfütyüli a szaxira, meg az orgonára...

Bocs még van egy pozitívum. Tud fütyülni. Amikor az egy szál harangvirág dalban megy a szaxi szóló, meg az orgona betét, azt ő még ráfütyüli a szaxira, meg az orgonára...
- Asterix
- Globális Moderátor
Megpróbálok. Bár állítólag csak a lakodalom volt a Mezőfalván, a zenész Orosházáról, vagy környékéről érkezett...