Szia Zoli!Rolandbk5 írta:Székekkel kapcsolatban kérdeznék. Ki mit használ?
Bár én is inkább állok, de azért néha-néha leteszem a hátsóm egy ilyen bárszékre.
Összecsukható úgyhogy egy "vékonyka" helyen elfér a kocsiban, na és 7.500 Ft!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Szia Zoli!Rolandbk5 írta:Székekkel kapcsolatban kérdeznék. Ki mit használ?
Biztos infóm van róla hogy az egyik zenész 100 000 alatt nem vállal lagzit, másodmagával 150-ért megy. Ő mondta. Másik tuti infóm két személyes zenekar lagziba 200 000-ért megy. Mindkettő BIZTOS információ.Asterix írta:Egyszemélyes "zenekar" esetén mennyi egy 10 órás lakodalom illetve egy 7-8 órás bál reális vállalási ára? Természetesen tudom, nagy a szórás, de jó lenne reálisan látni, hogy mik a futó árak?
Hallok teljesen elrugaszkodott 100efeletti árakat, közben látom, hogy egy 60e ár kimondásával azt mondják, hogy annyiért már ketten, hároman mennek.
Hát most mennyit mondjak?
6e/h körül.Asterix írta:Egyszemélyes "zenekar" esetén mennyi egy 10 órás lakodalom illetve egy 7-8 órás bál reális vállalási ára? Természetesen tudom, nagy a szórás, de jó lenne reálisan látni, hogy mik a futó árak?
Hallok teljesen elrugaszkodott 100efeletti árakat, közben látom, hogy egy 60e ár kimondásával azt mondják, hogy annyiért már ketten, hároman mennek.
Hát most mennyit mondjak?