|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- tacso
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 153
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
- GabEsz
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Korg Pa600, Roland BK-5
- Adott köszönetek: : 163 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 97 alkalommal
Re: Gumiszoba
Szezon közepén???tacso írta:Roland ejahetet vegyetek skacok! Vasárnaptól 250 pénzért vihető!
[font=Script MT Bold][glow=red]Üdv.: Gabesz[/glow][/font]
KORG PA-600, Roland BK-5, Behringer XR16, EV ZLX-12P, Alto TS 218S
KORG PA-600, Roland BK-5, Behringer XR16, EV ZLX-12P, Alto TS 218S
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Van egy Roland wr09 em az egyenlőre hotelezni elég lesz, aztán át kell gondolnom hogy kell e nekem arranger a műkődéshez ilyen kevés lagziban. Lehet hogy visszatérek a workstation világba... 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1914 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2916 alkalommal
Anno nézte a Lionodat is. Kicsit nagyobb ember sok hangszerrel...Rolandbk5 írta:Asterix nem tudom ki az a Kis Gabi.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Én még mindig azon vívódom, hogy ezek a varrógépek mennyire kellenek vagy nem kellenek. Nálam a hang a fontos. Hogy azt egy G70-ből vagy egy Integrából hozom az mindegy a végeredmény a megszólalás a fontos. Megy a küzdelem ezekkel sampler dolgokkal amiket a varrógépekbe lehet használni, de azok annyira nincsenek még meg. Jó jó jobb mint ami mondjuk benne van, de egy ugyanolyan márka csak szintiben sokkal jobbak vannak. Például a Yamaha mert azt test közelből ismerem. A Motif XF úgy odaver bármilyen sampler cuccnak, hogy csak na. Vagy itt van a Roland aki egy Juno Stage - kb. 250.000 Ft - már két SRX bővítésre van lehetőség, ami mondjuk akár dobban akár hangszínekben oda tud verni. Van még létjogosultsága a csilliárdban kerülő varrógépeknek? Vagy egy Juno Stage+Bk5-7m? Még mindig nem kaptam meg választ magamtól sem ill. másoktól sem, hogy Arranger vagy Workstation. Mindig az a vége, hogy " ... hát végül is igaz, hogy arra az öt stílusra elég egy BK7m is ...".
Nem értem.
Mint ahogy a piac is mutatja, nem nagyon ficánkolnak az arrangeres gyártással. Mert ha valaki olyan remek tulajdonságokkal bír mint AlmaTomi, vagy Qgli, akkor egy midi elkészítése a tökéletes eszközzel gyerekjáték. Bár itt megemlíthetném magunkat is, akik csak hangszerelnek, de nincsenek megelégedve a mostani lehetőségekkel, nekünk sincs szükség a Tyros9-re.
Mit gondoltok?
Mint ahogy a piac is mutatja, nem nagyon ficánkolnak az arrangeres gyártással. Mert ha valaki olyan remek tulajdonságokkal bír mint AlmaTomi, vagy Qgli, akkor egy midi elkészítése a tökéletes eszközzel gyerekjáték. Bár itt megemlíthetném magunkat is, akik csak hangszerelnek, de nincsenek megelégedve a mostani lehetőségekkel, nekünk sincs szükség a Tyros9-re.
Mit gondoltok?
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
http://www.rolandus.com/flash/demos/srx/
Persze azt mondom, hogy egy BK7m. Vagy akár egy Midjay. Bőven elég arra a kb. 5 stílusra amit használni kell egy esküvőn, de egy bármilyen más rendezvényen már annyira nem kell az arranger itt mifelénk.
Én azt gondolom, hogya ha egy Integrával dolgozol, otthon és a szinpadon, akkor mellé én egy BK9-t vennék. A midik természetesen az Integrán keresztül jönne - ami nem rossz - amit a Bk9-ről indítanák, stílusra meg bőven elég.
Hmmm ... Jó ötletet adtam magamnak ...

Persze azt mondom, hogy egy BK7m. Vagy akár egy Midjay. Bőven elég arra a kb. 5 stílusra amit használni kell egy esküvőn, de egy bármilyen más rendezvényen már annyira nem kell az arranger itt mifelénk.
Én azt gondolom, hogya ha egy Integrával dolgozol, otthon és a szinpadon, akkor mellé én egy BK9-t vennék. A midik természetesen az Integrán keresztül jönne - ami nem rossz - amit a Bk9-ről indítanák, stílusra meg bőven elég.
Hmmm ... Jó ötletet adtam magamnak ...
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1148 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat: