|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
-
Isti79
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: Fésű
- Adott köszönetek: : 51 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 85 alkalommal
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Gumiszoba
Sanya azért még kicsit fogyjál biztos ami biztos!!

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Kettőre kell állni..... háháháhá
Észrevettétek, hogy minden cucc (zenészcucc, szék, lábtartó, stb)... 100 kilóig jó? Hatodikba voltam egy mázsa utoljára....
Észrevettétek, hogy minden cucc (zenészcucc, szék, lábtartó, stb)... 100 kilóig jó? Hatodikba voltam egy mázsa utoljára....
-
Isti79
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: Fésű
- Adott köszönetek: : 51 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 85 alkalommal
Ezek a cuccok nem hiszem, hogy 100kg ig vannak tervezve...
Nem kell fogyni...
Nem kell fogyni...
Üdv: Isti .
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Gratula Robi!
A bandaépítés nagyon jó dolog. Két kezetekkel összeadni egy produkciót felemelő. Sikeres építkezést és a legjobbakat a bandának!

A bandaépítés nagyon jó dolog. Két kezetekkel összeadni egy produkciót felemelő. Sikeres építkezést és a legjobbakat a bandának!
Buba
-
djkoxi
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 36
- Hangszer: Denon-Pioneer
- Adott köszönetek: : 162 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 87 alkalommal
http://www.jofogas.hu/budapest/Enekkari ... 738174.htmforissandor írta:Kettőre kell állni..... háháháhá![]()
Ezt láttad már? Vagy nagyon alacsony? Árban nem rossz szerintem.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Gratulálok a zenekarodhoz, de...rodymusic írta: meg kéne értetni a vezetősèggel, hogy utolsó pillanatban semmit nem lehet leszervezni, és nekünk muszáj gyakorolni ... Csak egyelőre ez egy sulis zenekar, annak örülünk ha van évente 2 rendezvényünk, amin ott tudunk lenni, de ezért nem fogunk minden héten összejárni, mert hát mindenkinek van magánélete.
Megmondom neked őszintén, hogy nekem úgy tűnik Buba szavaival élve, mintha fordítva ülnél a lovon. Egy kezdő zenekar nem a fellépések miatt próbál, nem a fellépés hozza a próbát, hanem a próba és a sok befektetett munka hozza a fellépéseket, a fellépések az ismertséget, az ismertség pedig az újabb fellépést,a színvonalas zenekarba történő meghívást.
Nekünk is volt a középiskolában iskola zenekarunk. Először csak iskolai rendezvényeken 1-2 dalt játszottunk,majd óvodákban, általános iskolában kísértünk Mikulás műsorokat 2 tanárnő fellépésével. A csúcs pedig amikor a szalagavató rendezvényen az Asterix cuccán játszhattunk...
Ehhez minden héten 1 délután próbáltunk. Egy mohácsi trióval egy másik délután. A bajai lakodalmas 5 tagú zenekarral szombat délelőtt próbáltunk. Szombat délután, este pedig muzsikáltunk. És mellette mindenkinek volt magánélete. Persze nem annyi, mint a zenélés nélkül lett volna, de munka és rááldozott idő nélkül nincs előrelépés, nincs semmi, csak kudarc...
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Ez bizony igaz! És a rendező hatalom is mindig akkor szól, ha eszébe jut, vagyis mindig későn! Ez a későbbiekben is így lesz, nem lesz rátok tekintettel senki, bele sem gondolnak akadályokba, nehézségekbe. De ha a zenekar stabil és műsorkész, akkor úgyis mindegy, mert megoldjátok! Buba, Asterix, én is, meg még jó sokan biztos a legszebb éveinket gondoljuk az első zenekarokban töltött, munkával reményekkel teli időt, amikor szinte csak a zenének és az álmainknak éltünk.
Én is rengeteget próbáltam az első zenekarommal ami nem volt jó, de örültünk a pár hangnak, amit le tudtunk játszani!
Én is rengeteget próbáltam az első zenekarommal ami nem volt jó, de örültünk a pár hangnak, amit le tudtunk játszani!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Mi gimiben megkaptuk a fotó labort próbateremnek. Sosem felejtem el, hogy az első gitárkombóm (Regent 50) tetejéről soha többé nem jött le az ezüst-nitrát 
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Utolsó pillanatban szólni?
Amikor Qgli szombat délelőtt Szólt, hogy átvett valakitől egy lakodalmat, de mégsem tud elmenni, menjek már helyette. Én akkor Pesten voltam, haza kellett menni a cuccért, majd valahova a világ végére elmenni. A menyasszony már régen a teremben ült, amikor odaértem.
Lesz még későn szólásban részed, hidd el...
Amikor Qgli szombat délelőtt Szólt, hogy átvett valakitől egy lakodalmat, de mégsem tud elmenni, menjek már helyette. Én akkor Pesten voltam, haza kellett menni a cuccért, majd valahova a világ végére elmenni. A menyasszony már régen a teremben ült, amikor odaértem.
Lesz még későn szólásban részed, hidd el...