|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 303
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1925 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 754 alkalommal
-
baobao15
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Yamaha
- Adott köszönetek: : 43 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 96 alkalommal
Re: Gumiszoba
Sziasztok!!!
Gyanusan le van árazva kinnt a pa600-as.(849euro)
Előfordulhat hogy lesz helyette valami új?
Üdv Bao
Gyanusan le van árazva kinnt a pa600-as.(849euro)
Előfordulhat hogy lesz helyette valami új?
Üdv Bao
-
baobao15
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Yamaha
- Adott köszönetek: : 43 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 96 alkalommal
Szia Powersparc
December kérdeztem egy két boltot a dologról.
Valaki azt mondta hogy lesz,de páran tiltakoztak.
December kérdeztem egy két boltot a dologról.
Valaki azt mondta hogy lesz,de páran tiltakoztak.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Ilyenkor kell venni. Attól nem romlott meg, hogy kijön helyette egy újabb átb@szás.
Buba
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Azért ez elég szánalmas, hogy ilyen újdonságokkal rukkolnak elő. A Krome-ban inkább a billentyűzetet kellene kicserélni játszhatóra és a nyomorúságos AC táp aljzatot kicserélni egy életképesebbre, mert rendre kiszakad, kiesik a hangszerből. De talán még jobb lenne ledarálni és elégetni a hulladékégetőben minden egyes darabját.powersparc írta:Az arany színű Kronost meg az ezüstre mázolt Kromeot már bemutatták, de ezt újdonságnak jó indulattal sem lehet nevezni.
A KORG szégyenei.
Buba
- Piercarlo
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Yamaha PSR-SX700
- Adott köszönetek: : 145 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 87 alkalommal
Ezen nem is csodálkozom őszintén szólva. Ha kikapcsolom a kísérőautomatikából egy időre a dobot - mert az eredeti dal megkívánná - akkor én is gyakran összezavarodom. Szerencsére a Rolandon van külön "Drum mute" és "Perc mute" funkció, úgyhogy csak az előbbit szoktam használni.vili2105 írta:Ezzel egyet értek, a dobosok általában nem tudnak tactot követni, sem az alap után menni.Nem ehhez vannak szokva.
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Sziasztok.
Én azt mondom hogy lehetne újat csinálni, a mai, mindenki számára elérhető számítógépes hardverek simán bedarálják bármelyik varrógép, vagy workstation hardverét, itt az első gond, össze lehetne hozni egy igazi vsti hangszert, mint pl:a lionstracs volt valaha, csak stabilabb. és erősebb alapokon, de ezt nem akarják, mert abban nincs pénz, veszik a zenészek az olcsó hardverekre épülő, újabb felesleges funkciókkal,vagy éppen kicsit jobb hangszínekkel megpakolt, végeredményben majdnem ugyan azt a hangszert mint amit előtte már egyszer eladtak nekik, most megint újként, és mindent elsöprő fejlesztésekkel......bla bla bla.....mindig csak parasztvakítás, csepegtetett tudás, és nagyon kevés minőségbeli különbség.

Én azt mondom hogy lehetne újat csinálni, a mai, mindenki számára elérhető számítógépes hardverek simán bedarálják bármelyik varrógép, vagy workstation hardverét, itt az első gond, össze lehetne hozni egy igazi vsti hangszert, mint pl:a lionstracs volt valaha, csak stabilabb. és erősebb alapokon, de ezt nem akarják, mert abban nincs pénz, veszik a zenészek az olcsó hardverekre épülő, újabb felesleges funkciókkal,vagy éppen kicsit jobb hangszínekkel megpakolt, végeredményben majdnem ugyan azt a hangszert mint amit előtte már egyszer eladtak nekik, most megint újként, és mindent elsöprő fejlesztésekkel......bla bla bla.....mindig csak parasztvakítás, csepegtetett tudás, és nagyon kevés minőségbeli különbség.
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
dallamokból áll életem, általuk létezem"
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Ez igaz azokra, akik 1-2 évente cserélnek hangszert. Nekem majdnem 8 évig volt meg a Yamaha S900, most váltottam. Eddig úgy gondolom, hogy hosszú évekig ez is ki fogja szolgálni az igényeimet. Azt gondolom, hogy a közönség miatt nem érdemes hangszert váltani. Én úgy gondolom, hogy a közönség nagy része nem igen tesz különbséget egy S900 és egy Tyros 5 között... Ezért én azt mondom, hogy a zenészek mindig maguknak veszik a hangszet... 
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 572
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Ezt én már mondtam egy pár évvel ezelőtt, de akkor megtámadtak és lehurrogott mindenki, mondván, hogy azért nem mindegy hogy E-15-ös, vagy Pa3X! A like-okból látom, hogy azóta már fejlődött itt mindenkinek a gondolkodása.HunHyper írta:Azt gondolom, hogy a közönség miatt nem érdemes hangszert váltani. Én úgy gondolom, hogy a közönség nagy része nem igen tesz különbséget egy S900 és egy Tyros 5 között..
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Gabi!---Qgli--- írta:Ezt én már mondtam egy pár évvel ezelőtt, de akkor megtámadtak és lehurrogott mindenki, mondván, hogy azért nem mindegy hogy E-15-ös, vagy Pa3X! A like-okból látom, hogy azóta már fejlődött itt mindenkinek a gondolkodása.
Azért hurrognak le, mert amilyen sarkításokat írsz, az természetesen nem igaz. E-15 vs 3x, ez olyan kontraszt, amire nem igaz, hogy a közönség nem veszi észre, és ezt te is tudod... De egy 1x és 3x viszonylatában, ami időben és árban még mindig elég távol van egymástól, már nem veszi észre a közönség, ez tuti. És gyakorlatilag mindketten hasonlót mondtunk, de valószínűleg érezhető egy kis nüansznyi különbség a kettő között...