Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

A DAL

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

HunHyper
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 5
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Re: A DAL

Hozzászólás: # 12003Hozzászólás HunHyper
2013.03.04. 06:46

Ez komoly? :dash2:
Én egy részt sem néztem, de most komolyan... ez volt a legjobb produkció???
Pár idézet a netről, hozzászólásokból... :D
Az egyik rádiócsatornán reggel arról beszéltek a műsorvezetők, hogy ebből egy hónapon belül slágert
fognak csinálni... :D Minden reggel le akarják adni, meg akarják mutatni, hogy a média mindenre képes...
Erre kíváncsi leszek... :cry2:

"Végre egy dal, ami profizmust, értelmes visszafogottságot és intelligens érzékenységet mutat. Ezen túl, látszik, hogy nem öt perc alatt született, igénytelenséget és ürességet hozva. Angolokkal utazom együtt minden nap, és annak ellenére, hogy nem értik a szöveget, imádták! Mi miért nem tudunk soha büszkék lenni? Nagyon ritkán írok kommentet, de a buta celebek / reakciók, arra késztettek, hogy kiálljak egy olyan ember mellett, akit nem is ismerek. Gratulálok Alex! És a többi dalod is tetszik."

"Annnnyira széép ez a dal!!! Sajnálhatják azok, akik nem értik ennek a dalnak a szépségét, értékét, mert híjával lehetnek vminek (de nagyon!!). Köszönöm, Alex, hogy megírtad ezt a dalt!!!"

"Végre valaki odapörkölt egy kicsit a sok tehetségkutató által kifosott énekeskének!!!Nem rossz a dal!Az Eurovízió is egy vicc.Ez pont oda való.Hajrá!!!"

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 3
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal

Hozzászólás: # 12004Hozzászólás B.Bazsi
2013.03.04. 07:36

Őőőő....most nem tudom én értek félre valamit, vagy.....vagy nem tudom... ezzel a dallal szereplünk az Euróvízilós fesztiválon...? Ajjajjjjj....... húúú.... :unknown: :unknown: :unknown: :unknown: :unknown: :unknown: Én nem nézek tv-t, nem szennyezem a lelkem (na jó, a Nat.Geot, Discoveryt, Anamal Planetet és a hasonlókat megnézem), nem tudom ezt most mire vélni, én nem néztem még egy percet sem ebből a műsorból, a zikszfaktorból se többet, meg a többi ú.n. "tehetségkutatót" -ból sem. De ez most vicc, vagy komoly?? :help: :help: :help: :help: :unknown: :unknown: :unknown: :unknown: :unknown: :unknown:

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

HunHyper
VIP

Hozzászólás: # 12005Hozzászólás HunHyper
2013.03.04. 07:49

Igen, ezzel szerepel kis hazánk... :D Mondjuk az tetszik, hogy a sok ikszfaktornak, meg csillag születik sztárnak, meg a celebeknek egy jó nagy fricska...
De azért ez nem valami nívós produkció... :xx:

KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

kovacstamas71
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: Korg Pa 50
Adott köszönetek: : 533 alkalommal
Kapott köszönetek: : 431 alkalommal

Hozzászólás: # 12006Hozzászólás kovacstamas71
2013.03.04. 07:57

Sziasztok!

Nézzetek rám szúrós szemmel, vagy bánom is én...., de csatlakoznék az előttem szólókhoz.
Nem vagyok zenész, és legkevesebb, hogy hasonlítsam magamat az itt jelenlévő ZENÉSZ Úrakhoz, de számomra sem zeneileg, sem pedig mondanivaló szöveganyagban sem éri el az általam elképzelt normát.
Bocsássatok meg, ha esetleg nem veszem észre, amit esetleg Ti már észrevettetek ebben az előadsásban, és azért is bocsássatok meg, hogy ítélkeztem fölötte!!!

Üdvözlettel: Kovács Tamás

“Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni.”

HunHyper
VIP

Hozzászólás: # 12009Hozzászólás HunHyper
2013.03.04. 08:21

Félreértés ne essék!!! Az általam beszúrt idézeteket a neten találtam, nem pedig innen a fórumról... Eléggé viccesnek éreztem, így gondoltam megosztom Veletek is... :)

kovacstamas71
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 12010Hozzászólás kovacstamas71
2013.03.04. 08:25

Nem is Rád céloztam Roland Barátom!

De biztos, hogy valamit én-Te-Ti nem tudunk az egész "ZENEISÉGRŐL"! :(

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 3
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal

Hozzászólás: # 12012Hozzászólás B.Bazsi
2013.03.04. 08:55

Tomi! Hidd el hogy nem benned-bennetek-bennünk van a hiba, ebben biztos vagyok, tudom, érzem! Nekem ez az egész világ olyan mintha a feje tetejére lenne állva, plussz még ki is lenne fordulva magából, mintha egy rossz vicc lenne, egy olyan paródia mely komolyan akarja vetetni magát. Én nem szeretem ezt a világot amiben élünk és ezt sok szempontból mondom. Kevés kivételtől eltekintve a mai "trendi" zenékre is ezt mondom. Értékvesztett, nem az a fontos aminek igazán lennie kéne, nekem nem az az "értékrendem" amitől felfordul a gyomrom ha bekapcsolom a tv-t és bele nézek valamelyik keresked. csatornába. Én megcsömörlöttem ettől az egésztől, nem, nekem nem ez való. Ne haragudjatok ha OFF-oltam kicsit, de ez a véleményem. Egy nagy adag düh is van bennem hogy miért így kell ennek lennie???? :xx: :xx: :xx: :xx: Tudom rá a választ is, mégis számtalanszor felteszem magamban ezt a kérdést, mert én nem vagyok hajlandó ezt elfogadni!!!!! Ááááhh.... hagyjuk mert még olyat mondok amit "megbánok"..... :diablo: :diablo: :xx: :xx: :hit2: :hit2:

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

kovacstamas71
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 12018Hozzászólás kovacstamas71
2013.03.04. 09:40

Bazsi Barátom!

Az én elgondolásom, értéktrendem, szemléletem is egyezik a Tiéddel, és remélem, hogy ez nem csak néhányunkban van így!
Úgy gondolom, hogy lesz majd idő, mikor az ember fia észreveszi, hogy nem csinál valamit jól, de hála Istennek már egyre többen vagyunk, akik ezt észre vették, és próbálnak ellene tenni, hogy jobbá forduljon a Világ.

crusoe01
Újonc
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Korg PA600
Adott köszönetek: : 12 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2 alkalommal

Hozzászólás: # 12022Hozzászólás crusoe01
2013.03.04. 10:28

Nekem tetszik byealex dala! Ha nem is az első lesz, de az elsők között lesz. Mondom ezt ugy, hogy hallgattam az előző évek euroviziós fesztivál dalait, és nagyon rosszak voltak. Alex inkább érzelemre épit, semmint technikára. Ilyen kell! És nagy bátorság tőle, hogy ki mer állni európa színe elé. Bár elmondása szerint ide sem akart nevezni. Remélem nem érvényesűl a "nem akarásnak nyögés a vége" szlogen. :P

kovacstamas71
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 12024Hozzászólás kovacstamas71
2013.03.04. 11:12

Kicsit tudnám hasonlítani a jelenleg trend fiatalok körében használatos chat szlengre.
Értem ezen azt, hogy a mondanivaló ugyan megvan a dalban, amit mindenki a maga képére tud igazítani, de nincs szépen kidolgozva, így van ez a trendi chat-el is, lerövidített szavak, jelek, stb.
A mostani fiatalok, sajnálatos módon, és TISZTELET a kivételnek, jóformán nem tudnak egy mondatot megfogalmazni, sőt még leírni sem lassan, ha csak a PC előtt fognak gubbasztani. Nem tudnak folyamatos írásban írni, lassan csak nyomtatott betűkkel, és ismerek olyat, aki a folyamatos írást el sem tudja olvasni, csak a nyomtatottat.
Én még fiatal koromban egy lánynak szépen az elejétől a végéig érthetően megfogalmazott szerelmes levelet tudtam írni. A mostani fiatalok töbsége azt sem tudja, hogy kezdjen bele, de még azt is el tudom képzelni, hogy felteszi magában a kérdést, hogy minek is?
Bocsánatot kérek, de 8-9 éves koromban írtam kb. ilyen stílusú vers szerűségeket.

Új hozzászólás