https://cloud.mail.ru/public/7V5q/zLsSe6fjG
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Szoft lehetőségek Logic/Cubase/Pro Tools stb.
Moderátor: Moderátorok
-
kissata
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 62
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1006 alkalommal
-
kissata
- VIP
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 89
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
-
kissata
- VIP
Re: Szoft lehetőségek Logic/Cubase/Pro Tools stb.
A tied persze,hogy jó,az enyém tegnap este élt csak!
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Power.
Én használtam annó a Yamis midi szerkesztőjét, szerintem korrekt progi.
A legjobb benne, hogy első körben ki lehet pucolni vele a midiből a felesleges infókat, a szarrá szerkesztett midikre gondolok,amiket százan szerkesztettek rommá,és tele van minden felesleges információval, és csak egy alap információt hagy meg hangszerspecifikusan.
Utána meg amit csak akarsz, azt csinálsz a midivel, komplex szerkesztő, én megvettem, és hardverkulcsként egy kingston, vagy valami márkás pendrive funkcionált, még ma is tudnám használni,mert a pen megvan, de már itt a Cubase 10 pro, elég az nekem
Azóta lehet van jóárasított verziója is, de ezt nem tudom.
Én amúgy már vagy 6 éve nem használom, most nem tudom mik változtak a régi verzióhoz képest, de akkor nekem nagyon jól használható,és stabil volt, T2 re igazítottam a midiket, amikből stílusokat akartam varázsolni, de közben más irányt vettek a dolgok.
Én használtam annó a Yamis midi szerkesztőjét, szerintem korrekt progi.
A legjobb benne, hogy első körben ki lehet pucolni vele a midiből a felesleges infókat, a szarrá szerkesztett midikre gondolok,amiket százan szerkesztettek rommá,és tele van minden felesleges információval, és csak egy alap információt hagy meg hangszerspecifikusan.
Utána meg amit csak akarsz, azt csinálsz a midivel, komplex szerkesztő, én megvettem, és hardverkulcsként egy kingston, vagy valami márkás pendrive funkcionált, még ma is tudnám használni,mert a pen megvan, de már itt a Cubase 10 pro, elég az nekem
Azóta lehet van jóárasított verziója is, de ezt nem tudom.
Én amúgy már vagy 6 éve nem használom, most nem tudom mik változtak a régi verzióhoz képest, de akkor nekem nagyon jól használható,és stabil volt, T2 re igazítottam a midiket, amikből stílusokat akartam varázsolni, de közben más irányt vettek a dolgok.
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- Gyuley
- VIP
Hát hogy őszinte legyek, nem sok időm marad a munka mellett zenélni, de elszórakoztatom magam vele az tuti
Amúgy zenét csinálok vele, meg ugye azon dolgozom hogy egy jó varrógépet csináljak a vsti-k ből.
Meg ugye Vsti-ből ia van mit válogatni, komplet 11 ulti megvan, az absolute 4 is, hiányt nem szenvedek.
Csak a steinberg nagyon zárt, és 64 bites, ezért jelenleg nem tudom kiszedni a hangmintákat belőle.....még
Amúgy zenét csinálok vele, meg ugye azon dolgozom hogy egy jó varrógépet csináljak a vsti-k ből.
Meg ugye Vsti-ből ia van mit válogatni, komplet 11 ulti megvan, az absolute 4 is, hiányt nem szenvedek.
Csak a steinberg nagyon zárt, és 64 bites, ezért jelenleg nem tudom kiszedni a hangmintákat belőle.....még
- Gyuley
- VIP
Régen így csináltam
Volt egy midi amit a cubese-ban csináltam, és szépen felvettem hangonként, velocity vátásokkalstb.... aztán kimentettem audio-ba, majd vagdostam, ez még az sx3-as cubase-nél volt.
De aztán jött egy két progi a képbe, ami ettől már megkímélt
Volt egy midi amit a cubese-ban csináltam, és szépen felvettem hangonként, velocity vátásokkalstb.... aztán kimentettem audio-ba, majd vagdostam, ez még az sx3-as cubase-nél volt.
De aztán jött egy két progi a képbe, ami ettől már megkímélt
- Gyuley
- VIP
Nándi.
Nem, extreme sample converter, és awave studio.
Ezekkel bohóckodtam, amúgy meg lehet velük oldani szinte mindent.
Nem, extreme sample converter, és awave studio.
Ezekkel bohóckodtam, amúgy meg lehet velük oldani szinte mindent.
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
Jóestét Úraim!
Van itt bárki, aki nagyon ért a Cubase-hez, és megtanítaná nekem az alapokat? Esetleg elmondaná nekem, hogy mit honnan töltsek le, milyen VST-ket és hangmintákat honnan érdemes beszerezni?
Hivatalosan vásároltam egy Cubase 10 Pro verziót hardverkulccsal, és igen kíváncsi lettem. Győr-Moson-Sopron megyében lakok, és elautózgatok, ha kell. Gyorsan tanulok.
Két gépre raktam fel (asztali W7 pc, és Macbook Pro.)
Üdv Mindenkinek
Van itt bárki, aki nagyon ért a Cubase-hez, és megtanítaná nekem az alapokat? Esetleg elmondaná nekem, hogy mit honnan töltsek le, milyen VST-ket és hangmintákat honnan érdemes beszerezni?
Hivatalosan vásároltam egy Cubase 10 Pro verziót hardverkulccsal, és igen kíváncsi lettem. Győr-Moson-Sopron megyében lakok, és elautózgatok, ha kell. Gyorsan tanulok.
Két gépre raktam fel (asztali W7 pc, és Macbook Pro.)
Üdv Mindenkinek
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia
Köszönöm szépen válaszodat!
Igazából látom, hogy tényleg korlátlan a lehetőség, és a neten is sok az anyag, te a személyes oktatás-megmutogatás többet ér mindennél!
Az a legnagyobb bajom, hogy ha például mulatós zenét szeretnék, már a doboknál elakadok, mert ami van, az mégsem úgy szól, ahogy szeretném, és úgy érzem, hogy itt a legelső pont, ahol elakadok.
Mind1, előttem az élet és nekiállok a dolgoknak!
Aztán meg azt sem ártana tudni, hogy mit honnan érdemes még melléje tölteni, leszedni, vagy akár egy alap midi-t hogyan lehet Cubase-ban meghangszerelni úgy, hogy ne kelljen többé a fos midiket a Tyroson lejátszani.
Üdv.
Köszönöm szépen válaszodat!
Igazából látom, hogy tényleg korlátlan a lehetőség, és a neten is sok az anyag, te a személyes oktatás-megmutogatás többet ér mindennél!
Az a legnagyobb bajom, hogy ha például mulatós zenét szeretnék, már a doboknál elakadok, mert ami van, az mégsem úgy szól, ahogy szeretném, és úgy érzem, hogy itt a legelső pont, ahol elakadok.
Mind1, előttem az élet és nekiállok a dolgoknak!
Aztán meg azt sem ártana tudni, hogy mit honnan érdemes még melléje tölteni, leszedni, vagy akár egy alap midi-t hogyan lehet Cubase-ban meghangszerelni úgy, hogy ne kelljen többé a fos midiket a Tyroson lejátszani.
Üdv.