Cubase felhasználók bátran keressenek! Ha én nem is tudok minden választ, van egy ismerősöm aki megtanulta a Cubase 5 könyvet!
Majd felhívom legfeljebb!
Üdv mindenkinek!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Szia Zoli! A kedvemért próbáld meg a basszust 15 milisecundummal hátrább tenni, a pergőt meg 12 vel, akkor egy kicsit el kezd lötyögni a groove! Ha tetszik a hatás, változtatgasd a hátratolási értékeket, ahogy Neked a legjobban bejön és kiterjesztheted a többi hangszerre is! A lábdob maradjon a helyén!Rolandbk5 írta:Ez egy Logic által készített nóta, és ezen nem sok mindent állítottam, csak beraktam a midit.
https://www.dropbox.com/s/1ygqp0li3g7gn ... y.mp3?dl=0
Igen. Én erről beszéltem, amikor azt mondtam, hogy ezeket a tömeg(sz@r) midiket berakhatod bármilyen nagytudású szoftszintibe, akkor is gagyin fog szólni, mert az alapmidifile gagyiul van megszerkesztve. Akkor hallatszik különbség a szoftszinti és egy billentyűs hangszer között, ha a nóta az adott hangszínbanknak megfelelően van feljátszva és megszerkesztve. Ha ez így van csinálva, akkor viszont mindkettő jól szól ( de termélszetesen a szoftszinti jobban ).Rolandbk5 írta:Ez egy Logic által készített nóta, és ezen nem sok mindent állítottam, csak beraktam a midit.