Uraim jó ezt látni, hogy kezdtek látni.
rodymusic írta:Még 4 évnyi masszív használattal sem tudom azt mondani, hogy profi vagyok a hangszert illetően, még én is hozott anyagból dolgozom. Na de volt olyan már hogy az áruház anyagaiból építkeztem. Pl a legutóbb egy régi klasszikust hangszereltem újra MentősAtti jóvoltából. Raktam is fel erről demót anno.
Nekem tízen éves tapasztalatom van a Yamahával, de olyat mint a Camaro tud én nem fogok tudni. Minden bizonnyal velem van a baj, de nekem ez így jó. Nekem pénzem van, nekik meg tudásuk. Ennyi ...
rodymusic írta:Ami meg a Genos-t illeti, várjuk ki a végét, mert egyelőre erről sem tudunk sok mindent. Én bízok benne, hogy teljes áttörést hozhat az Arrangerek közt. De akkor tuti nagy koppanás lesz a piacot illetően. Tomi, szerintem kerüld el a Camaro-t jó messziről, mert nem ez a te hadszíntered. Egészen más amit te össze tudsz hozni Ketronon, igaz te meg is kéred az árát. De mit beszélünk itt Ketronról? Olyan nagy csend volt az SD9-ről is. Az SD7-et mindenki agyon hype-olta, de amikor jött a híre, hogy gyártás alatt van az SD9 azonnal elkussolt mindenki ... Na ugyan miért? Csak nem beszopattak titeket? Mennyi is most az SD7 ára, és mennyi is most az SD9? ... Jó, hagyjuk, csak kérdeztem Ha nem akarsz, erre nem válaszolsz, azt is elfogadom
Ezt szépen sikerült megfogalmaznod. Egyet értek ...
Azt SD9 úgy eltűnt, mint nagy nemzeti hősünk a lovéval Kossuth.
B.Bazsi írta:Zoli, úgy látom te is látod a bk9-Ben rejlő lehetőséget, nem csak én.

Az hogy a zsámót meg a többi tetszés szerinti romás csujjogatást bele pakolod, az csak egy apróság. Pontosan ebben van az igazi potenciál amit te is írsz, azt veszel fel bele amit akarsz, és úgy kevered a MIDI anyaggal ahogy akarod! Elő basszgityó kellene? Van egy basszeros haverod, szólsz neki, vagy fizetsz valakinek, és az nem olyan lesz, hanem az! Vokál kellene? Fel énekelitek, oszt szevasz tavasz. Audio dob kellene? Fel doboltatod oszt viszlát. Beállítod a felvett anyagot, szinkronban indítod a midivel... Bk9
Igen Bazsi látok benne fantáziát. Nem sokan ismerik a BK9-t. Egy leírt hangszer, amiről sok vasgyűjtőnek fogalma sincs. Nekem most is van egy BK5-m. Volt és lesz is BK-m.
Igen a gitár, vagy basszus gitár a BK9-ben úgy szól ahogy a basszeros, vagy a gitáros zenélni tudó barátod feljátssza. Lesz benne élet. Nem úgy mint a drágább társaiban. Az csak Super Artuculation-t tud, de az nem az a DNC szintén nem az, a LIVE vagy GROOVE szint nem az. Élettelen, fostalicska. De amit egy kezén fogható zenész zenél a hangszerével, az már élő. A többi mind kamu. Pedig a BK9 csak egy műanyag zacskó.
És mégsem.