Kivéve, ha az élő zenekart is adják hozzá...powersparc írta:ez csak egy kurva drága GUI egy kurva drága arranger zongorához!![]()
![]()
![]()
![]()
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangszer újdonságok
Moderátor: Moderátorok
- Asterix
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 46
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Re: Hangszer újdonságok
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 60
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Nem értitek.
Miért egy PA3x pro nem drága? Vagy egy SD7? Én mást látok ebben. Mikor a Roland kiadta a BK szériát mindenki kinevette, hogy ez mekkora szar, mert a kijelző. Majd adta hozzá az appot is. Drága egy iPad? Relatív. Szerintem egy 70e forint nem drága akkor amikor 100e forintot költünk egy állványra. Na az drága.. Én a szaros telefonomra töltöttem le ezt a programot, és kiváló. Az arrangerhez bőven kíváló. Ez a kezdet. Mindig a nyittott lehetőségekről álmodoztunk, hát itt van. Például a Roland a méreg drága SRX bővítőit most ingyen letölthető nagy része. Egy Juno DS - töredéke egy SD7-nek - és olyan hangokat kapsz INGYEN, hogy győzzed használni. Én tök feleslegesnek tartom azt, hogy egy Tyros azért drága, mert a kijelző, meg a sok gomb. Ne legyen. Ott a BK9 aminek olyan appot adott a Roland, hogy egy Kronosban nincs olyan felület. Akkor? Varranger? Tessék a Yamaha megcsinálta. Igen ez a CSP170 kurva drága, de egy ilyen app, aztán viheted a fasza Montage vagy Motif szintidet hankniba, és nyomhatod a Párizsba szép a nyár c. dalt keringőben, Motif vagy Montage hangszínekkel akár.
Vagy ti nem így látjátok?
Roland EA7+app+Roland Juno DS88+ AXIAL= 411.900 + 329.900 = 741.800 Ft. Nem sokkal több, mint egy használt PA3Xpro, vagy egy SD7, vagy egy PA100.
Miért egy PA3x pro nem drága? Vagy egy SD7? Én mást látok ebben. Mikor a Roland kiadta a BK szériát mindenki kinevette, hogy ez mekkora szar, mert a kijelző. Majd adta hozzá az appot is. Drága egy iPad? Relatív. Szerintem egy 70e forint nem drága akkor amikor 100e forintot költünk egy állványra. Na az drága.. Én a szaros telefonomra töltöttem le ezt a programot, és kiváló. Az arrangerhez bőven kíváló. Ez a kezdet. Mindig a nyittott lehetőségekről álmodoztunk, hát itt van. Például a Roland a méreg drága SRX bővítőit most ingyen letölthető nagy része. Egy Juno DS - töredéke egy SD7-nek - és olyan hangokat kapsz INGYEN, hogy győzzed használni. Én tök feleslegesnek tartom azt, hogy egy Tyros azért drága, mert a kijelző, meg a sok gomb. Ne legyen. Ott a BK9 aminek olyan appot adott a Roland, hogy egy Kronosban nincs olyan felület. Akkor? Varranger? Tessék a Yamaha megcsinálta. Igen ez a CSP170 kurva drága, de egy ilyen app, aztán viheted a fasza Montage vagy Motif szintidet hankniba, és nyomhatod a Párizsba szép a nyár c. dalt keringőben, Motif vagy Montage hangszínekkel akár.
Vagy ti nem így látjátok?
Roland EA7+app+Roland Juno DS88+ AXIAL= 411.900 + 329.900 = 741.800 Ft. Nem sokkal több, mint egy használt PA3Xpro, vagy egy SD7, vagy egy PA100.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Részben egyetértek, részben pedig nem.
Én használom a SampleTank nevezetű iKMultimedia appot. Bizonyára ismered. Szerintem egy bármilyen stage pianohoz képest fillérbe kerül. Olyan is? Hát nem. Bizony nem rossz. Vagy a másik példa ami működik régóta a GarageBand iPadre. Akkor az mi? Olyan lehetőségekkel, hogy beszarás.
Szerintem az a kánaán közelebb van mint gondolnánk.
Én használom a SampleTank nevezetű iKMultimedia appot. Bizonyára ismered. Szerintem egy bármilyen stage pianohoz képest fillérbe kerül. Olyan is? Hát nem. Bizony nem rossz. Vagy a másik példa ami működik régóta a GarageBand iPadre. Akkor az mi? Olyan lehetőségekkel, hogy beszarás.
Szerintem az a kánaán közelebb van mint gondolnánk.
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 31
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
-
jacksony95
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 8
- Adott köszönetek: : 208 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 238 alkalommal
Tudjuk te nagyon ügyes vagy zajcsináló a flegmaságodat nyugotan nélkülözhetted volna ha fel raktad már a képedet ha nem.
A fotóért pedig elnézést kérek .
A fotóért pedig elnézést kérek .
A zene szabaddá tesz....
-
HunHyper
- VIP
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
"Yamaha Genos UK Price
We don't yet have confirmed UK pricing for the Yamaha Genos, but expect it to be a slight;y higher than the outgoing Tyros 5 models."
http://www.bonnersmusic.co.uk/keyboards ... -genos.irc
Hát, nem lesz olcsó...
We don't yet have confirmed UK pricing for the Yamaha Genos, but expect it to be a slight;y higher than the outgoing Tyros 5 models."
http://www.bonnersmusic.co.uk/keyboards ... -genos.irc
Hát, nem lesz olcsó...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Karesz
- VIP
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
-
HunHyper
- VIP
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Nem fogalmaz pontosan... Azt írja, előző hangszerek... A Genos előző hangszerei a Tyros-ok...
Szerintem csak a Tyrosok cuccait fogja kezelni, nem az összes Yamaha hangszerét...
Szerintem csak a Tyrosok cuccait fogja kezelni, nem az összes Yamaha hangszerét...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Bandi,
Októberben már látható lesz. Novemberben a bemutatók lesznek. Itt Magyarban is lesz bemutató Tajti Zoli mondta.
Hamarosan láthatjuk.

Októberben már látható lesz. Novemberben a bemutatók lesznek. Itt Magyarban is lesz bemutató Tajti Zoli mondta.
Hamarosan láthatjuk.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat: