|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangszer újdonságok
Moderátor: Moderátorok
- Adames
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Re: Hangszer újdonságok
A döntés az enyém, de mivel ez egy fórum, így kiváncsiságból megkérdezem mások véleményét is, mert érdekel.
Valamelyest segít a végső döntésemben úgy érzem.
Valamelyest segít a végső döntésemben úgy érzem.
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1113 alkalommal
- Kapcsolat:
Mindenképp érdemes elmenni, meghallgatni valahol, kipróbálni, stb... stb...
Amikről kérdeztél körbeírtuk, de ezek olyan információk, amiket nem tudsz kipróbálni, csak összehasonlítani másik információkkal!
Hogy milyen fizikailag, szerkezetileg, azt csak tapogatással, hogy milyen hangzásilag, azt meghallgatással tudod úgyis eldönteni majd!
Én egy jóval régibb hangszerről biztos váltanék, komolyabbra, attól függetlenűl kinek hogy tetszik, vagy sem!
Amikor a pa800-ról pa3x-re váltottam, a legtöbb emberke azt mondta, jajj hát minek, az is van olyan jó, picinyke réteg meg azt, hogy megéri, de drága!
Ugyanez volt a pa3x-ről pa4x-re váltásnál is, hogy jajj, hát az se tud többet, ugyanugy szól, stb. stb.
Na mindegy, ez mind mind más véleménye!
Az enyém meg teljesen más, és nem bántam meg egy cseppet se
Én hallom és látom ezt, és tetszik! A többi véleményem inkább nem írom le

Amikről kérdeztél körbeírtuk, de ezek olyan információk, amiket nem tudsz kipróbálni, csak összehasonlítani másik információkkal!
Hogy milyen fizikailag, szerkezetileg, azt csak tapogatással, hogy milyen hangzásilag, azt meghallgatással tudod úgyis eldönteni majd!
Én egy jóval régibb hangszerről biztos váltanék, komolyabbra, attól függetlenűl kinek hogy tetszik, vagy sem!
Amikor a pa800-ról pa3x-re váltottam, a legtöbb emberke azt mondta, jajj hát minek, az is van olyan jó, picinyke réteg meg azt, hogy megéri, de drága!
Ugyanez volt a pa3x-ről pa4x-re váltásnál is, hogy jajj, hát az se tud többet, ugyanugy szól, stb. stb.
Na mindegy, ez mind mind más véleménye!
Az enyém meg teljesen más, és nem bántam meg egy cseppet se
Én hallom és látom ezt, és tetszik! A többi véleményem inkább nem írom le
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 60
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
https://www.muziker.hu/yamaha-genos
És tényleg nincs video kimenet. Ez meg mi? De gáz. Egy Fostos BK5-n van. Ez mekkora.
Hát ez nem sikerült. Bár lehet, hogy valami app-al fogják megoldani. De ez akkor is gáz. Mert akinek nincs iPad-e az beszívta.

És tényleg nincs video kimenet. Ez meg mi? De gáz. Egy Fostos BK5-n van. Ez mekkora.
Hát ez nem sikerült. Bár lehet, hogy valami app-al fogják megoldani. De ez akkor is gáz. Mert akinek nincs iPad-e az beszívta.
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1147 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
A "Géniusz" amerikai ára : http://www.kraftmusic.com/yamaha-genos- ... undle.html
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Ugyanez a jelenség az SD7 vs. SD9 között: gyakorlatilag mindenki eldöntötte, hogy nem érdemes váltani, mert a 9-es is ugyanaz, mint a 7-es.galambjozsef írta: Amikor a pa800-ról pa3x-re váltottam, a legtöbb emberke azt mondta, jajj hát minek, az is van olyan jó, picinyke réteg meg azt, hogy megéri, de drága!
Addig valóban az, amíg meg nem próbálsz egy 9-est........
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 46
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Ssssss!! Csak hallkan, én a multkor ezért lettem lehurrogva, hogy az ipad ma már alapfelszerelés, és legalább kettő kell hogy legyen!Rolandbk5 írta:https://www.muziker.hu/yamaha-genos
És tényleg nincs video kimenet. Ez meg mi? De gáz. Egy Fostos BK5-n van. Ez mekkora.![]()
![]()
![]()
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Rolandbk5 írta:
És tényleg nincs video kimenet. Ez meg mi?
Egy kis türelem hamarosan lesz egy kis ifnóm erről a videó kimenet dologról.
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 60
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Nem az a baj, hogy iPad-re van a program, hanem az, hogy nem iPad-re is. Hanem csak iPad-re. Az hogy van egy olyan lehetőség is, hogy iPad-el is lehet használni, az egy plusz jó. De az, hogy csak azzal az vet fel némi kivetni valót. Igen igazad van én tettem ezt szóvá, hogy manapság nem nagy dolog egy iPad. Én mostanság vásáróltam egyet a keverőhöz és annyiba került mint egy Dynamix-tól vásárólt dob szett. Szóval nem egy vagyon már. Én csak szerettem volna sugallni, hogy ha valaki aki professzionálisan foglalkozik a zenével - aki már a színpadra lép, és valamit ad magára az már nálam professzionális - az ne vegyen akármilyen tablet masinát, hanem annyiért inkább egy ipaddel próbálkozzon.
SongBook+? Hát ez már nem új a nap alatt. A PA900-al ezt már használtam. Kipróbálom a Tyros3-al is szerintem azzal is megy. Ez nem megoldás.
Szerintem ...
SongBook+? Hát ez már nem új a nap alatt. A PA900-al ezt már használtam. Kipróbálom a Tyros3-al is szerintem azzal is megy. Ez nem megoldás.
Szerintem ...
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Ugyan ezt mondtam én is!
Én is használok ipadot, mert az allen & heath qu-pac keverőhöz kell, és praktikus is!
DE! Van egy billentyűm ami amúgy is előttem van, ne kelljen már a kezeléséhez még valami Ipad, vagy bármi! férjen már el rakta annyi gomb, vagy akkora kijelző amivel megoldható a kezelése!
Ne kelljen már, hanem legyen plusz opció, ha akarom!
Ezért mondtam az akai s6000-t, hogy ott a saját kijelzőjét vehetted le, ha akartad!
Ez olyan, mintha vennél egy autót amiben nincs benne a fedélzeti számítógép, de vegyél egy ipadot, le lehet rá tölteni, de az ára ugyanannyi az autómak mint egy kategórián belüli, más gyártó által árult használható autónak!
Most abba a 150ft-os kimenetbe haltak volna bele egy milliós hangszernél?
Én is használok ipadot, mert az allen & heath qu-pac keverőhöz kell, és praktikus is!
DE! Van egy billentyűm ami amúgy is előttem van, ne kelljen már a kezeléséhez még valami Ipad, vagy bármi! férjen már el rakta annyi gomb, vagy akkora kijelző amivel megoldható a kezelése!
Ne kelljen már, hanem legyen plusz opció, ha akarom!
Ezért mondtam az akai s6000-t, hogy ott a saját kijelzőjét vehetted le, ha akartad!
Ez olyan, mintha vennél egy autót amiben nincs benne a fedélzeti számítógép, de vegyél egy ipadot, le lehet rá tölteni, de az ára ugyanannyi az autómak mint egy kategórián belüli, más gyártó által árult használható autónak!
Most abba a 150ft-os kimenetbe haltak volna bele egy milliós hangszernél?
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp