Na ez könnyen lehet...de:ne feledjük el,hogy már mostani állapotában is gyakorlatilag nincs arranger konkurenciája,hiszen már kezeli a vsti-t,igaz lehetne még csiszolni,de már használható,akár élő játékra is.Melyik arranger tudja ezt?Hmm?Asterix írta:Amikor majd közel kerül a megoldáshoz, jön egy nagy cég, bekebelezi, project meg megy a fiókba...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangszer újdonságok
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 31
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Re: Hangszer újdonságok
- Karesz
- VIP
Nagyjából semmi...kezel sf2.t,vsti-t,ami még számomra hiány,az a mikrofon bemenet része,vsti komolyabb mentési lehetősége,esetleg multi pad.Ennyi...én már 3 éve nyúzom.Gyakran felmerül bennem,hogy venni kellene egy arangert.Na de végül is minek is?Komolyabbra nincs keret,közép kategóriában meg nincs ellenfele szerintem.Akkor meg minek?powersparc írta:De mi is a legnagyobb gond a varrangerrel tulkép???
- Karesz
- VIP
Lehet menteni a vsti-ket.VST opcion-ott le lehet menteni az adott beállítást,el kell nevezni,és menteni.Én Hypersonic-al komlett stilt,midit próbáltam,és minden sávon a hiper szólt,bank -ként adtam nek nevet,elmentettem és kész.Annyi a gond,hogy ezt a baállítást nem lehet stilhez,midihez menteni,de behívod a stilt mondjuk,és a vsti opciókban is behívod az ahhoz lementett .fxp fájlt,és máris beáll arra,amire baállítottad.Lehe még csiszolni a dolgon,szó se róla,de működik a dolog.Csak idő kérdése,szerintem,és komlett lehet majd menteni a vsti beállításokat.És akkor nincs memória korlát,hogy csak ennyi,meg annyi a samler ram..Mostanában csináltam pár stilt az EZ drummal,ki fogom próbálni buliban,mit produkál kierősítve.
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1006 alkalommal
-
HunHyper
- VIP
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Engem kezd felidegesíteni a Yamaha b@sz@kodása... Elvettek úabb 4 percet az életemböl a semmiért...
Elhiszem, hogy marketing, meg csigázzuk fel az embereket... de számomra ez már kezd átmenni a vicc kategóriába...
Most komoly? Új Genos videó? A hangszerröl meg látsz összesen max 5-6 másodpercet? Na menjenek a ...
Elhiszem, hogy marketing, meg csigázzuk fel az embereket... de számomra ez már kezd átmenni a vicc kategóriába...
Most komoly? Új Genos videó? A hangszerröl meg látsz összesen max 5-6 másodpercet? Na menjenek a ...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
-
HunHyper
- VIP
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Na, ott is elvesztettem az érdeklödésem az elsö 1-2 hónap nyálaskodás után... 
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 60
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Igazad van abban, hogy lehetne ezt gyorsabban is. Viszont nézzük a jó oldalát, hogy a Yamaha, ha azt mondja 2017 Október 2, az 2017 Október 2 lesz. Ez azt gondolok így korrekt. Ezt a videót én sem értem. Az amit hallunk az a Genos, vagy mi? Azt látom, hogy a Berlini szimfonikus, de akkor most mi is van?HunHyper írta:Engem kezd felidegesíteni a Yamaha b@sz@kodása... Elvettek úabb 4 percet az életemböl a semmiért...![]()
![]()
![]()
A VST témához kapcsolódva. Soha a büdös életben nem fogjuk azt megkapni egy neves gyártótól sem. Nem érdekük. Meg egyébként is már létezik, aki profi, és nem varrógéppel dolgozik az mind azt használja. A Rolandnál sem értettem az RD2000 bemutatóját. Egy méreg drága kontroller tulajdonképpen. A Mainstage programot mutogatta. Miért vegyek egy ilyen majdnem milliós cuccot, ha a Mainstage a nagy dolog benne? Azt meg akárhol egy 250e-ből meg lehet úszni. Egy master keyboard egy MacBook pro és a Mainstage. Kész! Az egy igazán nyitott rendszer. Ha van lóvé akkor Komplete 11 Ultimate, ha nincs akkor már a gyári Logic cucc is elég. A másik része ennek. Szerintem a baj abban rejli, hogy nem akarunk annyira sok eszközt összehozni. Nyilván egy Tyros megvételével már tulajdonképpen meg is vagyunk. Stílus, midi, hangszínek egyben ez így egész jó. Ha az automatát kitudnánk hagyni ebből a láncból, akkor már komolyabb lehetőségek állnának a rendelkezésünkre. A Motif XF6-al úgy meghangszereltem a midiket, hogy semmi, de semmi nem fogható hozzá. Pedig az csak a gyári hangjai voltak. El sem merem gondolni, hogy ha még valami sampler hangszínt adnék hozzá az milyen lenne. De a Motifhoz kell egy autómata. Igen itt véreznek el ezek a tökéletes megoldások. Azt mondom kell mellé egy BK5 és meg is jöttünk autómatában. Igen az nem olyan jó mint egy Tyros, vagy egy PA, vagy egy Ketron, de megfelel arra az 5-10 stílusra. De mégsem ezt tesszük? Miért? Mi lehet ennek az oka?
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Igen, ez az amiről beszélek!
Én az év 90-100%-át élőzenekarban játszom.
Azért sz*patom magam, mert ha elhívnak egy évben 1-2 buliba egyedül, akkor legyen autómatás hangszerem.
Már régóta gondolkodom egy jobb színpadi hangszeren, meg valami olcsó autómatikán, aztán azt az 5-10 stílust összemidizve megcsinálni.
Kontakthoz visszatérve: Pont a kísérős hangszerekkel nem egyszerű használni, ezért ha annyi lenne mint "sampler" funkció, hogy mondjuk 8Gb, és 16 hely amit betölthetsz, már sokkal előrébb lennénk, mert rengeteg jó hangszín van a hangszerben, ez csak egy plusz opció lenne.
Én az év 90-100%-át élőzenekarban játszom.
Azért sz*patom magam, mert ha elhívnak egy évben 1-2 buliba egyedül, akkor legyen autómatás hangszerem.
Már régóta gondolkodom egy jobb színpadi hangszeren, meg valami olcsó autómatikán, aztán azt az 5-10 stílust összemidizve megcsinálni.
Kontakthoz visszatérve: Pont a kísérős hangszerekkel nem egyszerű használni, ezért ha annyi lenne mint "sampler" funkció, hogy mondjuk 8Gb, és 16 hely amit betölthetsz, már sokkal előrébb lennénk, mert rengeteg jó hangszín van a hangszerben, ez csak egy plusz opció lenne.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- Karesz
- VIP
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 36
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
"A Motif XF6-al úgy meghangszereltem a midiket, hogy semmi, de semmi nem fogható hozzá."
Nagyon is járható út, még is mindenki kerüli. "mert kell az automata ha valamit le kell nyomni a vendégnek"
egy motif akármelyik, vagy Triton extreme, netán Kronos, fantom G meg egy sima első generációs midjay arra a 10 stílusra 150e ft-ból. Még szól is valahogy, aztán képes lenyomni a bármely workstation-re megírt nótát mid, vagy mp3, esetleg wav formátumban a beleírt szöveggel együtt.
azért egy nagy vas minősége, bőven elég bármilyen nótára, ha a stúdióknak elég.
Más út, talán nincs elég hit, hogy meglépjük.
Fejben van a hiba. Vendéglátós zenész össze van kapcsolva az arrangerrel. Meg annak a millió korlátjával.
Nagyon is járható út, még is mindenki kerüli. "mert kell az automata ha valamit le kell nyomni a vendégnek"
egy motif akármelyik, vagy Triton extreme, netán Kronos, fantom G meg egy sima első generációs midjay arra a 10 stílusra 150e ft-ból. Még szól is valahogy, aztán képes lenyomni a bármely workstation-re megírt nótát mid, vagy mp3, esetleg wav formátumban a beleírt szöveggel együtt.
azért egy nagy vas minősége, bőven elég bármilyen nótára, ha a stúdióknak elég.
Más út, talán nincs elég hit, hogy meglépjük.
Fejben van a hiba. Vendéglátós zenész össze van kapcsolva az arrangerrel. Meg annak a millió korlátjával.
Buba