Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gyakran ismételt kérdések

A leggyakrabban előforduló kérdések. Kérlek mielőtt kérdezel nézz be ide, főként ha újonnan regisztrált felhasználó vagy!

Moderátor: Moderátorok

Lezárt
Avatar
Admin
Adminisztrátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 1
Hozzászólások: 599
Csatlakozott: 2011.08.18. 05:26
Hangszer: Ketron SD2, E-MU XBoard 61, Aria Excel
Tartózkodási hely: Borsod-Abaúj-Zemplén Megye
Adott köszönetek: : 617 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1489 alkalommal
Kapcsolat:

Gyakran ismételt kérdések

Hozzászólás: # 11842Hozzászólás Admin
2013.03.01. 18:30

Kedves Fórumozók,

Összegyűjtöttem pár gyakori kérdést a Fórummal kapcsolatban:

Mi a fórum célja?
A Zeneszek.com oldalt 2011.08.18-án hoztam létre azzal a céllal, hogy stílusokat tudjak cserélni. Legnagyobb örömömre mára egy közösséggé nőttük ki magunkat, célunk már nem egy letöltő oldalként működni, hanem összegyűjteni a zenészeket (legyen akár rutinos vén róka, akár a szárnyait bontogató kezdő), hogy segítsük egymást tapasztalatainkkal.

Hogyan kezdjek hozzá a fórum használatához?
Először is olvasd el a Fórumszabályzatunkat ;)

Hogyan tudok hozzászólni, témát indítani?
A fórum alapvető használatával kapcsolatos kérdéseidre itt megtalálod a választ: GyIK. Újoncok nem tudnak új témát indítani. Ha úgy érzed nem illik be sehová, írj a témához legközelebb eső topic-ba majd jelezd ezt a Staff tagjainak (Adminisztrátorok, Moderátorok), ők létrehozzák az új témát és áthelyezik a hozzászólásod.

Hogyan tudok megköszönni egy hozzászólást, ill. feltölteni?
A fórum extra funkcióiról itt találsz leírást: A Fórum használata

Mire figyeljek feltöltéskor?
- Mielőtt feltöltesz, keress rá a nevére (kulcsszavakra)

Miért nem tudok letölteni?
Kezdetben mindenkinek volt letöltési joga. Mivel rengetegen csak letölteni jártak az oldalra és cserébe nem osztottak meg semmit, ki kellett dolgoznunk egyfajta rostát. Kezdetben az újonnan regisztrált felhasználok rangja Újonc és nem rendelkeznek letöltési jogosultsággal (kivételt képez a Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel téma). Ahhoz hogy kiemelt taggá válj, teljesítened kell a fórumszabályzatban leírtakat. Rengeteg tévhit van a 10 hozzászólással kapcsolatban... Nem az a célunk, hogy kiszűrjük azt, hogy robot vagy e, hanem az hogy el tudjuk dönteni, hogy tagja tudsz e lenni egy közösségnek! Nálunk nincsenek szóláncok, vicc topic-ok... ha Kiemelt tag akarsz lenni, szólj hozzá a meglévő témákhoz, tölts fel stílust, kérdezz olyat, ami más számára is hasznos lehet, tölts fel hanganyagot magadról, segíts másoknak, oszd meg az eddigi tapasztalataidat és még sorolhatnám a lehetőségeket...

Most vettem a hangszerem, mit töltsek fel?
Újra leírom, NEM LETÖLTŐ oldal vagyunk! Nem csak akkor kaphatsz kiemelt tagságot, ha feltöltesz. Fentebb olvashatod, hogy rengeteg lehetőséged van a kiemelt tagság megszerzésére.

Nincs Demó anyagom, nem is lehet Kiemelt tag?
De lehetsz! Nem kötelező a demó anyag.

Teljesen kezdő vagyok...
Egyik alapelvünk, hogy segítjük a kezdő zenészeket. Ha még nem vagy azon a szinten, itt rengeteget tanulhatsz. Kérdezz bátran, kapcsolódj be a témákba. Ha be tudsz illeszkedni Te is lehetsz Kiemelt tag, bár számodra ez még nem lényeges, hisz a stílusok ráérnek később ;)

Megvan a 10 hozzászólás, miért vagyok még mindig Újonc?
Mivel egy non-profit oldal vagyunk, így az adminisztrátoroktól nem várható el hogy folyamatosan azt figyeljék kinek hány post-ja van és mint írtam azok tartalma is fontos számunkra. Amennyiben úgy érzed sikerült megfelelni az alapfeltételeknek, jelezd ezt az Adminisztrátoroknak (ne csak egynek). Ők ki fognak írni egy szavazást, melyen a VIP tagok vesznek részt. Amennyiben eléred a megfelelő számú támogatást, megkapod a Kiemelt tagságot. Amennyiben a többség úgy érzi, hogy még nem érdemled meg a rangot, azt is jelezni fogják számodra, megindokolva a döntést.

Hogyan válhatok VIP taggá?
A válasz egyszerű, légy aktív és hasznos tagja a fórumnak. A VIP tagok figyelik a kiemelt tagokat és ha úgy érzik ajánlani fognak téged. Ezután egy szavazás történik és megfelelő támogatottság esetén megkapod a rangot. Más mód nincs, a VIP rang kérése TILOS!

Amennyiben további kérdésed van, a Staff tagjai bármikor segítenek PÜ-ben ill használd a főoldalon található Chat falat.

További szép napot és kellemes időtöltést a fórumunkon kívánok a Zeneszek.com Csapata nevében,
Admin :777
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Admin 2019.05.05. 20:08-kor.
Ok: Elavult linkek


A muzsikusnak dalból van a lelke, az egész világ szíve dobog benne...

Lezárt