Nagyon örülj neki, hogy 8 éve nem döglött meg. Szerencsés vagy. Kb minden harmadik héten hoznak hozzám castone erősítőt javítani, nem mondanám, hogy túl megbízhatóak. Minden szériája járt már nálam (főleg CPA-k). A masszív és megbízható erősítő az valahol a QSC RMX szériájánál kezdődik, ami több éven át ebben a kategóriában sereghajtó volt, és ahhoz képest nem is olyan drágák. Próbálj meg egy CASTONE-t lehajítani a 10. emeletről, a QSC-vel megtették, és utána is működött. Van róla videó is a neten. Persze lehet, hogy összevágták meg stb, de annak az erősítőnek a felépítéséből addódóan sokkal könnyeben el bírom képzelni, hogy ez akár igaz is lehet. A Caston össze van hányva hozzá képest. Igénytelen konstrukció (elektronikai megoldásaira gondolok)Rolley írta:A Castone egy nagyon masszív megbízható erősítő,8 éve használom! RCF műanyag ládák meg no comment... soha nem vennék műanyagot!
Nem állítom, hogy valakinél nem működhet huzamosabb ideig, biztos ki lehet fogni jobbakat abból is, én csak saját tapasztalataimról beszélek. A potik is hamar recsegnek benne.
Amúgy én nem is a megbízhatóságról beszéltem, hanem a hangjáról, mert akinek volt castone-ja és netalántán vett utána másik (jobb) erősítőt, az tudhatja, hogy ég és föld megszólalásba. A magyar gyártmányúak közül is pl. Ágota = Siva is sokkal jobban szól, a Pálfy audiot már nem tudom gyártják e, de magyar viszonylatban az mindent ver. A PKN controlls is magyar és mégis tudnak jót csinálni, világviszonylatban is elismert, csak a magyarok nem ismerik