Szívből gratulálok, nekem nagyon tetszik az egész ahogy van! Őszintén remélem hogy a hozzád méltó ismertséget - elismertséget meg fogod kapni mert nem hétköznapi az a tudás amit te képviselsz, nagyon sok sikert kívánok neked-nektek!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Moderátor: Moderátorok
- B.Bazsi
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 71
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1047 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1473 alkalommal
Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Bálint, drága barátom!
Szívből gratulálok, nekem nagyon tetszik az egész ahogy van! Őszintén remélem hogy a hozzád méltó ismertséget - elismertséget meg fogod kapni mert nem hétköznapi az a tudás amit te képviselsz, nagyon sok sikert kívánok neked-nektek!

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 55
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
viskib!
Az az érzésem, hogy egy UFO vagy.
Ezzel a képességgel, valamint kitartással és szorgalommal ne kell már sokáig fási mulatókban "bizonyítanod". Meggyőződésem, hogy a hazai zenei élvonalban a helyed.
Gratulálok Neked és kívánom, hogy képességeidnek megfelelő elismerésben és ismertségben legyen részed!
Üdvözlettel,
buba

Az az érzésem, hogy egy UFO vagy.
Ezzel a képességgel, valamint kitartással és szorgalommal ne kell már sokáig fási mulatókban "bizonyítanod". Meggyőződésem, hogy a hazai zenei élvonalban a helyed.
Gratulálok Neked és kívánom, hogy képességeidnek megfelelő elismerésben és ismertségben legyen részed!
Üdvözlettel,
buba
Buba
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Ricsike!
A stílusok kavalkádját mutattad be,tanári módon! Hatalmas stílus érzéked van,és pontos vagy mint az óra. Kiváló az improvizációs készséged,ami kevés embernek adatik meg!
Fogadd szívből jövő gratulációmat!

A stílusok kavalkádját mutattad be,tanári módon! Hatalmas stílus érzéked van,és pontos vagy mint az óra. Kiváló az improvizációs készséged,ami kevés embernek adatik meg!
Fogadd szívből jövő gratulációmat!
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
- edmund
- VIP
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 835 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 206 alkalommal
Mellette énekelni csak énekes tud. Aki CSAk az énekre koncentrál. 
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 42
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Tényleg jól szól, és irigylésre méltó. Gratulálok!

- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 245
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ barátaim, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzá szólását és dicséreteit annak ellenére hogy azért hibák vannak és szerintem ti is hallotátok
Nagyon jól esett mindenkitől, remélem hogy minél többen meg ismernek minket és nem csak itt ózdon fognak minket hallani hanem akár tv-ben egyre többet és magyarországon sok más helyen, nagyon sokat köszönhetek apámnak aki finanszírozta a zenei haladásomat és barátomnak gyulának akivel 2008-ban ismerkedtem meg és mellete már több zenekarom is el sodródott embertelenségük miatt! biztosan állíthatom hogy nem csak zenei tehetség hanem emberség miatt értük el mindezt
Remélem akik nézik a műsort és szavazni fognak ránk azok is így gondolják majd
Ha még sem mi nyernénk meg sincs veszve semmi szerintem, mert azért ha nem is túl sokat de el értünk valamit
Nagyon jól esett mindenkitől, remélem hogy minél többen meg ismernek minket és nem csak itt ózdon fognak minket hallani hanem akár tv-ben egyre többet és magyarországon sok más helyen, nagyon sokat köszönhetek apámnak aki finanszírozta a zenei haladásomat és barátomnak gyulának akivel 2008-ban ismerkedtem meg és mellete már több zenekarom is el sodródott embertelenségük miatt! biztosan állíthatom hogy nem csak zenei tehetség hanem emberség miatt értük el mindezt
Remélem akik nézik a műsort és szavazni fognak ránk azok is így gondolják majd
Ha még sem mi nyernénk meg sincs veszve semmi szerintem, mert azért ha nem is túl sokat de el értünk valamit
Ricsike
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Szia Ricsike!
Az elöttem szoló kolléga urak már mindent elmondtak,de nem hagyhattam ki a gratulációt!
Ugyhogy gratulálok és csak annyit mondok,hogy a Jóisten segitsen és legyen melletted,mert szép ut áll elötted,amely a csúcsra vezet!
Csak légy önmagad,mert benned minden megvan ami kell!!!
Az elöttem szoló kolléga urak már mindent elmondtak,de nem hagyhattam ki a gratulációt!
Ugyhogy gratulálok és csak annyit mondok,hogy a Jóisten segitsen és legyen melletted,mert szép ut áll elötted,amely a csúcsra vezet!
Csak légy önmagad,mert benned minden megvan ami kell!!!
Üdv. Miki!
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 14
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Tisztelt Viksib!
Ez nagyon kemény, ba...tt durván nyomod, ez a stílus nekem is tetszik, csak messze nem megy ennyire. Hát gratulálok, bőven lenne mit ellesni Tőled!!!
További sok sikert kívánok, rengeteg bulit, és remélem egy új karrier kezdete lesz ez!
Ui.: Viszont az ének nem tetszik, szerintem nagyon bizonytalan, hamis egy-két helyen. Talán sz*** volt a kontroll, nem hallották magukat?
Moderálva: ***
Ez nagyon kemény, ba...tt durván nyomod, ez a stílus nekem is tetszik, csak messze nem megy ennyire. Hát gratulálok, bőven lenne mit ellesni Tőled!!!
További sok sikert kívánok, rengeteg bulit, és remélem egy új karrier kezdete lesz ez!
Ui.: Viszont az ének nem tetszik, szerintem nagyon bizonytalan, hamis egy-két helyen. Talán sz*** volt a kontroll, nem hallották magukat?
Moderálva: ***
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 245
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Ha már az éneknél tartunk 
Fel megyünk a szinpadra, velünk szembe lévő keverős belő mindent van effekt kemények a kontrollok mindenki hall mindent. mikor ki mondták hogy FELVÉTEL!
Senki nem hallott semmi!!! én csak az éneket hallottam ők meg csak a zenét hallották és ahogy a felvételen is látszik nem is mert se apám sem gyula énekelni, én meg csak emlékezetből játszottam úgy ahogy nekem annyi szeretsém volt hogy az s900- hangszóróból valamicskét halottam mert fel toltam 3/4 hangerőre, persze majd a tévhitek el kerülése vége töltök fel LIVE videókat ahogy zenélünk youtube-ra és meg osztom ide is, hozzá teszem azért egy tv-s felvételnél meg ugrik az ember vérnyomása
én majd be sz.rtam mikor elindult 
Az meg hogy "HIBA" nem mentségeket keresek barátaim
de a SZTÁR énekesek is hibáznak és nem keveset nem csak hangszernél de főleg éneknél és itt most nem szeretnék neveket emlegetni 
Fel megyünk a szinpadra, velünk szembe lévő keverős belő mindent van effekt kemények a kontrollok mindenki hall mindent. mikor ki mondták hogy FELVÉTEL!
Senki nem hallott semmi!!! én csak az éneket hallottam ők meg csak a zenét hallották és ahogy a felvételen is látszik nem is mert se apám sem gyula énekelni, én meg csak emlékezetből játszottam úgy ahogy nekem annyi szeretsém volt hogy az s900- hangszóróból valamicskét halottam mert fel toltam 3/4 hangerőre, persze majd a tévhitek el kerülése vége töltök fel LIVE videókat ahogy zenélünk youtube-ra és meg osztom ide is, hozzá teszem azért egy tv-s felvételnél meg ugrik az ember vérnyomása
Az meg hogy "HIBA" nem mentségeket keresek barátaim
Ricsike
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 152
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4584 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Viskib!
Nem lenne nyugodt a lelkiismeretem, ha nem méltatnálak, de az előttem szólókhoz már nem tudok újat hozzáfűzni. Ezért csak:

Nem lenne nyugodt a lelkiismeretem, ha nem méltatnálak, de az előttem szólókhoz már nem tudok újat hozzáfűzni. Ezért csak:
Üdv.: Apelláta