Kedves Almatom!
Nem másolom be az írásod, mert elég hosszú!
Szerintem inkább nekem írtál, csak rossz szöveget idéztél.
Először is köszönöm szépen a kritikáidat, szeretem az ilyen Embereket akik kritikus szemmel is nézik az előadást, és meg is fogalmazzák hogy szerintük hol lehetne javítani, nem csak fikáznak.
Még egyszer köszi.
Amit leírtál az nekem is szerepel a "mitől lehetne jobb" listámon, csak...
A szaxis mióta új fejet vett, azóta én is mondtam neki, hogy olyan sípolós, klarinétos a hangja. De az előző fém fejjel 4,5-5-ös náddal fújt, és azzal egy egész lagzit végigfújni elég nehéz, de sokkal ércesebben, dögösebben szólt mint a mostani műanyag a 1,5-2-es náddal. Ő is gondolkodik egy új fejen.
A dob pedig mint előttem is mondták sokkal praktikusabb, mint az akusztikus. Melyik dobos ne szeretne inkább igazi dobot? ( és hidd el ennek az árából ki is jönne egy jó minőségű, jó mikrofonokkal). Csak amilyen akusztikájú termekben, és hangerőn kell játszani nem túl előnyös. Itt pedig csak egy pár kábelt kell bedugni, és mindig ugyan az a hangkép jön ki a hangfalból.
Baráti üdvözlettel:
Vili2105
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp