|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Moderátor: Moderátorok
- Adames
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 42
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Nagyon jó illik Hozzád ez a stílus Picasso! 
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 21
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Sziasztok,
Először is köszönjük a banda nevében a pozítív megítélést...
Kedves CSL Studio, se nem midi, se nem stílus!Mi gyártottuk le hozzá nulláról az alapot... A dob midi alapú, de VSTi pluginnal készült. A basszus teljesen élő basszgitár, az orgona betét megy a jobbkézre, amikor nem kell az orgona akkor egy clean gitárral szőnyegezek bele. A vokálokat az interneten található karaoke változatból vágtam bele, de természetesen a refrén tercét kedves Gönczy Laci gitáros kollégám énekli fölém, aki mellesleg még az "esztamos" gitárt is nyomja alá. A másik kolléga
Bóta Tibi pedig csak simán akkordozik egy kis reverbes torzított gitár hanggal egész halkan, ettől lesz egy kicsit keményebb a hangzása a nótának és jól kijön a lüktető ritmusszekció hangja. Még sok is lenne ha nem tudnám így, ennyire "utánozva" az eredeti frazírokat is beépítve határozott hangon elénekelni... Tudod a mondást, olyan jól húz a nóta, pedig nem gyors... Van több ilyen feldolgozásunk, de magunkat nem szoktuk filmezni, pedig 1-2x nem ártana,mert némelyik nótánk egész jó színvonalon tud megszólalni még nagy színpadon is, és szereti a közönség. Ezt a "harddiskes" megoldást pedig a nagyok is nyomják, akkor mi miért ne? így is van vele munka gazdagon mire fillérre összeáll a nóta....
Mégegyszer köszönjük mindenkinek a pozitív véleményezést az InFusio Band nevében.
Pacsi, Picasso
Először is köszönjük a banda nevében a pozítív megítélést...
Kedves CSL Studio, se nem midi, se nem stílus!Mi gyártottuk le hozzá nulláról az alapot... A dob midi alapú, de VSTi pluginnal készült. A basszus teljesen élő basszgitár, az orgona betét megy a jobbkézre, amikor nem kell az orgona akkor egy clean gitárral szőnyegezek bele. A vokálokat az interneten található karaoke változatból vágtam bele, de természetesen a refrén tercét kedves Gönczy Laci gitáros kollégám énekli fölém, aki mellesleg még az "esztamos" gitárt is nyomja alá. A másik kolléga
Bóta Tibi pedig csak simán akkordozik egy kis reverbes torzított gitár hanggal egész halkan, ettől lesz egy kicsit keményebb a hangzása a nótának és jól kijön a lüktető ritmusszekció hangja. Még sok is lenne ha nem tudnám így, ennyire "utánozva" az eredeti frazírokat is beépítve határozott hangon elénekelni... Tudod a mondást, olyan jól húz a nóta, pedig nem gyors... Van több ilyen feldolgozásunk, de magunkat nem szoktuk filmezni, pedig 1-2x nem ártana,mert némelyik nótánk egész jó színvonalon tud megszólalni még nagy színpadon is, és szereti a közönség. Ezt a "harddiskes" megoldást pedig a nagyok is nyomják, akkor mi miért ne? így is van vele munka gazdagon mire fillérre összeáll a nóta....
Mégegyszer köszönjük mindenkinek a pozitív véleményezést az InFusio Band nevében.
Pacsi, Picasso
Picasso
- CSL Studio
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: Roland VA76
- Adott köszönetek: : 7 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 61 alkalommal
A torzito nagyon megfogta a fulemet:)
Es egyebkent szuper otlet igy elkesziteni az alapokat!
Egeszseget!
Es egyebkent szuper otlet igy elkesziteni az alapokat!
Egeszseget!
[font=Arial Black]A zenében az ember néha minden keresgélés nélkül is megtalálja a választ a kérdéseire.[/font]
- Botyros3
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Ketron Audya5
- Adott köszönetek: : 187 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 94 alkalommal
Szia Botyros 3!
Ez a csárdás nagyon jó lett.
Remek az ének is . Gratulálok.
Köszönöm szépen Isti68
Ez a csárdás nagyon jó lett.
Remek az ének is . Gratulálok.
Köszönöm szépen Isti68
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 29
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Heló mindenki!
Nagyon remélem hogy most nem rontom el a hozzászólást...
Ha igen akkor létszi ne legyen dorgálás .......
Na szóval... Van pár saját szerzemény ezek nem szintetizátoron készültek hanem számító gépen.
A program neve: Reason
A midi billentyűzet egy Casio CTK 531
Íme a linkek:
Megköszönök minden építő jellegű véleményt. Ha valaki fikázni akar azt is lehet nem orrolok meg érte, max rosszul esik....
Köszönöm és sziasztok...
Nagyon remélem hogy most nem rontom el a hozzászólást...
Ha igen akkor létszi ne legyen dorgálás .......
Na szóval... Van pár saját szerzemény ezek nem szintetizátoron készültek hanem számító gépen.
A program neve: Reason
A midi billentyűzet egy Casio CTK 531
Íme a linkek:
Megköszönök minden építő jellegű véleményt. Ha valaki fikázni akar azt is lehet nem orrolok meg érte, max rosszul esik....
Köszönöm és sziasztok...
- beejaybudai
- Kiemelt tag
- Hangszer: Casio MZ-X 500
- Adott köszönetek: : 393 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 458 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia!
Szerintem egyáltalán nem rossz amiket csináltál. Hallottam már sok Reason-ös zenét és a legtöbb elég gagyin szólt. Ezekben egész jó refilleket hallok.
Régebben én is dolgoztam Reason-nel, itt van az első saját munkám vele:
Szerintem egyáltalán nem rossz amiket csináltál. Hallottam már sok Reason-ös zenét és a legtöbb elég gagyin szólt. Ezekben egész jó refilleket hallok.
Régebben én is dolgoztam Reason-nel, itt van az első saját munkám vele:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beejaybudai 2013.02.12. 18:37-kor.
Cuccaim: Casio MZ-X 500, Behringer XR12, Sennheiser E865, Electro-Voice RE510, Audio Technika ATM510, Behringer TM1, Turbosound NuQ122-AN, Turbosound IQ15B, JBL LSR305P, Behringer UMC204HD, LED-es fények.
- beejaybudai
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Bizony, az eredeti a legjobb!
Nekem egyébként a vokálos verziója is nagyon tetszik, meg is tanultam így.
Nekem egyébként a vokálos verziója is nagyon tetszik, meg is tanultam így.
Cuccaim: Casio MZ-X 500, Behringer XR12, Sennheiser E865, Electro-Voice RE510, Audio Technika ATM510, Behringer TM1, Turbosound NuQ122-AN, Turbosound IQ15B, JBL LSR305P, Behringer UMC204HD, LED-es fények.
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 102
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Janikám!
Ezt a nótát nem a Terminator filmzenéje ihlette, mert nekem egyből az ugrik be ahogy hallgatom, egyébként egész jól sikerült
Ezt a nótát nem a Terminator filmzenéje ihlette, mert nekem egyből az ugrik be ahogy hallgatom, egyébként egész jól sikerült
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- beejaybudai
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Jól hallod Gyuley! : ) A Terminátor filmzenéje régi nagy kedvencem.
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 245
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Újabb kis impro-m
S900 + Addictive szép napot
[BBvideo 425,350][/BBvideo]
[BBvideo 425,350][/BBvideo]