Megunván powersparc kolléga folyamatos piszkálódását, úgy döntöttem hogy legyen, haladjunk a korral és belevágok a fórum modernizálásába. A munkálatok valamikor május utolsó heteiben kezdődnek majd előreláthatólag, előfordulhat majd hogy zárva lesz időközönként a fórum.
Valószínűleg a galériától búcsút kell majd vennünk, kérem az ott található dolgaitokat minél hamarabb mentsétek le. Az eddig szerzett "köszönömök" megtartását sem tudom garantálni, de hát veszett már több is Mohácsnál. A felhasználói fiókok és tartalom migrálása az egyetlen kritérium, csak olyan megoldást választok ahol ez garantált.
Kérem dobjátok ide mi nem tetszett, ami hiányzott, amit jobbnak látnátok és megpróbálok majd ahhoz igazodni, DE azt előre leszögezem hogy olyan megoldás nem létezik ami mindenki igényeit egyszerre fedezi és tartsátok tiszteletben, hogy ez a hobbim, ezért nem kapok fizetést, van családom és életem, így ne várjátok hogy lefejlesztem nektek a fizetős szoftverek csili-vili funkcióit. A megosztás FB-on meg itt-ott, kijelölt szöveg idézése, mobil verzió, oldalhírek, jobb videó- és képbeszúrás a listámon van.
Hogy legyen egy kis játék is, szeretettel várok új logókat ide feltöltve, aztán a végén megszavazzuk melyik legyen a nyerő
- ne legyen 100Mb
- nem tartalmazhat animációt (gif stb)
- legyen transzparens háttérre elhelyezve
Jöhetnek rövid, de frappáns szlogenek is, a legtalálóbbat elhelyezzük az oldalon.
A megértéseteket előre is köszönöm, a reklamációkat pedig ne nekem címezzétek