Mint a fórumszabályzatunkban is olvasható, célunk nem egy letöltő oldal létrehozása volt, hanem egy zenével foglalkozó baráti társaság kialakítása. Ebben a topicban tudtok magatokról pár bemutatkozó sort írni, melyet el is kezdenék.
Tősgyökeres borsod megyei vagyok, elektronikai végzettséggel. Jelenleg egy nagy multinál dolgozom a szakmámban.
A billentyűket már gyermek koromban megszerettem, édesapám tanítgatott egy kis 2 és fél oktávos Casio szintin, melyet később egy Yamaha PS-20 követett.
Később két évig jártam zeneiskolába zongorázni, de a komoly zene nem az én műfajom volt, így ezt nem folytattam, melyet ma már nagyon bánok.

Innentől kezdve ami rám ragadt az mind önszorgalom eredménye. Eddigi hangszereim: Casio CTK-471, Roland EM-25H, jelenleg pedig egy Korg PA50 SD-t nyúzok.
Fellépni nem szoktam, midi-t nem használok. Mindig is azt szoktam hangoztatni, hogy én nem tudok szintetizátorozni, viszont imádok rajta játszani

Egy közös céges csapatépítő tréning alkalmával, ismerkedvén egymás hangszereivel nagyon megtetszett Liu666 barátom "villanybazsevája"

Amikor nem dolgozom vagy gyakorlok, akkor horgászom, pókerezem, sportolok (mindegy csak labda legyen benne