Kereken egy éve annak, hogy elindult a Zeneszek.com!
Eleinte kicsit döcögősen indultunk, mára viszont úgy érzem, hogy sikerült egy kis baráti társaságot összehozni, mely főként a Ti érdemetek. Az indulás előtt sokáig olvasgattam a többi zenész fórumot és keresgettem a fő okokat, hogy miben is kell majd "másnak lennünk". A fő irányvonalnak azt láttam, hogy ne csak egy letöltőparadicsom legyen az oldal és hogy Ti írjátok a fórumszabályzatot, mindenkinek legyen beleszólása a fórum kialakításába, életébe. Nagyon sok ötletet kaptam tőletek, melyet itt is szeretnék megköszönni Mindenkinek!
Az első tagunkra négy napot kellett várni (itt majdnem fel is adtam
A fent említett kemény mag, akik nélkül biztos nem írnám most soraimat, nekik is külön köszönettel tartozom:
Vladimirmusic aki mindig figyel a rendre és a szabályzat betartására, valamint nagyon sok javító ötlettel segít a fórum jobbá tételében
Cralusso mindig meglep minket pár új saját stílussal és istápolja az újoncokat
Zeneboy hol is van már az e-mail váltásunk, mely után letettem arról, hogy a tagok között üdvözölhetlek?
Gohstrider szintén rengeteg javító ötletet gazdája, a yamahások és a VIP tagok sok "apróságot" köszönhetnek neki
Picasso szintén rengeteg hasznos ötletet kaptam tőle, mindig örömmel olvasom post-jait, melyekbe sokszor csempészve van egy kis humor és szerintem sokszor túlságosan is szerény
Kicsit sok lenne felsorolni minden tagot névszerint, ezért ne haragudjatok meg, a VIP tagoknak is szeretném megköszönni a segítséget a szavazásoknál és a javító ötleteket!
Remélem az elmúlt év a tanuló évünk volt és jövőre is összehozhatok egy hasonló szösszenetet
Üdvözlettel,
Admin