Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Ötletláda

Minden, ami a fórummal kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Gyuley
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
Adott köszönetek: : 752 alkalommal
Kapott köszönetek: : 811 alkalommal

Re: Ötletláda

Hozzászólás: # 11730Hozzászólás Gyuley
2013.02.28. 07:29

Qgli, Vladimir!

Szerintem meg ez a 20 köszönet egy nagyon jó ötlet, viszont vissza lehet vele élni, de van egy tippem erre!
Ha csak az a 20 köszönet számít, amit V.I.P, és e felett lévő tagoktól kapott az adott user, akkor nem lehetne manipulatív a végeredmény sem! :777
És hangsúlyozom, nagyon jó ötletnek tartom, mert ez talán egyszerűsíti az előrelépést, ugyanakkor ösztönzi a tagokat hasznos hozzászólásokra, és aktívabbá teheti a fórumot is!

"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 8
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 973 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2458 alkalommal

Hozzászólás: # 11740Hozzászólás ---Qgli---
2013.02.28. 10:04

Gyuley írta:Ha csak az a 20 köszönet számít, amit V.I.P, és e felett lévő tagoktól kapott az adott user, akkor nem lehetne manipulatív a végeredmény sem!
Ez nekem teljesen egyértelmű volt ( azt hittem másnak is ), de már nem akartam ragozni a dolgot, mert Vladimir rögtön lehurrogta.

vladimirmusic
Globális Moderátor
Hozzászólások a témában: 18
Hangszer: Korg pa 60
Adott köszönetek: : 732 alkalommal
Kapott köszönetek: : 570 alkalommal

Hozzászólás: # 11744Hozzászólás vladimirmusic
2013.02.28. 10:23

:thx:

Van ebben az ötletben több variáció. :|
A végső döntés mégis csak szavazással fejeződne, vagy a rangolást automatikusan (a 20 köszönet után) meg fogja kapni?

Nekem hiányzik itt az Újonc, vagy a VIP tagnak a zenei képessége.
Szerintem, többet ér egy jól lejátszott Audio-Video bemutatkozás és néhány értelmes hozzászólás, mint a puszta számok "felsrófolása".
Ismétlem: szerintem, de talán jobb minnél egyszerűbben megoldani a dolgot, ahogyan Qgli barátom elképzelte. :777

Üdv.

Vladimir

It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 11748Hozzászólás ---Qgli---
2013.02.28. 11:05

vladimirmusic írta:többet ér egy jól lejátszott Audio-Video bemutatkozás
Ezt egy az egyben kihagynám belőle. Ilyet nem szabad csinálni. Akkor aki tegnap vette a szintijét az nem lehet kiemelt tag?

vladimirmusic
Globális Moderátor

Hozzászólás: # 11750Hozzászólás vladimirmusic
2013.02.28. 11:49

Harmadszor ismétlem: szerintem!
És nem írtam sehová, sehol sem Qgli, :friend: azt, hogy az Audio-Video bemutatkozás lenne kötelező, hogy valaki Kiemelt tag rangot kapjon. :777

Üdv.

Vladimir

all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 11794Hozzászólás ---Qgli---
2013.03.01. 04:31

A kötelezőt én sem írtam...

Adames
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 3
Hangszer: Korg Pa2
Adott köszönetek: : 751 alkalommal
Kapott köszönetek: : 518 alkalommal

Hozzászólás: # 11802Hozzászólás Adames
2013.03.01. 06:10

Mi van akkor, hogyha valaki már nem zenél aktívan, de anno profi volt benne, és még érdeklik a dolgok, tud benne szakmailag segíteni is, de már nincs hangszere, vagy éppen betegségben szenved, ami ellehetetleníti a kiszabott felvétel elkészítésében. :mrgreen:

cralusso
Blogbejegyzések: 1

Hozzászólás: # 11804Hozzászólás cralusso
2013.03.01. 06:51

Hello !
AKKOR AZ VAN, HOGY EN ROGTON KI LESZEK ZARVA A FORUMROL ! Mert hogy az osszes felsorolt dolgot teljesitettem mar reg......UDV

vladimirmusic
Globális Moderátor

Hozzászólás: # 11816Hozzászólás vladimirmusic
2013.03.01. 12:45

vladimirmusic írta:
Nekem hiányzik itt az Újonc, vagy a VIP tagnak a zenei képessége.
Szerintem, többet ér egy jól lejátszott Audio-Video bemutatkozás és néhány értelmes hozzászólás, mint a puszta számok "felsrófolása".
Ismétlem: szerintem, de talán jobb minnél egyszerűbben megoldani a dolgot, ahogyan Qgli barátom elképzelte. :777
Ismétlem negyedszer!

Ez kizárólag személyes, privát vélemény!

Ez az alapelv vezetet végig egész életemben, mert a zenészt úgy rangolták, ahogy előadta a zenét. Pont!
Semmilyen dumatehetség, teória, enciklopédiai tudás/memória...stb. nem birta helyetesíteni az élő, előadott zenélést a hangszeren!

A Fórum egész más formában működik és azt is becsülöm így, ahogy be van állítva!

Üdv. :piano:

Vladimir

Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)

Gyuley
VIP
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
Adott köszönetek: : 752 alkalommal
Kapott köszönetek: : 811 alkalommal

Hozzászólás: # 11826Hozzászólás Gyuley
2013.03.01. 13:22

Vladimir kolléga!

Ha ilyen alapon kerülhetne valaki ide, vagy inkább a ranglétrán feljebb, akkor talán én sem jutnék az újonc szinttől feljebb soha a zenei teljesítményem, és a zenei lexikális tudásommal, mert az közelebb van a 0-hoz, mint az 1 hez :lol: !
De most tényleg, komolyra fordítva a szót, szerintem a zenei tudás egy fontos dolog, ez biztos, de ettől még nem biztos hogy egy segítőkész, és jó szándékú embert fogunk találni a nagy zenei tudás mögött, és nem is biztos hogy majd ő segíteni is fog, vagy akar nekünk itt a fórumon majd, lehet hogy egy kis zenei tudással rendelkező fórumtag sokkal többet, és sokkal szívesebben segít majd!
Nálam az első, az emberi érték, a második jelen esetben a zenei tudás, én meg így élem az életem ezen szabályok alapján, és ismerek olyan kvalitású zenészeket, hogy a kisújját sem tudom, meg nem is tudnám soha megközelíteni zeneileg, mégis emberileg nem tudom elfogadni, mert nem jó ember!!! :777

"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"

Új hozzászólás