|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
A Zeneszek.com csapata
Moderátor: Moderátorok
-
sanya801
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: korg pa 600
- Adott köszönetek: : 24 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 77 alkalommal
Re: A Zeneszek.com csapata
Üdv mindenkinek,Sanya vagyok 33 éves Nyíregyházán élek,jelenleg futárkodom.Kiskorom óta nagyon szeretek hangszeren játszani,ez onnan derült ki,hogy nagyapam citerákat készített,amin nagyon szerettem játszani.Látták a szüleim,hogy érdekel a zene(hallás után nagyon sok dalt el tudtam játszani),és vettek egy 2,5 oktávos casio szintit(kb 8 éves lehettem),ezen gyakoroltam egy ideig.10 évesen anyámék elvittek egy zeneiskolába,ahol a felvételi után rögtön fel is vettek,zongora szakra jártam 1 évet,de mivel a 2,5 oktávos szinti kicsinek bizonyult,és a szüleimnek nem volt pénze nagyobb hangszert(vagy esetleg zongorát venni),így be kellett,hogy fejezzem az iskolát sajnos.
Majd 30 évesen eljutottam odáig,hogy tudtam magamnak venni egy roland e50-t,ezt egy évig használtam is,de valami gyári hibája volt és igy becseréltem egy új korg pa 50 sd-re ,egy év után ezt is lecseréltem,mert számomra nagyon bonyolult volt a menüje,ekkor rábeszéltek egy új bk 5 re ami kb 1 hétig volt meg,és ezt lecseréltem egy új korg pa 600-ra ami a jelenlegi hangszerem.Igazából egy pár éve kezdtem zenélgetni de még csak itthon,én még nagyon kezdő vagyok,de hogy ha valakinek tudok valamiben segíteni szívesen segítek.Örülök hogy itt lehetek,mert nagyon jók a fórumok amik sokat segítenek. Üdv.
-
szcsabi
- Kiemelt tag
- Hangszer: Korg pa 900 Korg Krome 61 Roland fp4 Yamaha clp 13
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 32 alkalommal
Sziasztok!
Nagyon rég óta foglalkozom zenével. Zongorista, zeneszerző, hangszerelő vagyok eredetileg ez a hivatalos foglalkozásom. Sok hangszerem volt már bár nem olyan régen vagyok korg tulajdonos. Minden márka érdekel és szeretem őket hasonlítgatni. Jól értek a dawokhoz, stúdió cuccokhoz hiszen fél életemet a színpadon és a stúdiókban éltem le fő állásban
Persze pont ezért is nem gondolom, hogy mindent Nagy korg rajongó lettem az utóbbi időben mert nagyon tetszik a részletesen megalkotott hangzás és a design.
Nagyon rég óta foglalkozom zenével. Zongorista, zeneszerző, hangszerelő vagyok eredetileg ez a hivatalos foglalkozásom. Sok hangszerem volt már bár nem olyan régen vagyok korg tulajdonos. Minden márka érdekel és szeretem őket hasonlítgatni. Jól értek a dawokhoz, stúdió cuccokhoz hiszen fél életemet a színpadon és a stúdiókban éltem le fő állásban
- zolika
- Újonc
- Hangszer: Roland XP - 80
- Adott köszönetek: : 1 alkalom
- Kapott köszönetek: : 10 alkalommal
Szia Mindenki!
Tősgyökeres Viharsarki - ezen belül békéscsabai vagyok 1971 óta.
Pár éve "kattant valami a fejembe" és megvettem első szintetizátoromat egy Casio CTK 3000-et .No nem akartam én sem zenekart,sem színpadot,csupán magam részére muzsikálni,azt is sajátos módon...
DE ez engem tökéletesen kikapcsol és ez a fontos! Utána komolyabb gép után néztem és egy Korg microSTATION lett a választás, Sok utána olvasás előzte meg a vásárlást,de megtetszett a Korg, bevált,csak azok a billentyűk tényleg aprók.... Váltás egy Roland RS-70-esre, ennek nagyon tetszettek bizonyos "dolgai" ,de hamar kiderült,nem ezt kerestem, így hamar megváltam tőle. Jelenleg egy Roland xp-80-assal küzdök.... szó szerint.Ez meg nekem már kicsit magas, az editálás nem akar sikeredni,de remélem valamikor rájövök. Mert ugye igen büszke és makacs "állat vagyok" és vallom,hogy "az út éppolyan érdekes,mint maga a cél", tehát szeretek magamtól rájönni a dolgok működésére. Csakhogy ez a fránya Roland kezd kifogni rajtam...
Tényleg próbálok szerényen írni,mert komolyan nem tudok(még) zenélni,de remélem pár év múlva ezt a kis bemutatkozást át írhatom
Jó zenélést!!!
Tősgyökeres Viharsarki - ezen belül békéscsabai vagyok 1971 óta.
Pár éve "kattant valami a fejembe" és megvettem első szintetizátoromat egy Casio CTK 3000-et .No nem akartam én sem zenekart,sem színpadot,csupán magam részére muzsikálni,azt is sajátos módon...
Tényleg próbálok szerényen írni,mert komolyan nem tudok(még) zenélni,de remélem pár év múlva ezt a kis bemutatkozást át írhatom
Jó zenélést!!!
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek !
Mentosattila vagyok, voltam........
Szeretném tudatni veletek, hogy a felhasználónevem mostantól "Attila"
Az én kérésemre történt a változtatás, kérlek benneteket barátkozzatok meg ezzel.
Köszönöm szépen
Apelláta, neked pedig a munkát ami ezzel járt !
Mentosattila vagyok, voltam........
Szeretném tudatni veletek, hogy a felhasználónevem mostantól "Attila"
Az én kérésemre történt a változtatás, kérlek benneteket barátkozzatok meg ezzel.
Köszönöm szépen
Apelláta, neked pedig a munkát ami ezzel járt !
Atti
-
urbi87050
- Újonc
- Hangszer: yamaha psr s650
- Adott köszönetek: : 13 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 96 alkalommal
Udv.Oláh Urbán vagyok,1987-ben születtem május 5.-én.Még csak 4 éve játtszom szintetizátoron,alapfokon.Énekelni már gyerek korom óta éneklek,és a családom után,a második életem a zene
. Általában roma stílust játtszom,de lejáttszok mást is. Ha valamiben tudnék segíteni bárkinek kérdésben vagy stílusokban,szivesen segítek. Egyébként Ludányhalásziban élek,és psr s 650 szintetizátorom van.
- kovimre
- Kiemelt tag
- Hangszer: Tyros 5
- Adott köszönetek: : 11 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 19 alkalommal
Sziasztok!
Zeneileg Zala megyében tevékenykedem, de a munkám miatt jelenleg Pesten élek. 88-as születésű vagyok, zeneiskolai pályafutásom furulya, majd később zongora szakon végeztem. Első hangszerem egy Casio MA-101 volt (még talán az ovis korszakomban), amely a mai napig meg van és üzemképes! Aztán jött egy PSR-76, Roland EM-55, PSR-1500 (kijelző hiba miatt kettő hangszert is fogyasztottam belőle), majd egy PSR-3000. Jelenleg T4-en tevékenykedem.
Hangtechnikám elsőként Dynacord PM-1000-1 és Garry Stroke 600 volt. Most PM-1000-3 és Garry Lite rendszert birtoklok.
Zenei szoftverekben a Cubase-t ismerem, de csak ismerkedés szinten. Röviden ennyi! Üdv.!
Zeneileg Zala megyében tevékenykedem, de a munkám miatt jelenleg Pesten élek. 88-as születésű vagyok, zeneiskolai pályafutásom furulya, majd később zongora szakon végeztem. Első hangszerem egy Casio MA-101 volt (még talán az ovis korszakomban), amely a mai napig meg van és üzemképes! Aztán jött egy PSR-76, Roland EM-55, PSR-1500 (kijelző hiba miatt kettő hangszert is fogyasztottam belőle), majd egy PSR-3000. Jelenleg T4-en tevékenykedem.
Hangtechnikám elsőként Dynacord PM-1000-1 és Garry Stroke 600 volt. Most PM-1000-3 és Garry Lite rendszert birtoklok.
Zenei szoftverekben a Cubase-t ismerem, de csak ismerkedés szinten. Röviden ennyi! Üdv.!
- Pityus
- VIP
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: PSR-SX900
- Adott köszönetek: : 265 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 548 alkalommal
1953-ban születtem, és gyerekkoromban 4 évig tangóharmonika oktatásra jártam. Ez az összes zenei előéletem. Felnőttként csak kedvtelésből zenélgetek néha magamnak amatőr módon, egy Tyros 2-vel. Ez a kikapcsolódás ilyenkor örömöt szerez, mert szeretem a zenét.
-
Jani80
- Blogbejegyzések: 1
Üdv. Mindenkinek! 1980-ban születtem, kicsi korom óta imádom a zenét. Ahogy cseperedtem a családomtól kaptam tangóharmonikát majd a későbbiekben kezdetleges szintetizátort. Fűl hallás után megtanultam annyira zenélni a hangszereken hogy a családomban tartott rendezvényeken szórakoztattam rokonaimat. Ahogy egyre ismertebb lettem el hívtak kisebb-nagyobb családi rendezvényekre és ezért kötelességemnek éreztem tudásom fejlesztését amiről OSZK vizsgabizottsága előtt működési engedélyt szereztem. Nem tartom nagy tudású zenésznek magam, egyszerűen szeretem csinálni mindaddig míg szeretik amit csinálok.
-
bingyo24
- Kiemelt tag
- Hangszer: tyros 3
- Adott köszönetek: : 52 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 64 alkalommal
Üdv mindenkinek! Zsolt vagyok Erdélyből Székelyfőldről 1985-ben születtem Kereszturon tanulmányaimat az Orbán Balázs általános iskolában kezdtem majd Szekelyudvarhelyen Folytattam a Palló Imre Zeneművészeti Liceumban Trombita és mellékszak zongorán. A zenével kb,hetedikes koromba kezdtem megismerkedni városunk helyi fúvós zenekaránál ,a Liceum után tovább tanultam Marosvásárhelyen zenepedagógia szakon amit sajnos nem fejeztem be.Minden zenei műfajt kedvelek.Jelenleg Esküvői zenéléssel foglalkozom billentyűs hangszeren,első hangszerem egy roland e 16 volt,majd egy G1000,aztan Tyros 1 jelenleg pedig egy Tyros 3-om van.Zenefelszerelésem jelenleg egy dynacord Powermate 1000-2 és két Dynacord D-lite 15.Szoftverekbe nem nagyon vagyok jártas de ha esteleg valakinek egyéb más dologba segitségére lehetek szivesen segitek. Nem tartom magam profi zenésznek de annak a kőrnek akiknek eljárunk tetszik és amig birom és kedvelnek addig csinálom!Röviden ennyi lenne köszönöm,hogy itt lehetek es Üdvözlök minden forum és zenésztársamt 
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Üdv Mindenkinek! Csaba vagyok, soproni lakos, 16 éves korom óta foglalkozok zenével. Gitárral kezdtem, majd 20 évesen kezdtem zongorázni tanulni, mestereim DuduczJózsef és Bóczi József voltak. 22 évesen főállású zenész lettem egy étteremben. 1993-95 ig "profi karrier" három saját zenekari és 3 kiadói felkérésű lemezen közreműködtem mint zeneszerező és hangszerelő. Ezután következett 8 év rádiós és 11 év televíziós munka technikai és gyártásvezetői fronton. Zenében szimultán dolgoztam egy hét tagú party, egy 5 tagú club-rock, egy 5 tagú hardrock (Ausztria) és egy 2 tagú kamara jellegű formációban gitáros-billentyűsként. 2004 ben alapítottuk feleségemmel jelenleg is működő zenekarunkat Partyzona Showband néven, ahol a kiszenekar kategória határait próbáljuk feszegetni 5 élő hangszerrel, és multimédia támogatással. Jelenleg egy Bükfürdői hotel szerződtetett zenekara vagyunk, illetve a Dunántúl rendezvényein játszunk évi 100-120 alkalommal.
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!