Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

A Zeneszek.com csapata

Minden, ami a fórummal kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

najanek
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Korg PA 50 Sd
Adott köszönetek: : 249 alkalommal
Kapott köszönetek: : 117 alkalommal

Re: A Zeneszek.com csapata

Hozzászólás: # 12318Hozzászólás najanek
2013.03.11. 20:50

Kedves fórumtársak!

Először is köszönöm mindenkinek aki hozzá járult a kiemelt tagságom megszerzéséhez. Kellemes és váratlan meglepetés volt. Még egyszer köszönöm.
Nagy János vagyok, Pécsen élek és zenéléssel több mint 20 éve foglalkozom. Eddigi hangszerem a gitár volt amit autodidakta módon tanultam meg használni (ezzel egy időben kottát is olvasni). Több zenekart is megjártam már a garázs rock bandától a múlatós zenekarig. Sok minden stílusba volt alkalmam belekóstolni ezáltal. Legutóbbi zenekarommal ami tavaly nyáron oszlott fel régi slágereket játszottunk Máté Péteren keresztül egészen a napjaink slágeréig. Pár bulin túl vagyok de eddig még nem voltam a magam ura. Az év elején döntöttem úgy hogy a gitárom egy kicsit a szögre akasztom és más hangszer után nézek. Így tettem szert életem első billentyűs hangszerére egy Korg PA 50 SD szintetizátorra. A gitár után elég nagy váltás volt számomra de a kis sikerélmények hatására nagyon megszerettem a hangszerem. Jelenleg kísérletezős fázisomba vagyok ismerkedek az új "társammal" :D .
Kettő gyermek édesapja vagyok és jelenleg az egészségügyben tevékenykedem mint okleveles ápoló.

vili2105
VIP
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
Kapott köszönetek: : 442 alkalommal

Hozzászólás: # 12321Hozzászólás vili2105
2013.03.11. 21:34

Köszönöm mindenkinek a kinevezésemet, eléggé meglepett, és remélem hasznos tagja lehetek ennek a csapatnak ezután is, talán még jobban mint eddig!!! :D
Még egyszer: köszi a bizalmat!

Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp

claasy
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: YAMAHA PSR S670
Adott köszönetek: : 427 alkalommal
Kapott köszönetek: : 197 alkalommal

Hozzászólás: # 13425Hozzászólás claasy
2013.04.07. 14:07

Sziasztok.

Köszönöm a kinevezésem mindenkinek.(picit megkésve teszem,ezért elnézést). "De jobb később mint soha"
Igyekszem a fórumnak hasznos tagja lenni.
Köszönöm a bizalmat.

djkis
Újonc
Hangszer: Yamaha, Korg
Adott köszönetek: : 55 alkalommal
Kapott köszönetek: : 131 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 13879Hozzászólás djkis
2013.04.22. 21:26

Üdv. mindenkinek! 8-)

...írnék néhány sort! :D
Örülök, hogy a zeneszek.com tagja lehetek! :yahoo:

Zsófi vagyok, Maros megyében élek! Nem olyan rég kezdtem el komolyabban érdeklődni a szintetizátor tanulás iránt!
Már régebben is foglalkoztatott a zene, az igazi magyar zene, és egész kis korom óta szerettem volna hangszeren játszani...
Hangszer volt -és van- de sajnos lehetőség nem igazán adódott a környéken! A nyáron kaptam szülinapi ajándékba egy gitárt, aztán megvettem az első szintetizátoromat, egy Yamaha-t, és elkezdtem tanulni... Azóta rengeteget fejlődtem, nap mint nap órákat töltök a szintim előtt (3-4 óra, mikor hogy fér a programomba)! :D

Vannak zenész anyagaim, sok kotta, stílus... szivesen segítek bárkinek, ha szüksége lenne valamire, és valóban tudok segíteni! ;)

U.I.: szerintem feldobná az oldalt egy külön KOTTÁS mappa! (ha valaki létrehozza, én rendszeresen töltenék fel kottákat!) :D

U.I.: Sajnos jogvédelmi okok miatt nem lehet ide kottákat feltölteni, de egy másik tárhelyre igen!!!! Üdv, Admin

tizzike
Újonc
Hangszer: korg is 50 b
Adott köszönetek: : 2 alkalommal
Kapott köszönetek: : 20 alkalommal

Hozzászólás: # 13941Hozzászólás tizzike
2013.04.27. 10:20

Üdvözlök mindenkit! Norbi vagyok Budapestről hobbi zenész vagyok tangóharmonikán és szintetizátoron játszom több-kevesebb sikerrel eredetileg citerázni tanultam a többi már csak jött.Ennyit magamról kedvelem az oldalt csupa segítőkész emberrel találkoztam eddig ezért szeretnék én is csapattaggá válni

goozl
Kiemelt tag
Hangszer: Korg Pa1X Pro,Roland GT6,GT10, Fender Strat kópia.
Adott köszönetek: : 271 alkalommal
Kapott köszönetek: : 325 alkalommal
Kapcsolat:

Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok

Hozzászólás: # 14442Hozzászólás goozl
2013.06.04. 20:24

Üdv Minden kedves Fórumozónak!
Köszönöm szépen a lehetőséget és hadd ragadjam meg a lehetőséget és bemutatkozzam.
36 éves vagyok 10 év kihagyás után újra a billentyűs hangszerek mellett kötök ki, a dobolás és a hangosítás mellett.
Kb 15 évet húztam le a Balaton déli partján mint vendéglátós muzsikus, és emellett komolyabb szinten dobolgatok, és mára egy kis hangosítási vállalkozásom lett. Itt több ezer főt kiszolgáló technikám lett 2*15KW teljesítményű Dynacord cucc formájában. Több éve a Dobmánia Tábor előadója vagyok stúdiotechnika témában.
Végzettségem tekintve Mérnök Informatikus Mérnöktanár vagyok és egy középiskolában koptatom a gyerekek és a főnökség idegeit.

Nem tudom van e bemutatkozós topic így itt teszem meg eme pár sort és megragadnám, az alkalmat, hogy KORG PA szériával kapcsolatban érdeklődjek.
Szóval az érdeklődés tárgya az, hogy PA1XPRO, avagy PA 800 lenne e a megfelelőbb választás. Eddig Yamaháim voltam és a hőskorban Casio.
A felállás élő gitározás mellé midi alapok, illetve némi ütős percussion jellegű kiegészítés. A profil, utcabálok, akusztikus jellegű muzsikák is repertoáron vannak, de mellé mulatós és modernebb dolgok is kellenek.
Köszönöm a válaszotokat előre is!

Hangtechnikával kapcsolatban pedig állok rendelkezésetekre. A webcímem hogy nem minősüljön reklámnak nem írtam ide egyenlőre..:D

Hangtechnikus, rendszer Dynacord Forum Line 2*15KW, Yamaha 02R digit, Soundtracks Megas Monitor, Studiomaster Horizon powermixer, Studiomaster Gold 16/8/16: Hangszer: Korg PA 1XPRO.

BUDAI35
Újonc
Hangszer: korg pa50sd
Adott köszönetek: : 2 alkalommal
Kapott köszönetek: : 29 alkalommal

Hozzászólás: # 16986Hozzászólás BUDAI35
2013.09.20. 13:03

Először is szeretném meg köszönni hogy ilyen Tehetséges Zenészekkel lehetek az oldalon!!!
a Nevem:Budai László 35 éves vagyok nős És van 1- 8 éves kisfiam akit szintén érdekel a zene világa az én legnagyobb örömömre .12 -éves koromtól, Gitározok és kb 5 éve álltam át a billentyűre jelenleg egy korg pa 50-sd -m van. bálokban lagzikban és egyéb hasonló rendezvényeken szoktunk zenélgetni a tesómmal aki gitározik. főleg mulatós lagzis zenét játszunk, de majdnem mindenevő vagyok .nagyon szeretem a zenét.
naggyából ennyit tudtam irni, bízom benne hogy elfogadtok engem is tudásom és lehetőségem szerint segíteni fogom az oldalt mind tanáccsal és feltöltésekkel stb

BUDAI LÁSZLÓ

manyus
Kiemelt tag
Hangszer: ketron sd1 plusz
Adott köszönetek: : 362 alkalommal
Kapott köszönetek: : 301 alkalommal

Hozzászólás: # 17360Hozzászólás manyus
2013.09.30. 14:19

Üdv minden zenész, és zenekedvelő fórumtagnak.

Nagy Ferenc "manyus" egy 60 as kiadású hobbizenész vagyok. Szakmám autóvillamossági műszerész. Sokan ismerhettek, mert 2002 óta megfordulok itt-ott fórumokon feribau néven is.. Újpesten zenei általánosba jártam, 8 év zongora tanulással egybekötve, szüleim ne kevés unszolására....A zenei konziba nem vettek fel, így komolyzenei karrierem igen korán véget is ért :)
Két leányom se lettek kivételek a családi zenei tradíció alól, a zeneiskolát zongora szakon az általános iskola befejezéséig folytatták.
Nem nagyon örültek ennek, (mint ahogy anno én se rajongtam a gyakorlásért), de meggyőződésem, hogy az általános műveltséghez ez is hozzátartozik, és kaptak egy olyan lehetőséget, hogy bármikor (akár évek múlva) is odaülhetnek játszani egy billentyű mellé, akár saját maguk szórakoztatására, akár mások örömére is..... ÉS EZ EGY NAGY DOLOG !
Én is csak később jöttem rá, mennyire így van.
Hosszú kihagyás után 1986-ban vetten magamnak egy szintit Yamaha pss 380-at, majd pss 680 psr 500, korg is50, roland e 86 va3, exr 5, psr 1500, psr 3000.
Mostani hangszerem egy ketron xd9, amit nagyon szeretek, még ha nálunk nem is egy elterjedt hangszer típus.
Mindenkinek tudom ajánlani, ha van rá lehetősége hallgassa meg próbálja ki a
ketron hangszereit, mert egy teljesen más zenei élményt nyújt, mint a többi márkatársa ! " KETRON = BEST NATURAL SOUND "
Mivel 1986 óta foglalkozom kísérő automatikás kütyükkel, rendelkezem némi tapasztalattal, amit szívesen át is adok.
A zene szeretete legyen mindenkivel !

xxxlacika
Újonc
Hangszer: Korg Pa50
Adott köszönetek: : 3 alkalommal
Kapott köszönetek: : 63 alkalommal

Hozzászólás: # 17732Hozzászólás xxxlacika
2013.10.09. 18:49

Sziasztok Fórumozók!
Itt is bemutatkozom. Engem Décsei Lászlónak hívnak, kis korom óta zenélek, most 25 évesen, már a 10. évemben vagyok, amit az aktív zenéléssel töltök. Több szintim is volt, kezdtem egy Yamaha Psr-en (nem tudom sajnos a számot már), majd később vettem egy Yamaha DGX-300 szintit, de hamar rájöttem, hogy a stílusok nekem nem a legmegfelelőbbek. Így aztán jött a Korg, ami már több éve a hangszerem, nagyon szeretem, nyűvöm is rendesen, meg is látszik rajta sajnos. A PA széria első tagja ő, azaz az 50-es jelzésűt vettem meg. Gondolkodom egy jobb hangszeren, de nem egy 800-asra akarom, mert úgy gondolom, a 800-as nem kifejetetten haknis szinti. Ha engem kérdeztek, inkább a PA-50-es ami jobban megfelel a zenélés terén. Erősebb is, nehezebb, strapabíróbb. Szoktam néha ügyeskedni a stílusszerkesztéssel, de megmondom őszintén, itt majd egy kis segítségnyújtást szeretnék kérni a tagoktól. Több alapvető zeneszerkesztő programot ismerek, amit használok, is, inkább a mindenki által ismert stílusszerkesztő, Styleworks programban vagyok otthon, de még ott is van mit tanulnom. Azért is jelentkeztem erre az oldalra, mert eddig (mivel ketten vagyunk haknin) árnyéka voltam a társamnak. Most szeretnék kicsit kitörni, és többet teljesíteni Remélem ebben ti is tudtok majd segíteni, hogy jobb legyen az előadásom.

Üdv: Laci

Rolandbk5
Kiemelt tag
Hangszer: Yamaha Genos
Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 18164Hozzászólás Rolandbk5
2013.10.20. 17:43

Sziasztok,

Hegedüs Zoltán vagyok, székesfehérvári lakos, és köszönöm, hogy itt lehetek.
Mondhatom sok tapasztalatom van a hangszrek terén.
Szeretek zenélni, a zenész jelző talán kicsit nagyképű lenne, de igyekszem azzá válni.

Pár a hangszer listámból:
E-86, g-800-1000, Yamaha EX5, Trinity prox, Alesis QS7, Mediastation, Mo8, Roland X7, Tyros1-2, G70, Pa1x, ... stb ...
Jelenleg egy Tyros1, M-Audio Keystation 88es, Mackie SRM450, Mackie VLZ1604, Beta58, kb. ennyi most.

A midiket Sonar X1-el szoktam csináli, át hangszerelni, majd a Midi Optimizerrel még javítok egy kicsit a hagképen.
A hangfelvételket csak és kizárólag a Logic 9-el veszem fel, majd ami még nincs a helyén azt a Melodyne szoftverrel helyére teszem.

Nem tartom magam profinak, van civil foglalkozásom is.

Remélem hasznos tagja tudok lenni enek a forumnak.

Üdv.
Zoli

Új hozzászólás