Üdv.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
A Zeneszek.com csapata
Moderátor: Moderátorok
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Re: A Zeneszek.com csapata
Üdvözöllek a Fórumon és érezd jól magad köztünk!
Üdv.
Üdv.
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1914 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2916 alkalommal
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Köszönet és üdvözlet azoknak, akik írnak magukról egy pár sort! Jó lenne, ha visszaállna a köszönöm "gomb"...
Pacsi, Picasso
Pacsi, Picasso
Picasso
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2458 alkalommal
Ha téged ezek tanítottak, akkor neked úgy köszönök, hogy:köles írta:Fogarasi Jánost,zongora, Esze Jenő, zeneelmélet, László Attila, zenekari tanáromat, és a legnagyobbakat
"Jó napot szőr!"
( gondolom eltéveszthetetlen, hogy kire utalok )
-
Infinity
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Roland EXR-7s
- Adott köszönetek: : 20 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 30 alkalommal
Sziasztok!
Én egy 18 éves fiatalember vagyok. 9 éves koromban kezdtem el zongorázni, de az első 1-2 év után éreztem, hogy ez nem az én stílusom. 11 éves voltam, amikor váltottam szintire. Zeneiskolába jártam, egészen 2010-ig (azaz 7 évig). Elég gyorsan fejlődtem, persze ez részben a néhány évi zongorázásnak, másrészt a szolfézs óráknak is köszönhető. Hamar megszerettem, és következett a hangszerváltás. Az egyszerű szintit felváltotta egy EXR-7s.
Szerintem jó kis szinti, főleg lakodalmasokat játszok rajta mostanában, de régebben sokat játszottam swing-et, pop-ot, latinos dallamokat, egyszóval mindent. Amíg zeneiskolába jártam, volt néhány fellépésem, különféle ünnepségeken, ballagásokon. Közel fél éve elkezdtem herflizni is. Jelenleg ott tartok, hogy egy másik szintissel szeretnék összeállni, és együtt zenélni főleg esküvőkön, bulikon.
Kellemes zenélést kívánok mindenkinek!
Én egy 18 éves fiatalember vagyok. 9 éves koromban kezdtem el zongorázni, de az első 1-2 év után éreztem, hogy ez nem az én stílusom. 11 éves voltam, amikor váltottam szintire. Zeneiskolába jártam, egészen 2010-ig (azaz 7 évig). Elég gyorsan fejlődtem, persze ez részben a néhány évi zongorázásnak, másrészt a szolfézs óráknak is köszönhető. Hamar megszerettem, és következett a hangszerváltás. Az egyszerű szintit felváltotta egy EXR-7s.
Kellemes zenélést kívánok mindenkinek!
Roland EXR-7s
- petters
- Újonc
- Hangszer: PA500
- Adott köszönetek: : 53 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 96 alkalommal
Üdv Mindenkinek!
Kapás Csaba a becsületes nevem, Dunaújvárosban élek.
41 éves vagyok, zenével nagyjából 10 éves korom óta foglalkozom, amikor is egy dobgitár volt a szülinapi ajándék.
Az akkori világban megszokott rendszeres vállalati bulikon ragadott meg a zenélés világa, ahol a régi kollégák nagy lelkesedéssel próbálták szórakoztatni a nagyérdeműt.
Néhány gitártanár ismerőssel eltöltött óra után autodidakta módon folytattam a zene elsajátítását, amit a 90-es évek közepén a vendéglátásban kezdtem kamatoztatni is.4 évig egy étteremben, és alkalmanként egyéb rendezvényeken, lakodalmakban.Ma már ritkábban fordulok meg ilyen helyeken legtöbbet itthon nyúzom a PA 500 as hangszeremet.
Örülök hogy idekeveredtem, remélem hasznos eszmecseréket sikerül bonyolítanunk.Mindenkinek örömteli hosszú zenélést kívánok!
Kapás Csaba a becsületes nevem, Dunaújvárosban élek.
41 éves vagyok, zenével nagyjából 10 éves korom óta foglalkozom, amikor is egy dobgitár volt a szülinapi ajándék.
Az akkori világban megszokott rendszeres vállalati bulikon ragadott meg a zenélés világa, ahol a régi kollégák nagy lelkesedéssel próbálták szórakoztatni a nagyérdeműt.
Néhány gitártanár ismerőssel eltöltött óra után autodidakta módon folytattam a zene elsajátítását, amit a 90-es évek közepén a vendéglátásban kezdtem kamatoztatni is.4 évig egy étteremben, és alkalmanként egyéb rendezvényeken, lakodalmakban.Ma már ritkábban fordulok meg ilyen helyeken legtöbbet itthon nyúzom a PA 500 as hangszeremet.
Örülök hogy idekeveredtem, remélem hasznos eszmecseréket sikerül bonyolítanunk.Mindenkinek örömteli hosszú zenélést kívánok!
Üvdözlettel: petters (K.Csabi)
- Korgman
- Újonc
- Hangszer: Korg PA 50 SD
- Adott köszönetek: : 19 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 65 alkalommal
- Kapcsolat:
Üdv.
Fülöp Boti vagyok,Romániában,azon belül Nyárádszeredában lakok.15 éves vagyok.Jelenleg még tanuló vagyok,szeretek zenélni,focizni.
Eddig egy GEM gk 380-as hangszerem volt,de vagy 2 hete vettem egy Korg PA 50 SD-t.Másfél éve foglalkozom a zenelésel,még kezdő
vagyok a szakmában,de tanulók,hogy tudjak.Értek a Style Works progihoz.
Fülöp Boti vagyok,Romániában,azon belül Nyárádszeredában lakok.15 éves vagyok.Jelenleg még tanuló vagyok,szeretek zenélni,focizni.
Eddig egy GEM gk 380-as hangszerem volt,de vagy 2 hete vettem egy Korg PA 50 SD-t.Másfél éve foglalkozom a zenelésel,még kezdő
vagyok a szakmában,de tanulók,hogy tudjak.Értek a Style Works progihoz.
Korgman:D
- Istvan
- Kiemelt tag
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
Üdvözlök minden zenész kollégát !
Dunakeszin lakom. 30 évig gitároztam. Klasszikus zenét tanultam majd áttértem a modern zenére. Egyre nehezebb volt a zenekart fenntartani így 15 éve áttértem a billentyűs hangszerre. Eredetileg három fős a zenekar, de az utóbbi években sokat egyedül játszom. A nosztalgia zenét kedvelem.Stílust és kottát szerkesztek szívesen ha ráérek. A midi zenét nem szeretem, saját stylusokkal szeretek dolgozni, de használok természetesen más által írt stylust is átdolgozva a hanszereimhez.
Használt szoftverek: Style Works Xt, PAL, PSRUTI, Sonar, Midifile Optimizer.Connects,
Dunakeszin lakom. 30 évig gitároztam. Klasszikus zenét tanultam majd áttértem a modern zenére. Egyre nehezebb volt a zenekart fenntartani így 15 éve áttértem a billentyűs hangszerre. Eredetileg három fős a zenekar, de az utóbbi években sokat egyedül játszom. A nosztalgia zenét kedvelem.Stílust és kottát szerkesztek szívesen ha ráérek. A midi zenét nem szeretem, saját stylusokkal szeretek dolgozni, de használok természetesen más által írt stylust is átdolgozva a hanszereimhez.
Használt szoftverek: Style Works Xt, PAL, PSRUTI, Sonar, Midifile Optimizer.Connects,
Istvan ( melodia)
- darpika
- Újonc
- Hangszer: Korg Pa500
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek!
Marosvásárhely mellett, Udvarfalván lakom,26 éves vagyok, zenesulit végeztem zongora illetve klarinét szakon (12év) . Ezután általános zenetanári végzettséget szereztem, jelenleg a Marosvásárhelyi Állami Filharmóniában énekelek, emellett játszom egy 3 tagú rendezvényzenekarban. Van egy Korg pa 500-as billentyűm. Jártas vagyok a Sibelius, Finale, Adobe Audition, Encore,Style Works, Midi works,illetve általános számítástechnikai programokban. Bárkinek segítek amiben tudok, persze mikor időmből telik.
Röviden Ennyit magamról, ha kérdésetek, kérésetek van csak írjatok.
Marosvásárhely mellett, Udvarfalván lakom,26 éves vagyok, zenesulit végeztem zongora illetve klarinét szakon (12év) . Ezután általános zenetanári végzettséget szereztem, jelenleg a Marosvásárhelyi Állami Filharmóniában énekelek, emellett játszom egy 3 tagú rendezvényzenekarban. Van egy Korg pa 500-as billentyűm. Jártas vagyok a Sibelius, Finale, Adobe Audition, Encore,Style Works, Midi works,illetve általános számítástechnikai programokban. Bárkinek segítek amiben tudok, persze mikor időmből telik.
Röviden Ennyit magamról, ha kérdésetek, kérésetek van csak írjatok.