Mi lenne ha a feltöltéseknél jeleznénk, nem számít feltöltésnek gyári alap dolog?
Így elkerülhető lenen, hogy valaki idejön megérti a szabályzatot, és felnyom egy alap dolgot!
hm?
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Almatom!almatom írta:Azt meg tudom csinálni a fórummal, hogy ha belépek egy topic-ba és ha annak a topicnak sok al-oldala van, akkor automatikusan a legutolsó oldalára nyissa nekem ki, ahol a legfrissebb hozzászólások vannak? Mert így, hogy mindig az elsô oldal nyílik ki és kézzel kell mindig kiválasztani az utolsó oldalt -ami tartalmazza a legfrissebb hozzászólásokat- ez így nagyon gáz.
Van erre valami gyógyír?
Köszi!
Felhasználói vezérlőpult --> Fórum beállítások --> Megjelenítési beállítások szerkesztése --> Hozzászólások megjelenítése elküldés ideje szerint csökkenő. És így beállítva nálam mindig azt hozza elsőnek, amit utoljára beírtak. Ugyanígy a topicok is mindig a hozzászólások ideje alapján visszafelé rendeződnek.almatom írta:Azt meg tudom csinálni a fórummal, hogy ha belépek egy topic-ba és ha annak a topicnak sok al-oldala van, akkor automatikusan a legutolsó oldalára nyissa nekem ki, ahol a legfrissebb hozzászólások vannak? Mert így, hogy mindig az elsô oldal nyílik ki és kézzel kell mindig kiválasztani az utolsó oldalt -ami tartalmazza a legfrissebb hozzászólásokat- ez így nagyon gáz.
Van erre valami gyógyír?
Köszi!
Sziasztok!petersen írta:Tisztelt Tagok!
A mai naptól a felhasználói vezérlőpulton a profilban a tartózkodási hely, érdeklődési kör, stb mellett beállítható mindenki számára a saját hangszerének típusa is. Remélem minél többen éltek ezzel az opcióval, hiszen láthatjuk a felhasználók hozzászólásainál, hogy ki, melyik márkát képviseli és könnyebb megtalálni a saját problémánkhoz a segítséget!
Üdv és minden jót!
Helló!petersen írta: Sziasztok!
Amennyiben lenne rá igény, a felhasználói profilban a fönti sorokat folytatva megteremtenénk a lehetőséget, hogy a bemutatkozások ne ömlesztve egy topicban "hízzanak",
hanem mindenki a saját profiljában az érdeklődési köre és hangszere, stb mellé a bemutatkozását egy további cellában elkövethesse. Ebben az eseteben ha valakinek kíváncsiak vagyunk a bemutatkozására, akkor csak ráklikkelünk a felhasználó nevére és rögtön látnánk róla bővebb információt, nem kell még külön megkeresni a bemutatkozását.Amennyiben elnyeri tetszéseteket -egyelőre még csak elméleti a dolog, ne keressétek a profilotokban-, akkor a megvalósításról mielőbb gondoskodom...
Üdv.