|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
A Zeneszek.com csapata
Moderátor: Moderátorok
- edmund
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 835 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 206 alkalommal
Re: A Zeneszek.com csapata
Sziasztok!
Ödön vagyok Csíkszépvízről, Csíkszeredától 12 km-re, Erdély közepéből. Óvodás koromtól ismerkedek hangszerekkel: szájharmonika, harmadikos koromban citerával, negyedikes koromban 40 basszusos tangoharmonikával, 1989 tavaszán az első Casio PT31, majd Yamaha MK-100, Yamaha PSS-695, Roland EM-20, Roland EXR-5, KORG PA 50 és újabban KORG PA 800. Az első keresztelőt nyolcadikos koromban zenéltem, az első bált 19 évesen. Alakult csapatunk 1991-ben, hegedő, dob, szaxofon és én billentyüvel, egy évvel később 2 kolléga M.O-ra ment dolgozni...Én folytattam egy darabig társsal, majd egyedül.Még hegedűlni is megpróbáltam, sőt katonaságom alatt gitározni... De újabb zenésztársakkal ismerkedtem meg, és néha velük is mentem zenélni, de továbbra is inkább egyedül. Mindig próbáltam a hangszerből kihozni amit lehetett, technikailag. Nem a zenéből élek meg, volt mindig munkahelyem. Netezgetvén fórumokon találkozok egy-egy olyan ritmussal amiket én módosítottam. Sokat kell szitálni a homokot, hogy néhány aranyszemcsét találjunk.
Ödön vagyok Csíkszépvízről, Csíkszeredától 12 km-re, Erdély közepéből. Óvodás koromtól ismerkedek hangszerekkel: szájharmonika, harmadikos koromban citerával, negyedikes koromban 40 basszusos tangoharmonikával, 1989 tavaszán az első Casio PT31, majd Yamaha MK-100, Yamaha PSS-695, Roland EM-20, Roland EXR-5, KORG PA 50 és újabban KORG PA 800. Az első keresztelőt nyolcadikos koromban zenéltem, az első bált 19 évesen. Alakult csapatunk 1991-ben, hegedő, dob, szaxofon és én billentyüvel, egy évvel később 2 kolléga M.O-ra ment dolgozni...Én folytattam egy darabig társsal, majd egyedül.Még hegedűlni is megpróbáltam, sőt katonaságom alatt gitározni... De újabb zenésztársakkal ismerkedtem meg, és néha velük is mentem zenélni, de továbbra is inkább egyedül. Mindig próbáltam a hangszerből kihozni amit lehetett, technikailag. Nem a zenéből élek meg, volt mindig munkahelyem. Netezgetvén fórumokon találkozok egy-egy olyan ritmussal amiket én módosítottam. Sokat kell szitálni a homokot, hogy néhány aranyszemcsét találjunk.
- jimmy5
- Újonc
- Hangszer: Yamaha PSR-SX700,IBANEZ RG450
- Adott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 17 alkalommal
Sziasztok !
Szűcs Imre vagyok alias jimmy5.
Az Esztári Trió gitárosa vagyok illetve harmonikázom és szintetizátoron is zenélek(nem midi huszárként).
Egy YAMAHA PSR S900-al illetve van egy IBANEZ RG450 gitárom,BOSS GT-10,Royal Standard 96 Meteor.
5 éves korom óta tanulom a hangszerek csínját-bínját.
Fő szakterületünk a zenekarral a lakodalmak illetve nagyobb rendezvényeken keresztül a kisebb bulikon át : MINDEN

Egyedül is vállalok bulikat mivel szintetizátoron is zenélek.
Röviden ennyi a bemutatkozásom.
Szűcs Imre vagyok alias jimmy5.
Az Esztári Trió gitárosa vagyok illetve harmonikázom és szintetizátoron is zenélek(nem midi huszárként).
Egy YAMAHA PSR S900-al illetve van egy IBANEZ RG450 gitárom,BOSS GT-10,Royal Standard 96 Meteor.
5 éves korom óta tanulom a hangszerek csínját-bínját.
Fő szakterületünk a zenekarral a lakodalmak illetve nagyobb rendezvényeken keresztül a kisebb bulikon át : MINDEN
Egyedül is vállalok bulikat mivel szintetizátoron is zenélek.
Röviden ennyi a bemutatkozásom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jimmy5 2018.08.29. 17:54-kor.
-
pallasj
- Újonc
- Hangszer: YAMAHA PSR-1500
- Kapott köszönetek: : 25 alkalommal
- Kapcsolat:
Pallás János vagyok, Esztárban lakom.
Főállásban buszt vezetek, mellék állásban zenélek.
13 éves koromban kezdtem el orgonázni, majd a saját szórakoztatásomra elkezdtem a lakodalmas zene műfaját.
Majd 2009-ben elhatároztam hogy másoknak is megpróbálok örömet szerezni a muzsikával, melyhez zenészektől nagyon sok segítséget kaptam, amit ezúton is köszönök.
Egyszemélyes zenekarként lakodalmakon, rendezvényeken szórakoztatom az embereket.
Annyira nem vagyok otthon a számítógépes zenepiszkálásban, de ezen kívül bármilyen informatikai problémában tudok segíteni.
Yamaha psr-1500 (ezeröcsim) van de majd idővel szeretnék más hangszereket is kipróbálni.
Főállásban buszt vezetek, mellék állásban zenélek.
13 éves koromban kezdtem el orgonázni, majd a saját szórakoztatásomra elkezdtem a lakodalmas zene műfaját.
Majd 2009-ben elhatároztam hogy másoknak is megpróbálok örömet szerezni a muzsikával, melyhez zenészektől nagyon sok segítséget kaptam, amit ezúton is köszönök.
Egyszemélyes zenekarként lakodalmakon, rendezvényeken szórakoztatom az embereket.
Annyira nem vagyok otthon a számítógépes zenepiszkálásban, de ezen kívül bármilyen informatikai problémában tudok segíteni.
Yamaha psr-1500 (ezeröcsim) van de majd idővel szeretnék más hangszereket is kipróbálni.
- agar007
- Kiemelt tag
- Hangszer: Roland VA-3
- Adott köszönetek: : 39 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 35 alkalommal
Udv.Kovacs janos vagyok,1980.11.24-en szulettem Csongradon,jelenleg angliaban elek ket gyermekemmel es felesegemmel.Korulbelul 3 eve foglalkozom komolyabban a zenelessel,elotte is erdekelt,de barataim osztonzesere akik gyermekkoruk ota zenelnek,kezdtem el.Fokeppen a billentyushangszerek erdekelnek,de kicsit jatszom gitaron es mandolinon is.Szulovarosomban alapitottunk egy kis zenekart hobi zeneles celjabol,de kozben eleg sok embernek megtetszett amit csinalunk igy szulinapi bulikat,egyeb esemenyeket is vallaltunk.Jelenleg mivel tavol kerultem szulovarosomtol,sajnos csak egyedul tudom fojtatni zenei tevekenysegemet.Jelenleg egy korg pa50 hangszerem van amit nagyon szeretek,de otthon elotte volt korg I3,Yamaha DGX300,yamaha psrE303,yamaha psrE323,ez utobbiakon kezdtem el zenelni.Amirol meg nem ejtettem szot,minden stilusban gyakorlok zeneket,de legfokeppen mulatos es ciganyzene.Nehany zeneszerkeszto es stilusszerkeszto programot fojamatosan hasznalok,van nehany hasznalhato stylusom amit majd szivesen megosztanek,es persze barmiben segitek barkinek ,felteve ha tudok.KOszonom a lehetoseget hogy bemutatkozhattam,udvozlok minden zenesztarsamat.
-
jozsika81
- Újonc
- Kapott köszönetek: : 42 alkalommal
Sziasztok.Budai József vagyok 31 éves szolnokon lakom. 16 éves korom óta zenélek.de ismerkedni már 6 éves koromban kezdtem a hangszeral mi kimondott zenész család vagyunk.tanulmányaimat otthon kezdtem majd zene iskolában jártam s majd magántanárhoz aztán az ugy mond öreg nagyoktol loptam az akkordokat forditásokat.most egy zenekarban koptatom a billentyüket már 8 éve amivel járjuk az országot haknizgatunk elötte pedig én is kijártam az ugy mond zenész iskolát ami ugye a kocsmák kis füstös sarkábol indul és a (itthon)4 csillagos hotelok nagy szinpadán végzödik.jelenleg 1 Ketron XD-9 hangszert nyüstölök
-
maxpaine
- Kiemelt tag
- Hangszer: Korg Pa 300
- Adott köszönetek: : 96 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 41 alkalommal
SZiasztok, Reiprich Gábor a becsületes nevem , és Perkátán lakom ,Lakodalmas , Mulatós zenét játszom hangszeremen ami most épp egy Yamaha dgx 305 szintetizátor, de volt már több hangszerem is más gyártóktól , melyek mindegyik külön külön más dologért tetszettek .Ez a mostani páldául azért mert nem floppy meghajtós , ezenkívül a számítógépes zenélés is nagyon érdekel.
- -Dragoner-
- Újonc
- Hangszer: KORG PA50 SD
- Adott köszönetek: : 19 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 9 alkalommal
Üdv, minden "Zenésznek!"
Ervin vagyok. Most márciusban fogom betölteni a 15. évemet. 6 éves korom óta szintizek. Egy hangversenyen maradtam iskola után, és nagyon megtetszett a hangszer. Eddig Casio-m volt, ez volt a 2. szintim. Ám de most KORG PA50 SD szintim van...
Nah, tehát nagyjából 9 éve zenélek aktívan. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és remélem Értékes tagja lehetek ebben a társaságban!
Bárkinek bármi kérdése lenne nyugodtan írjon!
UP
Nah, tehát nagyjából 9 éve zenélek aktívan. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és remélem Értékes tagja lehetek ebben a társaságban!
Bárkinek bármi kérdése lenne nyugodtan írjon!
Csak jó zene van! - legfeljebb nem a megfelelő helyen és nem a megfelelő embereknek játsszák.
- B-Trió
- Újonc
- Hangszer: Yamaha Psr S700, gitár, basszus
- Kapott köszönetek: : 17 alkalommal
Üdv mindenkinek!
14 éves koromban kaptam egy 7 húros szovjet gitárt ajándékba. Ez 1966-ban volt. Szóval jó régen! Se kotta ismeretem, sem hangszeres képzettségem nem volt. De akkoriban minden srác a Beatlest, meg az Illést akarta utánozni, én sem maradhattam ki ebből!Autodidakta módon, de elég rendesen megtanultam gitározni.
Pláne, hogy a csajoknál ezzel sokkal könnyebben lehetett sikereket elérni! A középiskolában már vettem egy cseh elektroakusztikus gitárt és alakítottunk egy suli zenekart! Mit mondjak, nem is értettük, mitől volt sikerünk, de az volt, az tény. Nagyon jó bulik voltak az érettségiig.
Utána a faluban, ahol éltem csináltunk egy bandát, minden hét végén bál. Közben katonaság- sok kiváló alkalom a lógásra gyakorlás ürügyén.
Leszerelés után egy félprofi zenekar szólósa voltam(Tramps). Aztán családalapítás, gyerekek, munka- a zenélést abbahagytam. DE a szívem mindig fájt, hiányérzetem volt! 1990-ben aztán barátaimmal csináltunk egy nosztalgiazenekart, amiben basszusoztam, később szintetizátoron is közreműködtem. Már 15 szintim volt, Yamahák,Rolandok,Korgok, de volt Casiom,JBL-m is kuriózumként. A banda sajnos pár éve több száz sikeres rendezvény után feloszlott, azóta egyedül járok szintetizátorral kisérem magam. Most éppen egy Roland E50-l.
A repertoárom kb 2000 nóta. Kivétel nélkül mind meg van midi-file formában is. A legtöbbet saját magam készítettem el, de van nagyon sok gyári is. Amikor nagyon jól akarok játszani, akkor ezekre az alapokra rájátszva énekelek. Szóval így mennek a dolgaim, remélem még sokáig szórakoztathatom a zenémre kiváncsiakat! Kocsmában, vendéglátóhelyen elvből nem lépek fel, csak zártkörű rendezvényeket vállalok...
14 éves koromban kaptam egy 7 húros szovjet gitárt ajándékba. Ez 1966-ban volt. Szóval jó régen! Se kotta ismeretem, sem hangszeres képzettségem nem volt. De akkoriban minden srác a Beatlest, meg az Illést akarta utánozni, én sem maradhattam ki ebből!Autodidakta módon, de elég rendesen megtanultam gitározni.
Pláne, hogy a csajoknál ezzel sokkal könnyebben lehetett sikereket elérni! A középiskolában már vettem egy cseh elektroakusztikus gitárt és alakítottunk egy suli zenekart! Mit mondjak, nem is értettük, mitől volt sikerünk, de az volt, az tény. Nagyon jó bulik voltak az érettségiig.
Utána a faluban, ahol éltem csináltunk egy bandát, minden hét végén bál. Közben katonaság- sok kiváló alkalom a lógásra gyakorlás ürügyén.
Leszerelés után egy félprofi zenekar szólósa voltam(Tramps). Aztán családalapítás, gyerekek, munka- a zenélést abbahagytam. DE a szívem mindig fájt, hiányérzetem volt! 1990-ben aztán barátaimmal csináltunk egy nosztalgiazenekart, amiben basszusoztam, később szintetizátoron is közreműködtem. Már 15 szintim volt, Yamahák,Rolandok,Korgok, de volt Casiom,JBL-m is kuriózumként. A banda sajnos pár éve több száz sikeres rendezvény után feloszlott, azóta egyedül járok szintetizátorral kisérem magam. Most éppen egy Roland E50-l.
A repertoárom kb 2000 nóta. Kivétel nélkül mind meg van midi-file formában is. A legtöbbet saját magam készítettem el, de van nagyon sok gyári is. Amikor nagyon jól akarok játszani, akkor ezekre az alapokra rájátszva énekelek. Szóval így mennek a dolgaim, remélem még sokáig szórakoztathatom a zenémre kiváncsiakat! Kocsmában, vendéglátóhelyen elvből nem lépek fel, csak zártkörű rendezvényeket vállalok...
- viskib
- VIP
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
21-éves vagyok, jártas vagyok a samplitude használatában, vsti-hangszerek-effektek kezelésében, yamaha hangszerekkel kapcsolatosan bármiben segítek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viskib 2012.06.14. 08:31-kor.
Ricsike
- xander
- Kiemelt tag
- Hangszer: korg pa2x pro
- Adott köszönetek: : 107 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 94 alkalommal
Sziasztok,
Nevem Nagy Géza-István,Marosvásárhelyről. Foglalkozásom mikroelektronista és programozó. Zenei tanulmányaimat 26 éve kezdtem apám harmonikáján. Az első orgám egy két oktávos Vermona volt, utána következtek a Roland E14, E86, E68, VA7, VA76 és utolag a Korg Pa1xpro. A következö hangszert amit szeretnék az egy pa2 vagy pa3 lessz, persze ha a roland nem ad ki valami komolyabb hangszert vagy a yamaha tyros egy 76 billentyüst.
Régebb az apámmal zenéltem, késöbb meg más zenészekel és jelenleg csak magamnak.
Ha valakinek tudok segiteni állitásokban,kottában, elektronikában vagy procesor, (e)eprom, flash.... programozásban szivesen állok rendelkezésre.
Nevem Nagy Géza-István,Marosvásárhelyről. Foglalkozásom mikroelektronista és programozó. Zenei tanulmányaimat 26 éve kezdtem apám harmonikáján. Az első orgám egy két oktávos Vermona volt, utána következtek a Roland E14, E86, E68, VA7, VA76 és utolag a Korg Pa1xpro. A következö hangszert amit szeretnék az egy pa2 vagy pa3 lessz, persze ha a roland nem ad ki valami komolyabb hangszert vagy a yamaha tyros egy 76 billentyüst.
Régebb az apámmal zenéltem, késöbb meg más zenészekel és jelenleg csak magamnak.
Ha valakinek tudok segiteni állitásokban,kottában, elektronikában vagy procesor, (e)eprom, flash.... programozásban szivesen állok rendelkezésre.