Lehet elég hülye magyarázat, ezért ha gondoljátok ki is törölhetem, vagy küldök neki egy felvilágosító e.mailt.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Aktuális információk!
Moderátor: Moderátorok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Re: Aktuális információk!
Én vettem észre először, és felháborodva még tegnap én tettem ki a chat falra is. Aztán mikor Picoval értekeztünk, arra jutottunk, hogy nyugodtan be lehet engedni, mert azzal még úgy sem kap semmilyen letöltési jogot. Végül is ha belegondolunk, a fórumszabályzat igazából nem írja, hogy a bemutatkozásba nem írhatja le valaki a stílusletöltési szándékát. Ettől meg még nem jut hozzá. Az más dolog, ha majd rendszeresen kéregetni fog, akkor figyelmeztetve lesz, majd, ha nem tanul, akkor ki lesz tiltva. Mert kéregetni tilos, de ő még nem kért.
Lehet elég hülye magyarázat, ezért ha gondoljátok ki is törölhetem, vagy küldök neki egy felvilágosító e.mailt.

Üdv.: Apelláta
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
- Admin
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 14
- Hangszer: Ketron SD2, E-MU XBoard 61, Aria Excel
- Adott köszönetek: : 617 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1491 alkalommal
- Kapcsolat:
Úgy gondoltam itt az ideje egy tavaszi nagytakarításnak, mely a következő témákat érinti:
(Szintetizátor/zongora) Stíllus, MIDI file szerkesztés a HANGSZEREN átkerült ebbe a fórumba: (Szintetizátor/zongora)Stílusok szerkesztése, konvertálása
(Szintetizátor/zongora) Hogyan lehetek tag: ez csak egy árnyéktéma volt ami a Társalgóba mutatott, az árnyékot töröltem
(Szintetizátor/zongora) YAMAHA TYROS 1 ELADÓ: gondolom már nem aktuális. érdekesség nem volt benne, töröltem
(Szintetizátor/zongora) Adok-Veszek-Csere-Bere: ez csak egy árnyéktéma volt ami az Apróba mutatott, az árnyékot töröltem
(Szintetizátor/zongora) Hangfelvétel készítése átkerült ebbe a fórumba: Hangtechnika
(A fórumról) Szavazás: Mi a véleményed a változtatásokról? : régi és halott, töröltem
Most ennyi majd folytatom
(Szintetizátor/zongora) Stíllus, MIDI file szerkesztés a HANGSZEREN átkerült ebbe a fórumba: (Szintetizátor/zongora)Stílusok szerkesztése, konvertálása
(Szintetizátor/zongora) Hogyan lehetek tag: ez csak egy árnyéktéma volt ami a Társalgóba mutatott, az árnyékot töröltem
(Szintetizátor/zongora) YAMAHA TYROS 1 ELADÓ: gondolom már nem aktuális. érdekesség nem volt benne, töröltem
(Szintetizátor/zongora) Adok-Veszek-Csere-Bere: ez csak egy árnyéktéma volt ami az Apróba mutatott, az árnyékot töröltem
(Szintetizátor/zongora) Hangfelvétel készítése átkerült ebbe a fórumba: Hangtechnika
(A fórumról) Szavazás: Mi a véleményed a változtatásokról? : régi és halott, töröltem
Most ennyi majd folytatom
A muzsikusnak dalból van a lelke, az egész világ szíve dobog benne...
- Admin
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy Bubamara személyében bővült a Staff csapata, aki Globális Moderátori rangot kapott. Köszönöm az eddigi munkád a fórumon és gratulálok az új ranghoz! 
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Gratulálok Buba! 
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Kérem, hogy töröljétek a felesleges üzeneteket a PÜ mappa-ból!
Köszönöm!
Üdv.
Köszönöm!
Üdv.
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- Admin
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy Zongorista28 személyében bővült a Staff csapata, aki Moderátori rangot kapott. Köszönöm az eddigi munkád a fórumon és gratulálok az új ranghoz!